konuyu okumadığınız 2km öteden belli oluyor beyfendi.artık aracın stock olup olmadığıyla ilgili cevap vermeyeceğim.merak eden konuyu okusun.çünkü O kadar çok kişiye aynı cevabı verdimki,sıkıldım artık....
Printable View
Videolar Bölümünün Başındaki Başlık Değişmemiş Onu Değiştiremiyoruz Galiba:beuj:
kıtlensın bu konu yaaa emre sen dogrusun burda bu kadar bu ısden anlayanlar yanlıs ok sen gıt sıtende tartış konu cok dagıldı zaten ınanmıs stock arac :DDD
Araçlara maşallah.Playboy onur bırak bu işleri ne zaman sc liyorsuz ??
turbo arabaya ne marka headers takmış araç sahibi ? DC mi ? :D Ayrıca bi headers bi egzozla 180 hpden 220 hpye mi cıkmış araç ? arkadaşlar bakın burda yıllarını vermiş abilerimiz ustalarımız var.. arabadan anlayan yüzlerce adam var.. 40 beygiri headers ve egzozla mı almış o araç ? neden sahibindendeki ilanında özel turbo var yazıyor ? araç sahibi cipi ne sanıyor acaba ? görebilecegi gibi bişey mi ? ayrıca aracın kazası belası yok ama benim duyumunu aldıgım başka bi olayı var.. bu bizi ilgilendiren bi konu deil yalnız.. bizi kandırmaya calışılması bizi ilgilendiren konu.. bak arkadaşım hiçbir araç turbo da olsa egzozla 40 beygir alamaz.. o araç 220 beygir olsa da tayparı bu kadar geçemez çünkü videodaki tayparda o güçlerdedir.. leondan hafif ve şanzımanı cok daha iyi olan bi araç bu kadar geride kalmaz yani.. o leon en az 250 beygir civarlarında.. yazılım kesin olarak var ve ben idda ediyorum ki turbo da var.. kimse size niye kendinden güçsüz arabayla bastın demez burda.. herkes maşallah der.. çünkü meseledir bu tarz araçları yürütmek..
oncelikle butun konuyu okudum dersime calıstım diyeyim de emre isimli uyemiz bana da cıkısmasın oku da gel diye...filtre headers egzozlu typer la yeni 240lik cupraların ancak yurudugunu dusunerek soyluyorum bu leona cok inanılmıs iman gucuyle yuruyor :Deli: typer gecildi diye olay oldu denilmis de stock denilip de kaputunu gunısıgından saklamak bence olay yaratan...vites mukkemmel degismiyor demek bir yana 180lik top-sporta fazla bile bu vites degisimi ki mmpowerin diger videolarını izledigimizde bu aracın hakkıyla yurudugu kanısındayım..olsun olsun 220hp olsun leon bence japona bu videoyu gosterseler :hahaha: guler...
arac sahibini biraz daha sıkıstırsak kac bar basacak merak ediyorum
180-210-220-225 bunların ortalamasını almalı mıyız aracın gucunu anlamak icin biraz degiskenlik sozkonusu sanırım motor gucunde...arada tayyar gorunce 250-260 beygire yukseliyor da olabilir halit abinin aracı gorunce kişnemeye baslamıstır ben saydım en az bir 250 beygir kosuyor onde
:icon_tup::icon_tup:
egerki bu arac istten gitme selden pert olan aracsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32154037/detay ;
komple manifolt+76 egzoz,sonda hks replica
buuk cooler var
turbosu en son revize edilmisti bzdeyken alan kisi herlde yazilim,pompa yapti...
Arkadaşlar Sizlerle Bir Konuda Anlaşalım Öncelikle.Başta Araba Stock Dedik Doğru.Sonra Düzeltme Yaptık.Nedenlerinide Açıkladık.Onur Abi Hala Araba Stock,Sen Doğrusun,Herkes Yanlış,Diyor Artık Sana Diyecek Bişeyim Kalmadı.Geçildiniz Diye Bu Kılıfı Buldunuz Kendinize.Geçildiğiniz Her Arabaya Bir Kılıf Buluyorsunuz Zaten.Burada Daha Önceden Yayınlanan Videolardan Bunu Herkes Biliyor:icon_tup:
Aracın Eski Sahibi Olduğunu İdda Eden Biri Garrett GT 2871 Var Üzerinde Demiş.Aracın Turbosu OEM Sadece Kelebeği Değişik Ve Basıncı Artırılmış Durumda.(İlandaki Turbo Olayı Bu).Headers'ı Merak Edenler İçin Sölüyorum Özel Yapım,Ekzos'da Catback.Oda Özel Yapım.Eğer Bu Leon Sizin İdda Ettiğiniz Gibi 250hp Civarı İse Bu Saydığım Modifikasyonlarla Nasıl 250 Oluyor Anlayabilmiş Değilim:rolleyes:
İntercooler'la İlgili Hiç Bir Fikrim Yok.Arabada Kesinlikle Yazılım Yok,Üstüne Basa Basa Söylüyorum Chip Yok Arabada.Arkadaşın Biri Araç Sahibi Chip'i Ne Zannediyor,Gözle Görülür Bişey Mi Zannediyor Gibi Bişeyler Söylemiş.Sen Rahat Ol Biz Altımızdaki Arabaların A'dan Z'ye Herşeyini Bilerek İner Bineriz;)
Son Olarak Aracı Merak Eden,Söylediklerimize İnanmayan Gelsin Baksın.Zaten Rolling Yapacak Kişiler Arıyoruz Bizde:)
hayırdır kıme ne kılıf uydurulmus burda benı cok ıyı bılırler rahat ol bende burdakı arkadaslar gıbı vıdeoları ızledım o gun orda bıle degıldım olay halen gecmek gecılmek dıosun cok komık mıllete dıosun ya bastan oku dıe sen bastan oku bı bakalım kım sana gectı gecıldı dıo gercek rengını zaten bellı etmeye basladın burda sahtekarlıktan bahsedıoruz bız bı ara deneyelım roll ıstıomusun ya adam 3e kadar koymuş 5 de yurucek onunde yol bıtıo hanı senın dılınden konusalım bırazda burda bu kadar adama halen laf yetıstırmek derdın daha cok ekmek yemen lazım hadı garaj 38e :DDDDD
Yok Yok Bu Tayfaya Ne Yaptıysam Bişeler Öğretemedik Diodumki Aldıkları Tek Şey Forumlara Bak Böyle Baş Harfleri Buyuk Benim Gibi Yazabilmekmiş.. Guzel Supersiniz Devam Edin Bu Yolda Onu Iyi Beceriosun Hadi Bakalım..
yaa ben bütün komuyu anladım, orjinal turbosunu kullanmışsınız ama oynamışsınız falan falan.. neyse yapılanlar zaten oldukça stock üstü ** bunları tartışmaya gerek yok, kim ne derse desin, önemli olan yapılanlardır...
benim sormak istediğim şey, yazılım olup olmadığını nereden biliyorsunuz ???
belki önceki sahibi GT28 yazılımı yaptırdı ancak siz hala öyle kullanıyorsunuz ??
orjinal yazılımını mı yüklediniz araca yoksa ?
Evet.Aracın Önceki Haliyle Şuanki Hali Arasında Bayağı Bir Fark Var.Boş Yere Konuşmuyoruz Chip Yok Diye
Onur Abi Deneme Konusuna Hiç Girmeyelim.Çünkü Olayın Başlangıcı Ve Sizin İstedikleriniz Bize Uymayan Şeylerdi.Onun İçin Hiç Girmeyelim Niyet,Kısmet İşlerine...
tamam çok büyük fark var ama orjinal yazılımımı yazıldı gördüğüm kadarı ile bilen yok... muhtemelen de yazılmamıştır :) genelde kimse onunla uğraşmıyor çünkü....
Ayrıca GT28 yazılımı ile bu halde de keyfe keder yürüyebilirsiniz o yüzden size çip yokmuş gibi düşündürebilir....
10ur_K videodaki araç aynen de o ;)