Amaç ne liseli performansmı , ceylan derisi konformu , yoksa her ikisidemi., Sen karayiplerde armatörmüsün bu arabayla gezcen boşver bırak paran olsa yüzüne bile bakmasın performans açısından. Gidip direk GTR alırsın.
Printable View
Yahu performans dedigin nedir 7.24 gazlıyor musun?
Senin karsına bi turbo civic koysunlar yanına da bi amg koysunlar gidip civici mi alırsın yapma etme bırak bu isleri.
Amaç turboysa buyrun e92 m3 turbo;
YouTube - GRIP - Manhart M3 V8R Biturbo
hakir görmek ayrı apacilik ayrı aslında koyacağın bi resim kastında kastın konuyu kapatayım bari.
http://img395.imageshack.us/img395/5302/amg1eh0.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Ah şu gençler :d
c63 amg nin 1 yıllık taşıt vergisi 15800 tl 2 yıllık vergısı zaten 500 hp honda civic parası yapıo bosverın c63 ü ben e200 ü bile turbo vti a degısmem marka fanatıklıgı ve araş aşkı tabıkı baska ama bence karsılastırlan araclar uyumlu hıc deıl :)
Şimdi kalk sen para içinde yüz C63 ile olimpiyat stadında yanlamaya çalış,.
halbuki al bi C Class bide s14 ballı börek yanlışmıyım. kalan paraylada al daire kirasını ye
Yahu o kadar şey yaptıktan sonra zaten civic likten çıkıyor o artık başka bir araç oluyor birde şöyle bir durum var siz civic ile 5gün dipgaz gezersiniz motor sonra sabah marş basmaz ama c63le böyle bir problem olmaz olursada yer uzak ise helikopter yakınlarda ise amg araçla gelip yedek araç veriyorlar...
Şok gelişme:
Mercedes AMG Departmanı kapatıldı!
Mercedes Yönetim Kurulu gözlemlenen civic turbo vakaları ve AMG kullanıcılarının araçlarını satıp Turbo civic almaları üzerine AMG Departmanını kapatıp turbo civic üzerine yoğunlaşacak yeni YTC(Yaşasın Turbo Civic) Departmanını kurmaya karar verdiklerini açıkladı
Kaynak:Anonim
ben civic le 310 top yaparmı her köşe basındada çekinmeden yaparm onu :) nitekim videolar var uheuhehehee
@sertaç nie marş baasmadı öyle bazı seylr vardır farklı bazı düşünceler vardır farklı sen 20 ye civic alıp 60 bin dolar gömrsen o zevktir
63 alip dipgaz bulgaristana gidicem dersen oda bir zevktir kimseyi aşalamanın manası oloduğu sanmıyorum
gallardosu vardır twin turbolamıştır ona saygı duyarım ama 63 üm var helikopter ile gelip nolur bana araba versinler ben 300 milyarları dökeyim sona bozulsun onu yakarım :)
63 alıcak olsam açık konuşayım m5 i tercih ederim :) yada 65amg
vazgeçtim neyse.. eziğim ne de olsa golf kullanıyorum :)
Aşağlama değil abi o kadar şey yapınca civic likten çıkmasını diyorum yoksa civic bir ara arabasına ketçap dökülen reklam ile hepimizin hayali idi bi aralar :)
olay civic değil :) 63 de değilki sadece komik sekilde dalga geçilmeye gelen bir tepki :)
1 milyon kilometre gidemez zaten okey sıkıntı yok ama v8 de değil 500/8 =63 Beygir silindir başına
600/4 =150 150 beygir silindir başına Slme söleyin herkese çıkarsınlar 150 beygir silindir başına kilometrelerini görelim araçların oolay su
v8 yaparım artvine kadar çekmeden gider gelrim hiçbişi olmaz bira z anlamadan cvp olmuş bu ondan dolayı belirtim dedim olay civic ahmet mehmet değil
Aslında 135 € fazla bi para değilmiş alınabilir, ama çoğu araç karşısındada boynu bükük kalır burdan ankaraya hangimiz yarıştı ,
Şu olabilir izmir otobanında hergün işe gidip geliyorsundur fabrikana :) o zaman tamam derim,.,
Edit pardon bunu görmemişim
Mercedes-Benz Türk hiçbir bildirimde bulunmaksızın fiyatlarda ve paket kapsamlarında ki değistirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar faturanın
kesildiği günkü değerlerle düzenlenir. Otomobillerin belirtilen fiyatları Standart ve/veya Türkiye paket uygulamaları ile belirtilmis olup diğer
ücretli aksesuarlar KDV'siz liste fiyatı üzerine eklenerek olusacak KDV ve Özel Tüketim Vergisi kapsamında ki vergilerden etkilenirler
dalga geçme durumum yok,içine düşülen kıyaslama çılgınlığına dokunuyorum..
ankarada yaşıyorum,golf kullanıyorum bunlar zaten yazıyor bilgilerimde;paylaşmamın ne faydası olucak bilmiyorum ama üniversite öğrencisiyim.
şaşmak derken anlayamadım?
neye şaşırdım dedim ben tam olarak?
ben ne biliyim kıyaslamaya şaşırıyormuşsssun onu diyorum
şaşırdım demedim,hatta çok alışık olduğumuz bir konu genel olarak. çok farklı sınıf ve amaçta araçların kıyaslanması..
o piste çıkıyorsan performance ına göveniyorsan çıkıcaksın orası drag pisti ki 63 amg benim gözümde gidebilen bir araç değil
63 amg kullandim hem C kasada hem CL de hemde CLS de...
Cl den keyif aldim,cls den biraz keyif biraz zevk ama C den her duyguyu tattim!benimci PP paketti.detune motor oldugu icin 545hp aliniyor,egsoz ile 580 cuvari cikiyor.amg nin simdiye kadar yaptigi en agresif otomobil oldu PP paket.pistte bir M gibi olmasada nihayet yaklasti!
Ama duzde muthus hizli.997tt leri yada Z06 leri rollda rahat geciyordum.hatta korfezde kendi aramizda drag yaptigimizda(sti/evo/sl/z06/baska c63/burkactane daha)hepsini gecmistim.
Amg konforlu yapmak istiyor ve bu istek yuzunden bir kacseyden feragat ediyor.
65 cok pahali,3,5 misli c63 un...
Yeni amg motoru 5.5tt ve cok basarili.
M3 mu C63 mu?genel olarak c63 derim,pistte ve 2. Elde tabiki M3!!