biladerrrrrrrrrrr sence usluplu bır yorum mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
biladerrrrrrrrrrr sence usluplu bır yorum mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sonuc olarak bu leon stok flan dill anladıgım kadaryla tek tek okumadım yazılanları konuyla
lakasız yazılar war eee bu arabann sahipleri nerde böle videoları nie
paylaşıosunz hiç bişi anlamadım ben
Beyfendi Farzedinki Araba Benim.Çünkü Bizde Araba Senin Benim Diye Bir Ayrım Yok.Benim Arabam Arkadaşlarımın,Arkadaşlarımın Arabasıda Benimdir.Ayrıca Leon'da Ekstra Headers,Krom Ekzos Ve Cupra Ön Tampon Varmış.Artık Stock Mu Değil Mi Siz Karar Verin.Arabanın Sahibi Arkadaşım; Bana Göre Stock Bu Haliyle Onun İçin Stock Dedim Sanada Dedi :)
Stock denilen üzerinde hiçbirşey olmayandır.En basitinden "headers" var yazmışsınız..
Haklısın Ben Yorumu Sizlere Bırakıyorum.Zaten Bu Videoyu Burada Yayınlama Amacımızda Başkalarının Görüşlerini Öğrenmekti.Ancak Başta Araç Sahibi Arkadaşımla Ufak Bi Anlaşmazlık Yaşadık,Ama Sonradan Düzelettik Durumu,Arabada Ne Var Ne Yoksa Söyledi Bende Buraya Yazdım.Neden Stock Dediğinide Yazdım
Hiç Kimseye Kırıcı Yada Argo Kelime İçeren Bir Yorum Yapmadığım Halde,Çıktı Arkadaşın Biri Atar Yaptı.Onada Olumlu Yorumlar Yaptım.Daha Ne Yapıyım...
bu arabanın sahibi kayseri modifiye tayfası mı yani ? :)
burgaz aracı muhabbetine dönmüş olay... (kimse alınmasın, örnek verdim)
biz ne stokları gördük gül güle öldük :):):)stok olan typr kaliba:)
garaj 38 neyse anlamadımda emre herkes yanlıs sen dogrusun ok rahat ol.. hadı sana dogrularınla kolay gelsın
Onur Abi Etrafta,Özelliklede Kayseride Neler Olup Bittiğini Görmüyorsunuz Malesef.Ayrıca Ben Kimseye Yanlış Yada Doğru Demedim.Sadece Sen Beni Tilki Olmakla Suçlamışın Ona Cevap Vermem Gerekliydi.Çünkü Gene Tekrarlıyorum Artık Kaç Defa Aynı Şeyleri Yazdığımı Ben Bile Unuttum.Ben Araba Stock Diye Kafamdan Bişeyler Uydurmadım.Ufak Bi Anlaşmazlık Oldu Araç Sahibi Arkadaşımla.Daha Sonra Düzeltme Yaptım Ve Neden Aracına Stock Dediğinide Yazdım.
Garaj38 Benim Sitemdir.Allah'a Şükürler Olsunki Bizi Bilen Ve Yanımızda Olan Çok Dostumuz Var.Saygılar
stock 1.8 sport o kıloyla 106 la zor bas eder
k20 yı oyle gerıden gelıp gececek 1.8 sport stock degıldır
tanımama gerek yok hersey ortada arac stock degıl
yorum konusuda tercıhınız kıme ne yaptıgınız sızın keyfıyetınızdır bızımkıde bızımdır
ayrıca sen nıye bu kadar agresıfsın herkesle tartısıyorsun
Arkadaşım Dedim Diye Çok Bi Tepki Gösterdin Benimde Verdiğim Cevap Biraz Değişti Haliyle.Çünkü Bir Arkadaşta Birader Dedim Diye Patladı Bana.Nasıl Hitap Etmemiz Gerekiyor İsimleriniz Yazmıyorki Nicklerinizde:)
Birde Konuyu Tam Olarak Okumadın Galiba,Başta Araç Sahibi Arkadaşım Stock Dediği İçin Stock Yazmıştım.Sonradan Headers,Ekzos Olduğunu Ve 220 hp Civarı Olduğunu Söyledi.Ve Neden Stock Dediğinide Söyledi Onuda Yazdım:)
Başlık değışsın stock vs değıl herhalde :)