merak ettım senın rex le ahmetın rex nasıl gidicek. 2 sinide radar honda da sıfır motor yapıldı. en yakın zamanda deneyinde bir görelim bakalım radarın yapıtıgı iki farklı rex nasıl gidiyor????
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
hangi 306 bu..? rex kaç kg..? sökükmü..?
ne olursa olsun vti da 306 da yalan olmuş araban güzel çeviriyor...yapanın eline sağlık...Allah kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
maşallah uzun zamandır böyle CRX görmüyordum..
apo abi senin arabayla bi deneseniz fenaa olmaz gibime geliyor..![]()
eyvallah abicim sağolasın ...
çok biliosan gelip sen çekeydinmucx baby
deneriz valla yeterki haber verin....
şeytan kırmızı bi 306 ama iyi gidiyodu vardı bişeyler kesin...rex 940 kg sökük değildi....iyi dileğiniz için sağolun
sağolasın abicim....gelicem yaza doğru ankaraya o zaman deneriz abi
eyvallah sağolasın....deneriz farketmez
ama kutsal senin araba bomboş filtre bile yoksen elleme arabanı çok temiz araban var valla değerini bil
![]()
SENSİN.
benimki vardı bu 1, ( artık vtec) izmirden musa abinin rex vardı (artık Turbo
) bu 2, antalyada kadir abinin rex var o 3, istanbulda korhanın rex vardı ona ne oldu bilmiyorum uzun süredir görüşemiyoruz (bu araçların motorlarını Antalyadaki hariç Şeref usta yapmıştı) dynoda stock olarak tekere en fazla güç veren rexte benim eski motordu filtresinden egsozuna son susturucusuna kadar stock 131hp 117whp..
ayrıyetten halil şanslı bi yerde ben 1 sene önce böyle rollerken vtila gti la rahat rahat yürüyorum diye kaç sefer banlandım bi bilsen ;D boy boy atanlar oluyodu varsa atacak olan araba hazır dedim diye apachi olmadığımmı kaldı gazcı olmadığımmı kaldı oookimsede gelemedi.. bu site bu konularda sakat site dikkat edin rexle vti geçersiniz bütün vti cılar üstüne gelir biri bile gelemez kalkmaya sonra bi bakmışsın laf yetiştiriyorsun diye banlanmışsın
o yüzden pek girmek istemiyorum bu konulara
crx > vti
crx > gti
benim için herzaman budur gerisi teferruat polemik çıkacak yine daha birşey yazmıyorum
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
yav abi heryerde dediğim gibi ciğerli çok iyi motoru yapılmış rex e binmeyen insan rex in neler yapabilceğini bilmiyor işte...çok uzatmayalım kavga çıkmasın yine.....bi şeylerini kaldıran varsa denerim ama![]()
SENSİN.
tabiki konu uzar kavga cıkar banlar olur en iyisi kurcalamamak kurcalamak isteyende ton7beygir hesabı rüzgar direnci hesabı sanzuman hesabı yapsınlar cıkan sonucları görünce polimik çıkartmazlar zaten![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
halil kardeş maşallah araban iyi estirmiş ankarada da buğranın crx fena gıdıyodu crx leri bilrim sağlıklısı harbi fena gider
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)