niye nos olsunki atmo type r lar gecerken nosmu basıo :)
Printable View
niye nos olsunki atmo type r lar gecerken nosmu basıo :)
stock e46 m3lerle yürümesi lazım bencede belli hız aralıklarında hatta önde olmalı
Tabi deneyin bro bazen anlatıyo hüseyin baya iyi gidiyomuşsunuz Hüseyin Rs lerin en hızlısı:hahaha:
Senle gelince deneriz bro uzaktan aşık atmak sonuca varmaz hayatta sevmem ayama çağırmayı kafaya koyduğum zaman gider denerim önce istanbula gidecem BoraRs misafir edecek bizi sözüm var ona:)
atmosferık typerın onu acık nasıl bır atmosferık typerdan basedıyoruz ? bırde hangı clio rs ten bahsedıyoruz ? kprolu typer dersen kprolu typerların genelı 240 hp cıkarıyo m3 gecebılıyo belırlı bır surate kadar ama ben 240 hp clio rs hıc gormedım o yuzden nosmu var dedım
kadir abi ist.da stp ile denicenmi ?
Yaw konu piç oldu :)
Kusura bakmasın millet ben gidecem herkesle denerim farkmaz :)
Gc8,bs typer,golf e ayıp oluyo bu şekilde :)
Bs ye cıdden maşallah Serhat abi cok uğraştın emeğıne sağlık dahada ıyı olur ınsallah ;)
O gun gece işten cıktım efendı efendı gıdıyorum yanımdan ılk GKS sonra BS sonra JAP geçtı ıcım gıttı zzaten :)
şimdi kımler ne zman hazır oluyor kaçırdım muhabbetı bende yetişirim inşallah :)
Yok Serhat ölçmedim ama 1000kg tahminim c.tesi sparcoyu takıp ölçecem videolu yapacam ..İlerde 900kg araba demesinler :D
Orçun biliiyom araban afyonda kösülür o yüzden çağırıyom :D
Neyse dedimya gelecem inşallah en çok akhisarda o rakımda süreyi görmek istiyorum gelmişkende roll yapmadan dönülürmü :)