bak mertcan bilmiyorsun ve yazıyorsun, adamlar arıo 20g li sti varsa deneyelim diye bizde alın size 20g değil 18g li standart beyinli enjektörlü araç dedik denendi...
Printable View
element uydurmayın....
aynen benim denememe gerek kalmadı zn ile aynı yürüyoruz ;)
Zn nın kadır abı ıle denedıgı vıdeolarıda ızledım
ozamandan bu zamana guzl yol kat etmıs
helal olsun
Sahıbının ısımını unuttum kendısıde efendı duruts bı abımızdır kazasız belasız ınsallah
YouTube - GC8 Subaru, vs LM EVO X
bendeki video bu
Mustafayı cok eskiden tanırım, benim bi sıkıntım problemim yok ama daha önce diğer arkadaslarada söylemistim, bu konuda haksız taraf olarak görüyorum.
100-200 sürelerinin abartılması, atar giderin biraz fazla dozda yapılması, negatif sonuclarda bahanelerin bitmemesi bence gereksiz şeyler süper Mustafa.
kusura bakmayında gozunuze zorlıyım arkadaslar bumu 1.5 tır?
bu subaru sever arkadaslar STI ın agarlıgıyla GC8 i nasıl bir tutarlar sacma sapan yorumlar.. evliyaları karıstıran arkadas kimse evliya yaparım duzgun konuş buraya vırrık cırrık yazma yarın oglen turbo zone dayım arabaya ben okudum gel bana soyle ne soylıyeceksen.
biz hic bi zaman evo oyle gider boyle gider demedik video koyduk arabanın gideri bu siz sazan gibi atladınız..orj evoyu 18G li GC8 le gecip sevinenlerede maşşallah diyorum..
kisisel tartismaya girmeyin arkadaslar , karsilikli atisma tartisma hakaret olursa konu kitlenir .
Ya Ümit ne diyonuz allahaşkına dostluk bitirmesi vs. mustafayada hak ver içinde olduğu durumda iyice gerilmiş halde ..bi ortalık sakinleşsin biaraya gelir konuşuruz,
Azcık bana saygınız varsa bu muhabbeti dallandırmayın marka fanatikleri vs.çıkıp fişekler gaz verir onlara tav olup olayı uzatmayın rica edecem
hayırdır ümit?adam diker arkadas yapacak bisey varmı deniyim diyo adam gecerim demioki herkez herkezle denemek ister bu illa gececem demek degilki bendede subaru vardı ben **** boklu turboyla nasıl gidiodum ben ona 18G taksam mustafayı gececegimi bilmiomuydum?ama EVO orj bi arabaya gre cok sert gidio he bu demek degilki 20G li STI gecsin ama denerim diyo
vay arkadaslıgını bitir vırrık cırrık ne ayak yani sacma sacma yazılar..sen onu boşver 034 motorsportta blok varmış ona bak adam bana msn attıda ben senin kadar konuşamam sana veriyimde bi ekle hallet bizim işi 20G lerle ben deniyim.
vay anasını sayın seyirciler
yarın gel ofisede gündüz bi karar verelim.
ayrıca su konuyu bastan sona oku 100-200 10 sn muhabbetinde geri vites oldu
ben ne ZN tarafındayım ne Mustafa tarafındayım, kendi tarafımdan yaptıgım yorum , Mustafanın dozu kacırdıgıydı. Fikrimde hala sabit.
Konuyu uzatmak gibi olucak ama ben dostlugu bitiren arkadasa sadece sunların cevabını istiyorum,
1- 100-200 10 sn ölçümü ne oldu
2- kat iptali ve son susturucu varken bu kadar iyi gidiyorken neden bugün egzos takıldı arabama o yüzden gitmiyor sorun var dedi
3- iyi yürümeyen sti 'dan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu (20g üzeri turbo? gt30 mu demek istedi bilemedim) nasıl gecicek onu anlamadım.
Dost aci soyler, bana surekli kralsin, supersin vs diyen adamdan korkarim, su konuda haksizsin birader diyen adami dinlerim. Zn nin 100-200 u 12 saniye uzerinde suan ondan olcu alin. Gecmek gecilmek mevzu degil benim icin, fakat dogru bildigimizi dusundugumuz bir mevzu var sikinti orda, normal sartlarda 20g li hakkiyla yuruyen bir sti zn nin bu halini gecer, basindan beride bunu diyoruz ama anlatamadik. Evo guzel gidiyor uzerindeki oem 20g emsal turbo ile, isteyene stock evo x turbosunun rsmini ekler gosteririm nasil bir turbo oldugunu ama stock evo ile 10 saniye olayi yok, herseyi sokup oxiganate race gas ile cilgin basinclar basmadikca. Su elimdeki isleri bitiriyim mustafa ile yazilim egzozlu 2009 sti ile denemek istiyorum lm evo ile gecer gecilir muhim degil ama farki gormek istiyorum nedir stock evo x sti grb sti farki.