abi takilma bukdr hizlanmaya cikip arabami denicen hergun sen arabanin keyfine bak boswer bu p.box olaylarini cok gereksiz dedigin set up icin sure olcmek...
Printable View
Sekerim zaten roll delisi olmadigimi biliyosun anca arsmiZda olursa ;)
Ama his olarak 10 sec ustu araclar bende mutsuzluk yaratiyor,yoksa top speed hevesim yok.isim tuprasda oldugu icin 200-250 lere iyi hizlanan makina isimi gorur.
Bu japon makineleri konusunda sozunu dinledigim yegane adamsin,ne dersen onu alicam.ya evo ya sti...
Ama gonlum evo dan yana,hic kullanmadim...
500 hp de sanmiyorumki asiri isinma sorunu olmasin,mutlaka sogutucu gerekir...
Benim gordugum kadariyla 430-440hp ler en guvenli limit...
Bakalim ozgur kardesim kismette neyi cikaricak...
Konu tatsız yerlere gidiyor. bence uzatmaya değmez. zn yede maşallah evoyada.
heytt tamam gelince yapıorum sakin olun :D
Stock turbo ile MR saglikli 13 saniye civari gidiyor 100-200, hadi biraz daha agresif olsa yakitta secici davraniliyor ise 12 lere duser, internallari fena degil 4b11 in, zayif bir motor degil. motordan yana bir sikinti olmaz, sanzimanda pist yuku olmadigi surece sogutucu vs kullanilarak 500 lere kadar sorunsuz. Fakat eger sogutucu bile olsa pist tarzi kullanimda 450 daha dogrusu tork olarak 550 nm lerde sorun cikarmaya basliyor. Plateler degitirilerek biraz daha dayanikli hale getirilebilir. Arkadaslarinda degdigi gibi turbo, biraz daha buyuk fmic, enjektor, egzoz vs ile 9 -10 saniye civarinda cadde kullaniminda 420-430 hp civarlarinda sorunsuz kullanilir. Gundelik kullanimada MR gerek rahatligi, gerek sanziman kolayligi gerekse performansi ile bence iyi bir tercih. Eglenceli bir araba ama ayni zamanda trafik kullanimi kolay, uzun yolu konforlu. Tek kotu yani deposu cok kucuk, tuketimi yuksek zirt pirt benzinlige gitmek gerekiyor, tuketimden ziyade keske deposu az daha buyuk olsaymis.
Tabi evo konusunda mudur ozgur benden daha yetkin bir agizdir, onun soyleyecekleri daha gecerlidir onuda belirteyim. tecrubeye saygim sonsuz.
500 Whp alıyorlar stock makinayla ewo x cok cidddi basarılı ewoların hepsinin internal i bence çok basarılı kiii 440 beyugir 97 oktan ile saplıklı aylardır kullanan arkaişidim vard
SSt 550nm tork 600 beygir balatalar değişiyor
stock sanzıman bilinmiyor kıran duyamadim hiç
ewo x bence kesinlikle güçsüz bir internal a sahip değil
mr SStdir Gsr düz bu arada
gsr ında sst si var doktor :D
bide x 100 -150 kg ağır olmasa selefine göre ne guzel olacaktı