stock ewo x ile 400 metrede 11 yaapan vardı sanrım 100-200 10~13 arası çıkar
abi inan değerlere bakmıyorum birinin mivecini açıp içini traslamak bana daha sexy gelio :D
Printable View
İnşallah bak özgünde demiş aslında yazılım olsa malmıki bidaha yazdırsın bidünya uğraşsın ..Turbo büyükmü olayına gelince kaputu açık içi rahat gelen baksın görsün ..Ha çakal çukal arabası olur ne idüğü belirsiz içi dışı karışmış altta ne var bilemessinde bu daha çok yeni km si az biaraba..Tr. de yazılım yapan sayılı insan var çıkıp biri demezmi yaw ben yaptım yazılımını neyi tartışıyonuz diye :D
bana uyar olcelim, baska suresini gormek isteyen varsa sen bir organizasyon yap, ben sana vereyim cihazi olcun ama mal sana emanet olacak, cunku bu 3. drift box im verdigim adamdan saglam alamadim, fakat kimseye birsey diyemedim hep bana girdi, 600 pound olunca tanesi acitiyor biraz girerken hahaha. :D
bu 20g liyi olcu almamak lazim, umitinde dedigi gibi baya bir sikintilari var, zamanlar cozer sahibi.
Tabı,oncesınıde olcmek gerek kı,hem fark anlasılsın,hemde degerlerını gormus olur...
Fakat yazılımlı halı bıle 10 sec cıkartması zor,Stok halı 17-18 lerde...
Mitsubishi Lancer Evo X MR lap times and specs - FastestLaps.com
Tabı ınternal ve upgrade ler ıle olabılır ancak.
Ayrıca bu kardesımız bu halı ıle 10 sec dıyorsa,Yazılım ve dıger Modlar ıle 997TT lerın ıcınden gecer...
10 sec saatle km ile ölçülmüş bişi 12 ç.ıkar muhtemelen yazılım felan da olunca 11 lere düşergiibi geliyor bana ama fpblack tarzı bişi takarsa10 lara kesinlikle düşser
997T güzel yapılmadıkca bir tehtid unsuru olmayabilir bence:D
abi sen z4 le stockmu 10 cıkarıyorsun ?
Ama bu aracin stok degeri zaten 17 sec lerde Oz...
Yani suan 12 olmasi bile zor gibi geliyor...
Aslinda japon merakim 7 sene once bitti malesef,en son 2 sene once gtr sahibiydim.neler yapicagini soylerdim.yani deniyen ve test eden arkadaslarimiz vardir,stok evo X hangi otomobillerle ayni yuruyor?
Potansiyel bir alici olarak cok merak ediyorum...
997tt 8,3,pdk li yeni motor 7,5 sec yuruyorki,pdk liyi gecmek zor,cok iddiali 320 lere kadar...
Eskinin mod yolu cok acik,makyajlisi ise cok ileri teknolijili ve hizli.
Cok ovdum galiba ama yeni sanziman-diferansiyel harika...
Suan Z4,yazilim ve kat iptali ile 10,2 cikartiyor,hedef 9,5 sec alti,stok 13,9 falandi.bu hafta yeni testler yapicam yeni parcalar takilinca...
Gerci yilda 19 lari takti,sinir etti beni!
Gencler gosterise bayiliyor,ben yine denemelerde 18 leri takarim ;)
Tamam sağolasın emanet verdiğin anda zaten sağlam getirmek şart olur :)
20g li sti konusunda bişey diyemem doğrudur zaten sıkıntılıysa denemem bile :)
18g li ZN ile köprü altına aynı girdik uzunda geçti zaten benim hedefimin üzerindeler şimdilik:hahaha:
Stock değerini bende 17 lerde görmüştüm fakat yoldan geçen stock bir evo ile alakasız şuanda yapılan egsoz basıncı açtırdı kaç psi bastığını bilmiyorum mustafa söylesin :)
sizler o sst evo nun videosuna bakıp yorum yapmaya devam edin...
ben komple egsozlu filtreli yazılımlı vs. parçalı olan sst ile denediğimde 180 e kadar yan yanayız sonrasında ise el sallamaya başlıyorum buda 17 sec. diyenlere gelsin :)
yazılımdan sonra gt30 lu evo ile seve seve denerim en fazla geçer :)
şunuda unutmayın aracım 10000 km oldu aile spec araçlar ile karıştırmayın hep otobanda gezildi...
Stock değerini bende 17 lerde görmüştüm fakat yoldan geçen stock bir evo ile alakasız şuanda yapılan egsoz basıncı açtırdı kaç psi bastığını bilmiyorum mustafa söylesin :)[/QUOTE]
şuan 1.1 cont. abi
şuan 1.1 cont. abi[/QUOTE]
lan mistik yine karıştırmışın ortalııı :D:D:D
bu chıplı,chıplı deıl olayı öyle uzamışki vlla anlam veremedim.insan nie yalan söyleme geregi duysun ki chip i..yoksa turboyumu buyuttun lan :D:D:D aha yeni bi tartışma olayı..turbon büyük şekerim :D
.chipli olsa oz u nıe bekleysın chıp yaptırmak ıcın ayrıca basınc saatini ceksene mustafa yarışırken yandaki arabayı cek bıde basıncı göster tamam işte.bi de inanmayanlar ankara yani..ben inanmıyosa olsam yarın gelır bınerım gorurum ne basıyo ne basmıyo..herkese açık ve şeffaf yani araba ortada..
geleceğe (Oz gelip bakıp foruma "bueu ararbbba stokmuisş beywlller" yazdıktan sonra) iletilen mesaj;
Şimdi aynanın karşısına geçin. Yüzünüz aşağıdaki renklerden hangisi ?
a) mor
b) mosmor
c) morummor
d) mor ve ötesi
mustafa senın spoıler sokuk mu?
benimki sökük :)
cok enteresan bi vidyo ya sti'ın tepkileri neler ?
Maşallah, güzel günlerde kullanın.
ARP ve dogan nickli 2 üye ayık olun czt burda!! :D
demek 100-200 ü sadece egzos ve yazılımsız 10 sn olan, büyük turbolu setuplara atar gider yapan pilottan modifiyeli czt sahibi sensin
yoksa, mustafanın yıllardır bilmediği, bu güne kadar gün yüzüne cıkmamıs kardesimisin nesin. :hahaha:
bu kadar tesadüf, şüphe uyandırıyor arif gökdemir ! ! !
arif turboyu sök te araba hafiflesin