Muhteşem.Ne denilebilir ki![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
e 250 ler 15 16 lt den aşağı yakmıyomuş bu nasıl 12 lt yakıyor anlamıyorum
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Ne denilebilirki bu kadar asalet bu kadar güç bir arada lakin bir turbo civic'e denk gelmesin,. mercedese binecek olsam 320 cdi 'dan yukarı arabaya binmem o keyfi yaşar rahatıma bakarım.
Bi fanatiklik yapmayın yawben konforu aksesuarı bi yana bırakıp yorum yaptım zaten mesajımdada o anlaşılıyor.
Öyle bir araç sahibi olup bu tür sonuçlarla karşılaşmak istemem. Uzun şanzımanlada payağı koşturur peşinden 280 den sonra geçsin artık.
YouTube - h22 turbo civic ek vs c63 amg
fanatiklik yapmayın diyosun turbo civicle karşılaşmasın diyosun. hangimizinki fanatiklik acaba![]()
Yani o kadar saçma bi karşılaştırma ki tartışmaya gerek bile duymuyorum. mercedesin hangi modeli olursa olsun top speede dayar gider rahat rahat bahsettiğin turbo civic kaç saniye dayanabilir acaba ?![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
tayfun aga hako sellektor yapıyor yol ver
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Bu arada c63 electronically limit nedir oda varhee bu arada bende 2009 C220 cdi sahibiyim sıfır aldık ve hali hazırda babam kullanmakta,.
Mercedes Mercedes'tir valla kim ne derse desin, "AMG ye binmekmi? TurboCivic'e binmekmi? " burda sözkonusu olan![]()
Sonuç belli tabiki lakin hiçbir zaman AMG almam,. Ben performans arabasında lüks aramam hem lüks hem performanslı araçlar aşırı pahalı,.
Her amaca uygun performanslı arabalar var caddede , insanlar bizim gibi pistsiz değil caddelere atmıyor kendini,.
Keyfini süreceği konforunu alacağı arabası ayrı gazlayacağı arabası ayrı ve ikisini toplasan c63 gibi bir araçtan daha ucuza geliyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)