1035 ruhsatta yazan =) görmedik ama olucak inş kadir abi yüzümüzü kara çıkarma900 kg yede indirirsen off diyorum korkun =)
1035 ruhsatta yazan =) görmedik ama olucak inş kadir abi yüzümüzü kara çıkarma900 kg yede indirirsen off diyorum korkun =)
Maşallah Tüm araçlara
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bu konuda lımıtler zorlanmıs masallah. bıraz daha okursam bıldıklerımı unutucam Allah muhafaza.
Orcuncum ummadık taş baş yarar. taşa yaşa başa oturma demişler. her clio rs bir değildir. kadir abi nin rs güzel gidiyor maşallah. ankaraya gittiğimde bizim hulkun ne kadar iğrenç yürüdüğünü turbo arabaların ise uçtuğunu gördüm. ben o rakımı kokladım kardeşim. kaç kerede hipodromda drag a girdik. kadir abi nin RS deniz seviyesinde en kötü 3-4 boy hızlanır. senin aracında ankarada 3-4 boy yavaşlar. ama ikinizde deniz seviyesinde düzgün ayarlarla gazlarsanız ne olacağını bilemeyiz müeccin değiliz amane sen ne de kadir abi bu kadar emin konuşmayın. en güzeli denemek.
Ahmet
Call for prayer
Instagram hesabımız
12.5 sıkıştırma pompa benzini ile alacağı güç ile 100+ oktan üstü alacağı güç arasında bariz fark olacağını 12.5 sıkıştırmanın pompa benzini ile istenileni veremeyeceğini dile getirdim...
yanlış olan bir şey varmı ?
sıkıştırma artıkça araç yakıt istemeyecekmidir? 12.5 sıkıştırma benim bildiğim yakıt isteyen bir sıkıştırma oranıdır bilmiyorum belkide yanlış biliyorumdur ...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bazen öle olmuyor işte kardeşim
Ben NA iken neler neler yaptım yakıt da koydum bizzat denedim arabam gram farketmedi
o yüzden fazla forum bilgisine yenik düşmeyin
o USA de gördügünü yakıt lı otomobillerin hiç birisi 12.5 cr degil
min 14 cr deler
12.5 için en ideali 100 oktan dır 105 oktandır 110 oktandır vs vs kimse söliyemez
bazı NA lar vardır hafif çıtırdatarak daha iyi yürür misal benim B20 de 4 yerde avans vurdurtuyorduk ama cok hafif
yani şunun için şu yakıt lazım kimse diyemez belki daha düşük oktanla daha iyi yürücek
yakıt ile avansı düşürüp ECU dan avans vermek bir yere kadar
Call for prayer
Instagram hesabımız
kankacım benım bır ıddam yok ama ben sunu bılıyorum benım arabam kprolu typerdan hızlı bende kprolu typer gecen rs gormedım duymadım o yuzden dedım ama sunuda solemeden edemıcem kadır abı benı gecerse hayat devam edıcek uzulurum beklı ama sapkamıda cıkarırım tebrık ederım demene yapmak ıcın ben bu egzantrıklerı taktım fakat m3 ıle denıyorum 250 den sonra gecıyo huseyınle dnıyorum gecıyorum corvetle denedım gecıldım mehmet baserın posh ıle denedım gecıldım yanı bır turlu arası olmadı bana bugun bırı gel deneyelım dese sorun yok yıne denerım gecılırsemde hızlanmak ıcın ne yapmam gerekıyorsa onu yaparım.
Nasipse benim aracım yakında çıkıyor. Extra bişi yok, stok sti turbo, stok sti cooler. Oem beyin (yazılım bile yok). Deneriz, isteyen arkadaşlarla. Banada geçmek geçilmek sorun değil.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
huseyın ıle bende standar ecu ayarı ıle yanı headers fılıtre eksoz onun arabası sokuk degılken benım tamponumda gelıyordu. teke tek denıyorduk daha sonra ben egzantrıklerı taktım o arabasını soktu conta taktı ben 2 kısı o tek kısı denedıgımızde ne olarak 240 larda 5 boy oluyo ama sunu soylemeden edemıcem benım yanımdakı arkadas 110 kg namı deger dedeve huseyını ben net olarak 3 vıtesın sonlarınde gecmeye baslıyorum 2 vıteste yanımda duruyo he bız teke tek denersek ne olur orasını bılemem burda herkez yerını gormek ıcın denedı kımsede ne vıdeo cektı nede sagda solda konustu adama ne zmana gel deneyelım desem denıyoruz o yuzden sorun sıkıntı yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)