hepi topu metal parçası buda yavru evo kanadı sökük hakiki evolara gider yaptımda konu yer değiştirip evoların dalaşmasına dönüşmesin :)
Sayın Ümit Doğan 1 Nisan şakası yaparım evona habarın ola :hahaha:
Printable View
bu akşam ben gelemedim ama benim setubımla aynı olan evo x le deneyen 18G li İMPREZA yı tebrik ederim, kaç boy oldu ???
bu arada deneyen araç STİ değil GECESEKİZ ;)
GECESEKİZ de standart enjektör var , standart beyin var ve araba 1.3 bardan fazla basmıyor :D
Boy mu? Ne boyu? Turk kavimlerinden gokturk boyu mu? Videoya bakinca ben boy mevhumunu kaybettim yahu. Video 4 park lambasi ile basliyor sonra 2 park lambasi ile bitiyor :D :D
Video da pek zn gozukmuyo zaten :D yürüyüp gitmiş hemen :D evliyaların üfledigi evo10 bu kadarmı yani
vay be vıdeo nerde göremedm:D grur duydum:D
Gecesekiz de standart enjektör, standart beyin ve araba 1.3 bar demek, videoyu merak ettim az vodka içtim bakıyım azcık.
ya evın olsun yada EVO n olsun dıye bosuna dememısler..
koyun vıdeoyuda izliyek:D
Bu akşam yağmur çamur altında elverdiğince denemeler yaptık,skn typer sökük ve ayarlı hali ile artık white rs i 170 den sonra geçip gidiyor maşallah ayar sırası bizde :D
Evo X vs Zn denemesini görmedim ama zevkli olmuş ..Zn ile bir ay önce ben denemiştim kafaburun girmiştik 200 e kadar sonrasında geçiyodu..Bugünkü denemelerinde enaz 10boy hızlanmış:)
zn için bırakın evoyu daha önce denediği x araca bile geçildiğini söyleyenler, 20g li impreza isteyenlere geliyor videomuz...
az sonra...
ZN bu ne yapıcagı belli olmaz. :) Geçmişini hatırlıyo yavaş yavaş
Subaru fanatikligi bu olsa gerek :) neyse koyunda videoyu görelim
önceki 11 sayfada buldunuz yıkık subaruyu denediniz, neden fanatiklik oldu şimdi ???
Kesin trasida koyün videoyu
Fanatiklik olarak görün veya görmeyin. Şubi aşıkar aracınız olması gerektiginden iyi gidiyo bu herkez tarafından şaşkınlıkla izleniyo ki böyle olmasıda gayet dogal haksızmıyım? Yani herkez bi şaşırır böyle gittigini görünce maşallah inşallah dahada güzel gider şimdi ufak tefek şeyler yapıyosunuz galiba. Sorunsuz bi şekilde bundan dahada iyi gitsin.:icon_tup: Ama benim en cok takıldıgım nokta ordaki 20gli STI ın sorunlu oldugu bi aşıkar denenip sorunlu oldugunu bilindigi halde video çekilip konuluyo burdaki bi cok insanda yanılıyo ve durumu sormak istiyo dolayısı ile evo stock sti maşallahı var deli gidiyo denilince bizde şaşırıyoruz dolayısı ile bunada bi tepki göstermemiz gayet normal diye bakıyorum acıkcası.:o Ama ZN bu şartlarda demekki cok daha iyi gidiyo maşllah aradaki kilo farkıda göz ardı edilemez tabiki ama ZN stock enjektör ve orjinal beyin ile yapılıcak en iyisini yapmış stock olarak en iyi giden bi evo x ile.:icon_tup: tekrardan kazasız belasız kullanın.
Video bekleniyor valla tam bilgisayarı kapatıyordum suatın mesajı görünce bekler olduk.
Arp ttnet de senin araban kadar hizli olsaydi yuklenirdi video. Biraz sabret , benim de arkadasimla muhabbetime girme oldu mu?
10 puanlık paylaşım :D
Beyler lütfen sakin olalım ..Biz bu işi zevk amacı ile yapıyoruz amacını aşmasın lütfen çok fazla hırs yapmanın manası yok ..Herzaman yüzyüze bakıyoruz bişekilde karşılaşıyoruz kalp kırmadan dalga dubara konusu yapmadan yorumlasak daha iyi olur..
Senin seviyesel sorunlarin oldugu belli. Rahat ol biraz. Bilmiyorum farkinda misin burada herkes egleniyor guluyor, sen neden bu kadar gerginsin?
Benim seviyeme gelince, sizin arabalarinizdan birkac gomlek yukaridayim, 50mm ve ustu turbo taktigin zaman seviyemi gostermeye beklerim...
O vakite kadar standart beyinli enjektorlu arabalarla yuru.
Kal saglicakla
Bu kadar insan sizin adap tartışmanız için beklemiyor burda biraz dikkatli mesaj yazın, Video bekliyoruz