User Tag List

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 513141516 SonSon
294 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: EVo X (Lm) vs Sti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    204 nolu mesajdan itibaren konu lm ile zn ye dönmüş ona bir el atın dilerseniz.

şu 100-200 için hatırlarsanız ki korhan abi(khan), kronometre veya hassasiyeti daha kötü bir alet ile ölçüldü ise başlama ve bitiş zamanlarında tuşa basmalardan dolayı, 1 sn +1 sn (başlama+bitiş) 2 saniye civarında bir hata payının(drift box a göre) normal olduğundan bahsetti ama herkes bunu kulak (göz) ardı ederek, mustafa(arp) dbn vermiş gibi bir tepki veriyor.. niye ? niye bu tavırlar..iyi gidiyor diye lm yi mi yaksın ?

10 saniye civarı demiş ya.. 10.9 olsun diyelim ve 2 saniyelik de hata payını koyun, etti mi size 13 saniye.. şimdi drift box ile ölçülse ve 12 yi bırakın 13 saniye çıksa(atıyorum) forum olarak mustafayı yalancılıkla suçlayıp, tükürüğünüz ile boğmaya mı çalışacaksınız? dilerseniz giyotine yatırın kökten çözülsün bu iş ey ortaçağlılar!

birini yalancılıkla suçlayıp sonra konuyu bir elinde mojito bir elinde kuba purosu (arka fonda da somewhere over the rainbow) ile okumasını beklemeyin.

(hani şu üst dudağını burnuna götürdün ya şimdi (bkz. lie to me).. çok büyük insansın vesselam)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu uzatmak gibi olucak ama ben dostlugu bitiren arkadasa sadece sunların cevabını istiyorum,

1- 100-200 10 sn ölçümü ne oldu
    2- kat iptali ve son susturucu varken bu kadar iyi gidiyorken neden bugün egzos takıldı arabama o yüzden gitmiyor sorun var dedi
    3- iyi yürümeyen sti 'dan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu (20g üzeri turbo? gt30 mu demek istedi bilemedim) nasıl gecicek onu anlamadım.
    1- benim adımı hiçbir şekilde anma
    2- sana grp çkn ne var ölçüm için sabret istersen sen böyle değildin
    3- evet daha iyi gidiyodu down pipe takıldıktan sonra eskisi gibi değil aptallaştı araba dedim bunu derken başka havalardaydın sen ve arkadaşların bu konu zaten farklı yerlere uzucak ve bunu sen anlamazsan kimse anlamaz
    4- yazılım yaparım görürüz geçmek veya geçilmek umrumda değil önemli olan insan olmak ADAM olmak
    5- beni baba parasıyla geçinip gezen tozan muhallebi çocuklarıyla kimse karıştırmasın ben o arabayı paramla taksitle günümü gün ederek aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu akşam yağmur çamur altında elverdiğince denemeler yaptık,skn typer sökük ve ayarlı hali ile artık white rs i 170 den sonra geçip gidiyor maşallah ayar sırası bizde

Evo X vs Zn denemesini görmedim ama zevkli olmuş ..Zn ile bir ay önce ben denemiştim kafaburun girmiştik 200 e kadar sonrasında geçiyodu..Bugünkü denemelerinde enaz 10boy hızlanmış
    eyv. Kadir abi yağmura rağmen güzel deneme oldu sıra sende yap ayarını bakarız gene sökmeyeni dövüyolar napim böyle zevkli oldu ama 1nisan...

dün akşam biraz kalabalıktı denemek için arkada bekledik evox ile gc8in denemesini bende görmedim ama deneyen tüm araçlara maşAllah...

18g 20g konusuna gelince zevkine yaptığımız olay hırsa dönmesin mustafa denemek isteyebilir misal dün 997-911 de gelicekti geçer geçilir asıl olay haz almak değilmidir... 18g li zn buşekil 20gli sti daha iyiyse denensin fark görülsün yazılım için kıstas olur daha sonra denendiğinde ilerimi gitti gerimi gitti gibi...

atar yapmak olarak değilde isteyen herkesle denedi lm evo ile bende bastım biz 2-3sarınca kıçına tekme yemiş gibi fırladı evo ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- benim adımı hiçbir şekilde anma
    2- sana grp çkn ne var ölçüm için sabret istersen sen böyle değildin
    3- evet daha iyi gidiyodu down pipe takıldıktan sonra eskisi gibi değil aptallaştı araba dedim bunu derken başka havalardaydın sen ve arkadaşların bu konu zaten farklı yerlere uzucak ve bunu sen anlamazsan kimse anlamaz
    4- yazılım yaparım görürüz geçmek veya geçilmek umrumda değil önemli olan insan olmak ADAM olmak
    5- beni baba parasıyla geçinip gezen tozan muhallebi çocuklarıyla kimse karıştırmasın ben o arabayı paramla taksitle günümü gün ederek aldım
    maval dinliyorum hala, senin söylediklerini alıntı yaparak bir kac soru sordum. cevap vermek istemiyorsan kendin bilirsin. bu kadar üstüne düsmemin sebebi, gmg mustafa ile deniyecekkende aynı muhabbetler döndü atarlar giderler oldu, 2 ay ses soluk cıkmadı, benlik bir durum yok yine ama aynı seyler tekrarlanınca kişisel olarak soruyorum.
    Yazılımını yapmamamın üzerine birde bu durumda seni haksız olarak görmem dostluk bitiriyorsa, hayırlısı olsun.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maval dinliyorum hala, senin söylediklerini alıntı yaparak bir kac soru sordum. cevap vermek istemiyorsan kendin bilirsin. bu kadar üstüne düsmemin sebebi, gmg mustafa ile deniyecekkende aynı muhabbetler döndü atarlar giderler oldu, 2 ay ses soluk cıkmadı, benlik bir durum yok yine ama aynı seyler tekrarlanınca kişisel olarak soruyorum.
    Yazılımını yapmamamın üzerine birde bu durumda seni haksız olarak görmem dostluk bitiriyorsa, hayırlısı olsun.
    gmg mustafa ile deneyelim diye niyetlendik araç bakımda dediler 3 hafta falan bekledik bunu cümle alem bilir bu arada araca neler yapılabilecekse yapıldı yani yağ falan hikayeydi inkar etme bende bu caminın içindeyim haberler gelir her yerden her neyse tam deneyeceğimiz gün ben acil sinopa gittim kaçtım oldu neyse geldim ve turbo zone aydın dahil herkeze arattırdım deneyelim deneyelim diye bunuda cümle alem bilir denemek istemedi eyvallah yani yazı yazarken boş atmada herkez neyin ne olduğunu bilsin

yazılım olayına gelince araca komple egsoz takılınca saçmalıyo demiştim özgününde ne zaman geleceği belli olmadığı için sana yaptıralım dedim her yerin ayrı oynadı sesin soluğun çıkmadı umrumdada değil zaten vtec turbo varken aem ems yide aynı şekilde olmuştu anlamadığın için susmuştun sakın itiraz etme caddy yi chipletcem diyince hemen pat yaptın passat gönderdim yaptın niye kolay olduğu için kolayı herkez yapar zoru prof. insanlar neyse sende kendi dalında iyisin eyvallah ama bu olayların senin benim aracımı yazılım yapıp yapmamanla alakası yok hiç gocunmadım hayatında kaç kere evo x chipledinki benim aracı yapasın buda ayrı bi konu yani ne dersen de ben haklıyım haksız olduğum konular olabilir ama atar gider falan olamaz ben kimseye atar gider yapmam yapamam iddaa olur o ayrı.

fısfıs ismail abiyle yolda karşılaştık suprası vardı altında bendede vın vardı bizde geri olsa geçeceğini bile bile öylesine olsa deneyelimmi abi demezdim aracımızı görmek istedik vede oda hayır bile demedi denedik arabam yatak sardı eyvallah başa gelen çekilir dedik anlıcan beni tanıyan tanır

hayatta başarılar allah kolaylık versin allah herkezin gönlüne göre versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ARP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gmg mustafa ile deneyelim diye niyetlendik araç bakımda dediler 3 hafta falan bekledik bunu cümle alem bilir bu arada araca neler yapılabilecekse yapıldı yani yağ falan hikayeydi inkar etme bende bu caminın içindeyim haberler gelir her yerden her neyse tam deneyeceğimiz gün ben acil sinopa gittim kaçtım oldu neyse geldim ve turbo zone aydın dahil herkeze arattırdım deneyelim deneyelim diye bunuda cümle alem bilir denemek istemedi eyvallah yani yazı yazarken boş atmada herkez neyin ne olduğunu bilsin

yazılım olayına gelince araca komple egsoz takılınca saçmalıyo demiştim özgününde ne zaman geleceği belli olmadığı için sana yaptıralım dedim her yerin ayrı oynadı sesin soluğun çıkmadı umrumdada değil zaten vtec turbo varken aem ems yide aynı şekilde olmuştu anlamadığın için susmuştun sakın itiraz etme caddy yi chipletcem diyince hemen pat yaptın passat gönderdim yaptın niye kolay olduğu için kolayı herkez yapar zoru prof. insanlar neyse sende kendi dalında iyisin eyvallah ama bu olayların senin benim aracımı yazılım yapıp yapmamanla alakası yok hiç gocunmadım hayatında kaç kere evo x chipledinki benim aracı yapasın buda ayrı bi konu yani ne dersen de ben haklıyım haksız olduğum konular olabilir ama atar gider falan olamaz ben kimseye atar gider yapmam yapamam iddaa olur o ayrı.

fısfıs ismail abiyle yolda karşılaştık suprası vardı altında bendede vın vardı bizde geri olsa geçeceğini bile bile öylesine olsa deneyelimmi abi demezdim aracımızı görmek istedik vede oda hayır bile demedi denedik arabam yatak sardı eyvallah başa gelen çekilir dedik anlıcan beni tanıyan tanır

hayatta başarılar allah kolaylık versin allah herkezin gönlüne göre versin
    Vtec turboda baskasının yaptıgı isi düzeltmem deyip sıfırdan yazmamız gerektiğini ve her iki aracta da maddiyatta anlasamadıgımız icin olmasın yazılım islerinin olmaması?
    as known as Umit DOGAN

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umıt ve mustafa konu geçtı gıttı sımdı sızın atışmalarınızı okuyoruz bırakın Allah aşkına yaws

Ankara ufak yer bır bırımıze destek olacagımıze kostek olmayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umıt ve mustafa konu geçtı gıttı sımdı sızın atışmalarınızı okuyoruz bırakın Allah aşkına yaws

Ankara ufak yer bır bırımıze destek olacagımıze kostek olmayalım
    Öyle oldu zaten sustum artık maddiyat deme bana tugbayda sait okey demedekmi para konusunda bisey yazmicam artık son sözümü soledim sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu buralara getirdin ya, esnaf adamım bana bunları yazmak düsmez ama bir sefer alttan alsan susacaktım.

Ayrıca iş ömründe yapıp yapmadıgın konusuna gelince, haddini bil, ömründe senin görmediğin ve herkesin yapamadıgı bir sürü arac yaptım, bilen biliyor, o konuda kaygın olmasın.

mevzu gecen evo x 'in zaten evo 9 una sahibim, gerekirse satar evo x alırım, hemde kendi paramla, ne abim ne babamın desteğiyle, iş iddaya binerse arabaların hepsini satar 2 tane alırım merak etme.

ayrıca koskoca evo x sahibisin madem, 300 lira peşin vereyim geri kalanı önümüzdeki ay vereyim, bir yıl boyunca bu ödeme planlarını sundun bana, kenara 1000 lira koyup gelemedin mi?

hadi onuda gectim, gecen hafta ok gece gel yapalım dedim, yok ben aksam arabayla deneyeceğim simdi yapalım v.s. v.s., boyacı küpümü bu? ondan sonra elin oglu gecince, vay program olmadı, vay cırık vay vırık, bitmeyen bahaneler serisine devam.
    as known as Umit DOGAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buda konuya son mesajım daha fazla uzatmayacağım, bir sıkıntın varsa telefonumu bilyiorsun, ofisimide biliyorsun, sözleriminde hep arkasındayım.
    as known as Umit DOGAN

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu bıraz degıstıreyım...
    400-430HP cıvarında SST sanzıman EVO X,100-200 ortalama kac sec cıkarıyor?
    SST sanzımanın dayanabılecegı lımıtler nedır?
    Bunu gercekten test edıp bılen arkadaslar var ıse,benı yonlendırırse sevınırım.
    Tesekkur ederım sımdıden...

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun evo x mr sst sahibi olan arkadasim benim klinikteydi. Kendisi motorun icine girmeden egsoz yazilim ve simdi tam hatirlamadigim ama gt28 e yakin bir turbo takti. Arac bu halde guvenli modda tahmini 400-450 bg ciivari olmasi lazim. Bu hali ile bile F1 pistinde birkac tur zorlayinca sanziman kendini safe mode a alip kilitlemis. O yuzden simdi baski balatar, yag sogutucusu falan almis. Bunlarla beraber egzantrikler, subap yaylari vs gibi birkac parca degisicek ve 500 bg uzeri gundelik olarak kullanilica bir alet olucak. Korhan bey yazdiklarimi gorurse daha detayli yazicaktir. Bahsettigim araca yapilmis ve yapilacaklarin hepsi Tork Garage ekibi ile yapilmaktadir.
    Ali Can Calis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pekı,ınternal parcalara gırmeden alınıcak guvenlı gucler 400HP sınırlarımıdır?(sanzıman dahıl)
    Bu guclerde hızlanma degerlerını olcen arkadas yok mu yahu?
    Alıcan bey,hızlanma olcmusmuydu bu arkadasınız?

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ortagımda manual var biyakın arkadasımdada sst var ikiside yaklasık 450lerde
    rolling denemelrinde sst cidden avantajlı

sst suanlık sorunsuz kullanıyor fakat daha yuksek gucler için şanzuman sogutması için oilcooler tarzı bişeler dusunulebilir
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten hedefım 400-430hp lerı asmamak ama hızlanma degerlerını olcen kımse yok mu yahu?
    yanı 9,5-10 sec cıkarıyor mu 100-200 de??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten hedefım 400-430hp lerı asmamak ama hızlanma degerlerını olcen kımse yok mu yahu?
    yanı 9,5-10 sec cıkarıyor mu 100-200 de??
    arkadas seninle bikac ortak platformda berabeiz sanırım nickname olarak hatrlıyorum

musait oldugunda bi cay içmeye geliver ikisinide gör canlı olarak hiç problem deil
    BOZBEY

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabıkı ıyı olur.Hızlanma hıssınden cok,hızlanma verılerını gormek benım daha onemlı acıkcası...
    Teklıfınız cok guzel,mutlaka goruselım.
    Sızınle nereden tanısıyoruz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabıkı ıyı olur.Hızlanma hıssınden cok,hızlanma verılerını gormek benım daha onemlı acıkcası...
    Teklıfınız cok guzel,mutlaka goruselım.
    Sızınle nereden tanısıyoruz?
    zannediyorum bikac bmw platforumundan
    onlar surelere takılmadıkları için özlelikle ölcmediler ama hızlanma hissiyatıda önemlidir en azından onu görmüş olursunuz

dedigim gibi çeşitli speclerdeki gucleri stok internallerin dayanabilecegi max gucler hakkında benden ziyade arkadaslarımda size gerekli bilgiyi verirler seve seve...

iletişim bilgilerini pm geciyorum musait oldugunda mutlaka ugra cay corba...
    BOZBEY

alicancalis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pekı,ınternal parcalara gırmeden alınıcak guvenlı gucler 400HP sınırlarımıdır?(sanzıman dahıl)
    Bu guclerde hızlanma degerlerını olcen arkadas yok mu yahu?
    Alıcan bey,hızlanma olcmusmuydu bu arkadasınız?
    Valla bizim arkadasi bu konularda bende cozemedim. Drift box I var ancak bende cok sormama ragmen hic olcmedigini soyledi. Veya soylemek istemedi. Ama gidisi benim araba ile kiyaslarsak 100-200 oldukca tatminkar. Kisaca araba uzerine bi 7-8 bin dolar harcarsaniz oldukca tatminkar bir araba olucaktir.
    Ali Can Calis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)