Senin arabanla deneyince aklanmayacağı için gerek yoktu zaten denemeye yine Lm evo şöyle böyle konuşulacaktı onu düşünerek yol yapmak istemedi mustafa hatta bende dedim "Hadi gidelim boluda felan buluşalım"die ama o dediğim sebepten gerek duymadı...
Önemli bro yazılım ile çok fazla bir değişiklik olmassa ne diyecez bu sefer ?? Haa varmış yazılım vs olacak bu seferde ... Ama yazılım yapılırken Özgün ıcığına cıcığına bakacak turbosunu görecek mevcut yazılımı sıfırlayacak kendi yazacak ..
Noktayı koymuş![]()
yıok korhanım evoX un yazılımı sapıkca 9 la akalası yok ama
ingiltereeye gitttiğimde motecte vardı fq360 ondan çekmiştim yazılımı
çokkk çokk yakknlar 2 arabada gördüm 360 a yakın yazılım 360 dada filitre var katlı egsozt var
abi hafta içi gelicem egerki ayarı olsa yada baska bişi olsa beni neden çağırsınki onuda düşün abi
binim söylerim orjinalmi değilmi ama video da çekerse söyleyebilirim sana turbosunun ne olduğunu
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
www.drecu.com
İnşallah bak özgünde demiş aslında yazılım olsa malmıki bidaha yazdırsın bidünya uğraşsın ..Turbo büyükmü olayına gelince kaputu açık içi rahat gelen baksın görsün ..Ha çakal çukal arabası olur ne idüğü belirsiz içi dışı karışmış altta ne var bilemessinde bu daha çok yeni km si az biaraba..Tr. de yazılım yapan sayılı insan var çıkıp biri demezmi yaw ben yaptım yazılımını neyi tartışıyonuz diye![]()
bana uyar olcelim, baska suresini gormek isteyen varsa sen bir organizasyon yap, ben sana vereyim cihazi olcun ama mal sana emanet olacak, cunku bu 3. drift box im verdigim adamdan saglam alamadim, fakat kimseye birsey diyemedim hep bana girdi, 600 pound olunca tanesi acitiyor biraz girerken hahaha.
bu 20g liyi olcu almamak lazim, umitinde dedigi gibi baya bir sikintilari var, zamanlar cozer sahibi.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Tabı,oncesınıde olcmek gerek kı,hem fark anlasılsın,hemde degerlerını gormus olur...
Fakat yazılımlı halı bıle 10 sec cıkartması zor,Stok halı 17-18 lerde...
Mitsubishi Lancer Evo X MR lap times and specs - FastestLaps.com
Tabı ınternal ve upgrade ler ıle olabılır ancak.
Ayrıca bu kardesımız bu halı ıle 10 sec dıyorsa,Yazılım ve dıger Modlar ıle 997TT lerın ıcınden gecer...
10 sec saatle km ile ölçülmüş bişi 12 ç.ıkar muhtemelen yazılım felan da olunca 11 lere düşergiibi geliyor bana ama fpblack tarzı bişi takarsa10 lara kesinlikle düşser
997T güzel yapılmadıkca bir tehtid unsuru olmayabilir bence
abi sen z4 le stockmu 10 cıkarıyorsun ?
www.drecu.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)