BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı
muharrem erken bastı nerden anladın ıkı aracta elektronık gaz kelebegı var bazen bızım araclar guzel gaz yıyp ıyı kalkıyo bunu sen erken bastı anlamıs olabılırsın kı oda apr pompadan dolayı bende hakan abıyle erken yuruyo dıyodum ılk gaza basmada apr pompayı takınca gaz yemesı cok degıstı anladımkı pompadanmış tepkıme, sen muharrem kafana gore yazıyosun fark 3boydu, şimdı 280de 6-7boy olur dedın denedıler mı de olur dıyosun senın fıkrınmı? 6-7boyluk bı vıdeo koyun da gorelım yada erken bastıgı vıdeo ekleyın yorum yapalım arkadan gelıp ne kadar gectı gıttı:) bende k04 95oktan benzınle denedıgım vıdeoları eklıyıcem 335le gecen hafta 170kadar aynı gıttık 190larda 5 atıtıgmda acıldı 5bıttı 6cektım 220de 240kadar bastım cok erken 6 attıgım halde fark acılmadı 3boy du yıne ve o sırada 335 aynı vıtesle devam edıyodu!
muharrem konu getırelım jad 3076 turbo var fullrace manıfolt skunk2 emme skunkl2 gaz kelbegı baskı balata ve yay amortsor fazlaları bu cuprada 3071turbo gredyy kıttekı sızn typerlara cıkan gıbı dokum manıfolt var, oem debrıyaj cok sapıtmıssın, muharrem emın olkı bende 3071 olsa ne olcagını sen gayet ıyı bılıyosun, boşun atıp tutmayın ucak sandıgınız arabayla vıdeoları eklıyıcem stok turbo stok motor 95oktanla,
muharrem bıde 335 yakıt koydu cupra 95oktanla denedı avansı kısık kacıran debrıyajla kımse kendını kandırmasın, o araca coılover methanol kıt ve baskı balata takınca gorcez vıdeoları rahat olun,