olgar tebrık ederım kardesım map 7 de mı yuruyorsun hala onu merak ettim
Printable View
olgar tebrık ederım kardesım map 7 de mı yuruyorsun hala onu merak ettim
Vishu soket şeklinde değil direk beyne yazılıyor. Beyni sıfırlayıp jb3 alınabilir ama intercooler'un bile değişmesi gerekebilir ne intercooler var bilmiyorum o arabada.
Map 8 de yürüdüm dün gece. Ama hala 5-6 boy yavaşım. Ayarlarım USA ayarları. Oranın atmosferine ve şartlarına göre yapılmış. 3 gün önce log alıp terry'e gönderdim. Bu hafta içerisinde yeni maplerim gelecek 0 dan 15'e kadar. O zaman adam olacak diyorum araba.
Olgar hayırlı uğurlu olsun, Nirvanaya ulaşmana az kalmış :) Terry'e selamımı söyle valla onun sayesinde 335ler coşuyor artık Türkiye'de :) Dediğin gibi yeni ayarları sana gönderdiğinde daha da güzel olacak araban, Allah kaza bela vermesin :) Bana yaz olduğu için biraz safe ayarlar göndermişti, ayarları açar heralde senin için ;)
inş. yıne kendıne olcu aldıgın arabalarla denersın farkı gormus olursun kardesım
maşallah güzel yürüyorlar pardon koşuyorlar :D
masşllh ya çok güzel olmus 335 zd cupra ne kadar basıyor?
baya güzel gidiyomuş cupra ya.
ben cupradayım.
sonuça 2 lt 4 silindir araba ya.
maşallah.
bence bu 3.35 tahminen 400 hp net verir.onada maşallah.
ben arabada neler var okumadım.
direk kupraya konsantre olduğum için.
sanırım yazlım var cooler var egsoz var .
bunlarla 400 verir net olarak diye düşünüyorum.
iki aracada maşşallah....
en az 460+sı vardır bence su an.. maşallah baya ıyı gıtmiş artı m3 dctydı sanırım oda buyuk etken manuelden barız hızlıki, bu arac otomatık:)
araclara MAŞŞALLAH
maşallah araçlara...
masallah masallah cok guzel denemeler olmus acıkcası ben 30r lı cupranın daha iyi gitmesini beklerdim...
ama sanırım 335 biraz hızlıymıs :D
Millete şaka geliyor 1.600 KG N54 motor. Yine diyorum hala yavaşım en az 5 boy daha hızlanmam gerek. GT30R lı Cupra ile Bolt on Cupra arasında (ZD Cupra vs BKR Cupra) Reşitin dediğine göre 5 boy, Hakan abinin dediğine göre 3 boy oluyormuş. Şahsen 3 - 5 boy için turbo upgrade'e harcanan para bana çok anlamsız geliyor.
Hani olurda ben şanzumanı manuele çevirip turboları upgrade edersem; hah işte o zaman düşünemiyorum olacakları.
şanzuman nekadara manuele çevriliyor.
bilginiz varmı.
guzel dıyosunda 2 lıtre 4 sılındır 240bg arabayı 10-15 mılyara bu hallere getırıp,ıkıncı elınde 2 cupra alcak b araba ıle yurur hale getıryosun bence o kadar da anlamsız degıl,kaldıkı stock debrıyajla yuruyor ve 1350kg cok da hafıf b araba degıl.Daha da fazlasını beklemek senın arabanın karsısında 335 e hakaret olur