User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
142 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Demon 335i vs ZD Cupra

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    guzel dıyosunda 2 lıtre 4 sılındır 240bg arabayı 10-15 mılyara bu hallere getırıp,ıkıncı elınde 2 cupra alcak b araba ıle yurur hale getıryosun bence o kadar da anlamsız degıl,kaldıkı stock debrıyajla yuruyor ve 1350kg cok da hafıf b araba degıl.Daha da fazlasını beklemek senın arabanın karsısında 335 e hakaret olur
    Cupraninda yari fiyatina alinip 30r lanan typerlari biliyoruz cupranin bir basarisini gormuyorum o yuzden bolt on bir cupra yaklasabiliyorsa suan bana ona basari derim. Bende takayim 30r cupra ne kadar basariliymis gorelim. Yari fiyati derken ayni motor golf r dada var oda 120 kagit ne olacak?

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupraninda yari fiyatina alinip 30r lanan typerlari biliyoruz cupranin bir basarisini gormuyorum o yuzden bolt on bir cupra yaklasabiliyorsa suan bana ona basari derim. Bende takayim 30r cupra ne kadar basariliymis gorelim. Yari fiyati derken ayni motor golf r dada var oda 120 kagit ne olacak?
    konusu gecen araba typeR mı golf R mı yoksa cupra mı ayrıca bende takayım 30R dıosunda zaten olaya hem hacım hem turbo fazlası olarak onde baslıosun Cupra harcanan paraya basarılımıdır sorusuna bence basarılıdır derım,benım fıkrım bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konusu gecen araba typeR mı golf R mı yoksa cupra mı ayrıca bende takayım 30R dıosunda zaten olaya hem hacım hem turbo fazlası olarak onde baslıosun Cupra harcanan paraya basarılımıdır sorusuna bence basarılıdır derım,benım fıkrım bu.
    Sen 2 lt 240 hp araba demissin bende farkli bir 2lt 220 hplik bir arabadan bahsettim. Boyle abuk yorumlardan hic haz almiyorum yok o 2lt yok bu 3lt. Bu yenilgiyi bastan kabul etmektir benim gozumde su konuya yazan herkes 30rli cupranin daha hizli olmasi gerektiginden bahsetmis yani herkes cok sey beklemis di mi ama hayal kirikligi olmus. Bu hayal kirikligini 2lt o olsun o kadar laflariyla gecistirmek ne kadar aci verici. O zamam jad typerla deneyim ben o 2lt nin hakkini sonuna kadar veren arabayla

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ben sana 2 litre 35 r lı bi teg getirecem kanka

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millete şaka geliyor 1.600 KG N54 motor. Yine diyorum hala yavaşım en az 5 boy daha hızlanmam gerek. GT30R lı Cupra ile Bolt on Cupra arasında (ZD Cupra vs BKR Cupra) Reşitin dediğine göre 5 boy, Hakan abinin dediğine göre 3 boy oluyormuş. Şahsen 3 - 5 boy için turbo upgrade'e harcanan para bana çok anlamsız geliyor.

Hani olurda ben şanzumanı manuele çevirip turboları upgrade edersem; hah işte o zaman düşünemiyorum olacakları.
    abi onlarla uğraşıcagına al bitane e92 m3 ess charger koy tamamdır yaa

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen 2 lt 240 hp araba demissin bende farkli bir 2lt 220 hplik bir arabadan bahsettim. Boyle abuk yorumlardan hic haz almiyorum yok o 2lt yok bu 3lt. Bu yenilgiyi bastan kabul etmektir benim gozumde su konuya yazan herkes 30rli cupranin daha hizli olmasi gerektiginden bahsetmis yani herkes cok sey beklemis di mi ama hayal kirikligi olmus. Bu hayal kirikligini 2lt o olsun o kadar laflariyla gecistirmek ne kadar aci verici. O zamam jad typerla deneyim ben o 2lt nin hakkini sonuna kadar veren arabayla
    30r lı kac tane cupra gorulmus de daha ıyı gıtmesı gerektıgı yazılıyor onu anlamıs degılım bende.tebrıkler sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ben sana 2 litre 35 r lı bi teg getirecem kanka
    Getir tabii kanka ya Aklım gitsin 2 lt nin hakkı nasıl veriliyormuş görelim

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olgar aynı yakıtı kullanırsanız, baskı balatası kacırmassa sen 30r lı cupra gecemessın
    bıde söyle düşün sende zamanla gelıştırdın arabanı 30r lı cupra gelıstırıcektır,coılover methanol kıt ve ıyı bı baskı balata senı gecıcektır,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30r lı kac tane cupra gorulmus de daha ıyı gıtmesı gerektıgı yazılıyor onu anlamıs degılım bende.tebrıkler sana
    Görülmemiş işte bolt on terör estiren cupralar görüldükten sonra 30rlıdan çok şey beklemişler olay bu. O kadar çok şey beklemeleri hayal kırıklığına yol açmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olgar aynı yakıtı kullanırsanız, baskı balatası kacırmassa sen 30r lı cupra gecemessın
    bıde söyle düşün sende zamanla gelıştırdın arabanı 30r lı cupra gelıstırıcektır,coılover methanol kıt ve ıyı bı baskı balata senı gecıcektır,
    Senle denemem de beni 3 boy geçtin ZD 5 boy geçmişti ZD seni geçer demiştin, gördük. Şu anda da geçecektir diyorsun bekleyelim görelim. Cupralar 10 numara biz geçilmeye mahkumuz kardeş. Baskı balata diyorsunuz ya utanmadan benim aracım otomatik otomatik niye hiç kimse her vites atışımda bi tarafıma kaçan 2-3 sn den bahsetmiyor?

Gülüyorum Sende şunu anla Reşit 335i Cupradan her zaman üstün. Bende bunu diyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senle denemem de beni 3 boy geçtin ZD 5 boy geçmişti ZD seni geçer demiştin, gördük. Şu anda da geçecektir diyorsun bekleyelim görelim. Cupralar 10 numara biz geçilmeye mahkumuz kardeş. Baskı balata diyorsunuz ya utanmadan benim aracım otomatik otomatik niye hiç kimse her vites atışımda bi tarafıma kaçan 2-3 sn den bahsetmiyor?

Gülüyorum Sende şunu anla Reşit 335i Cupradan her zaman üstün. Bende bunu diyorum.
    sen yıne kafana gore koymussun vıdeoları her zamankı gıbı,secıp secıp neyse k04 le senın şu halınle gecen haftakı denemelerın vıdeolar var eklerım hafta ıcı,yorumları alırız, araban zaten otomatık olgar düz olsa dtk olsa cok hızlı olursun zaten,dsg cupra hızlı olur, bı tarafda baskı balatası kacıran cupra, ne alakası varsa senın otomatık olmanla, neyse hakan abı debrıyajı ve methanol kıt takınca denersın yıne ızlerız bızde burdayız, bende gelcem ızlemeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen yıne kafana gore koymussun vıdeoları her zamankı gıbı,secıp secıp neyse k04 le senın şu halınle gecen haftakı denemelerın vıdeolar var eklerım hafta ıcı,yorumları alırız, araban zaten otomatık olgar düz olsa dtk olsa cok hızlı olursun zaten,dsg cupra hızlı olur, bı tarafda baskı balatası kacıran cupra, ne alakası varsa senın otomatık olmanla, neyse hakan abı debrıyajı ve methanol kıt takınca denersın yıne ızlerız bızde burdayız, bende gelcem ızlemeye
    Resit dun yoktun sen. Hangi akla hizmet kafama gore video koydugumu soyleyebiliyorsun? Allah askina neyin kafasini yasiyorsun? Muharrem cekti videolarin hepsini gelsin ne gorduyse yazsin herkesi kendin gibi gorme allah askina

Hakan abinde bu aksam bulusalim dedi giderini yapti ama sonradan mazeret cikti sende gel arabanla yetisirsen izlersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resit dun yoktun sen. Hangi akla hizmet kafama gore video koydugumu soyleyebiliyorsun? Allah askina neyin kafasini yasiyorsun? Muharrem cekti videolarin hepsini gelsin ne gorduyse yazsin herkesi kendin gibi gorme allah askina
    muharrem ve hakan abıylede konuştuk, yan yana gıtıgınız vıdeolarıda koyda ızleyelım, yada soyle soylıyım sana 2denememı yaptınız tüm gece? dıger denemeler?

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara iki aracında daha gideri var bence ... Olgar araban çok güzel olmuş ve yeni maplerin geldikten sonrada çok daha iyi olacaktır.

Hakan abi kaç basıyor araban cont. ?

bu arada bu gibi araçalrda debriyajın kaçırmasını reno debriyajının kaçırması gibi algılamayın. 200 üstü çok güç kaybettirir. farketmessiniz ama kaçırır...
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bu konuya tamamen aydınlık getiricem hiçbir tarafı tutmuyorum direk konunun içinde olduğum için yazıyorum

335 1600kg artı 180 = 1780 kg taş çatlasın 430 hp iğrenç bi şanzıman.. 0.9 basınç
    GT 30 cupra 1330 +100 kg = 1430 kg max 400 hp diyelim 1.5 basınç

Yukarıdaki istatisliklere göre bence BMW çok başarılı

Deneme sonuçlarını söylüyorum bi kısım videolar burada var zaten olmayanlarıda söylicem.
    Hakan abiyle aynı anda gaza oturmak çok zor oldu aynı anda gaza basılan videoları ekledik,olgar hakan abi biraz erken gaza bastığındada gaz kesmedi 1 -1.5 boy cupra önce çıkıyor yine 3.35 220 den sonra arkadan geçip gidiyor. birlikte gaza basıldığında ise cupra kafa çıkaramıyor 220 de yine arkada kalmaya başlıyor ve şunada eminim top speed de yani 280 e kadar basıldığında cupra ile 3.35 arasındaki var 6-7 boydan fazla olacaktır.Kimsenin tarafında değilim konunun içinde adım geçtiği için açıklama yaptım.

JAD typeR gt 30 la 0.9 basarak çok rahat 3.35 ide geçer honda fanaticsss
    Dr.ECU

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman iş cuprada degiş k04 demi şimdi?
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu Cupraları eksantrikli, forged pistonlu vs yapılmış bir şekilde GT30 ile görsek de sevinsek. Böyle yarım yarım olmuyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu konuya tamamen aydınlık getiricem hiçbir tarafı tutmuyorum direk konunun içinde olduğum için yazıyorum

335 1600kg artı 180 = 1780 kg taş çatlasın 430 hp iğrenç bi şanzıman.. 0.9 basınç
    GT 30 cupra 1330 +100 kg = 1430 kg max 400 hp diyelim 1.5 basınç

Yukarıdaki istatisliklere göre bence BMW çok başarılı

Deneme sonuçlarını söylüyorum bi kısım videolar burada var zaten olmayanlarıda söylicem.
    Hakan abiyle aynı anda gaza oturmak çok zor oldu aynı anda gaza basılan videoları ekledik,olgar hakan abi biraz erken gaza bastığındada gaz kesmedi 1 -1.5 boy cupra önce çıkıyor yine 3.35 220 den sonra arkadan geçip gidiyor. birlikte gaza basıldığında ise cupra kafa çıkaramıyor 220 de yine arkada kalmaya başlıyor ve şunada eminim top speed de yani 280 e kadar basıldığında cupra ile 3.35 arasındaki var 6-7 boydan fazla olacaktır.Kimsenin tarafında değilim konunun içinde adım geçtiği için açıklama yaptım.

335de unutma yakıt kullanıyo cupra 95oktanla avansı kısık yuruyo cupra coılover methanol kıt ve baskı balata koyunca ben senı alıp vıdeo cekıcem rahat olun, 280de gorcem farkı,

JAD typeR gt 30 la 0.9 basarak çok rahat 3.35 ide geçer honda fanaticsss
    muharrem erken bastı nerden anladın ıkı aracta elektronık gaz kelebegı var bazen bızım araclar guzel gaz yıyp ıyı kalkıyo bunu sen erken bastı anlamıs olabılırsın kı oda apr pompadan dolayı bende hakan abıyle erken yuruyo dıyodum ılk gaza basmada apr pompayı takınca gaz yemesı cok degıstı anladımkı pompadanmış tepkıme, sen muharrem kafana gore yazıyosun fark 3boydu, şimdı 280de 6-7boy olur dedın denedıler mı de olur dıyosun senın fıkrınmı? 6-7boyluk bı vıdeo koyun da gorelım yada erken bastıgı vıdeo ekleyın yorum yapalım arkadan gelıp ne kadar gectı gıttı bende k04 95oktan benzınle denedıgım vıdeoları eklıyıcem 335le gecen hafta 170kadar aynı gıttık 190larda 5 atıtıgmda acıldı 5bıttı 6cektım 220de 240kadar bastım cok erken 6 attıgım halde fark acılmadı 3boy du yıne ve o sırada 335 aynı vıtesle devam edıyodu!

muharrem konu getırelım jad 3076 turbo var fullrace manıfolt skunk2 emme skunkl2 gaz kelbegı baskı balata ve yay amortsor fazlaları bu cuprada 3071turbo gredyy kıttekı sızn typerlara cıkan gıbı dokum manıfolt var, oem debrıyaj cok sapıtmıssın, muharrem emın olkı bende 3071 olsa ne olcagını sen gayet ıyı bılıyosun, boşun atıp tutmayın ucak sandıgınız arabayla vıdeoları eklıyıcem stok turbo stok motor 95oktanla,

muharrem bıde 335 yakıt koydu cupra 95oktanla denedı avansı kısık kacıran debrıyajla kımse kendını kandırmasın, o araca coılover methanol kıt ve baskı balata takınca gorcez vıdeoları rahat olun,

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın kovboy erken basma konusunda muharreme hiç bişey diyemezsın hakan abiyi herkez biliyo nası erken bastıgını bide ben o gece arkalarındaydım daha 1.kornada gaza basıyodu artık iyice aşmış o konuda kendini 2.kornaydı önceden rakip dişli olunca 1.kornaya kadar düşmüş olgar ona rağmen bırakmadı gene geçti o konulara girmeyin boşuna
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)