kaan kurtuluşun aracı ta ozamanlarda vtec motor swaplıydı çok iyi yürüyordu araba
kaan kurtuluşun aracı ta ozamanlarda vtec motor swaplıydı çok iyi yürüyordu araba
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
maşallah araçlara![]()
şimdi olay pejo / honda olayına dönmesin arkadaşlar
ben japon motoru swaplayan cok pejo gördüm ama pejo motoru swaplayan japon arabası hiç görmedim neden ki ?
pejocular araçlarında takılı motordan utanıyorlarmı![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
peugeot-honda geçtiğinde konular uzadıkça uzuyor... nihai olay olmuş zaten vtec 2 o speclerde gti geçemez, ama yüklenildikçe geçecektir...
bu arada gtida debriyaj problemimi var yoksa vites atışlarda mı problem?
ben anlıyorum da sizin fanatik hondacı yaftasına takılıp kaldınız
tamam hondacıyız helal olsun öyle veya böyle geçmiş benim demek istediğim başka ama anlatabiliyor muyum.
ben filtre hedırs egzos port polish chiple typer geçersem adam yapmış geçmiş demezsin piston filandan bahsetmiyorum yani
TR TUNING DRAG DAY - 28 Ağustos 2005.
üç sınıfa ayrılan yarışlar hızlı başladı. Sınıf 1'in ve yarışın tek bayan pilotu Honda Civic ile yarışan Funda Zıplar cesaretinden dolayı büyük alkış topladı. Bu sınıfta Peugeot 106 GTI'ların üstünlüğü yaşandı ve 3 106 GTI pilotu arasından Can Aktürk üçüncü, Cem Arslan ikinci ve Ali Alper Özüçer birinci oldular.
1600 cc üstü atmosferik otomobillerin katıldığı sınıf 2'de heyecan daha da arttı. Bu sınıfta ise Gökhan Gergef Peugeot 206 GTI'la üçüncülüğü elde ederken, Murat Aydın Honda Civic ile ikinci ve Kaan Kurtuluş da Honda CRX'le birinci oldu.
kimlerin arkasına 3.olmuş 206 GTI ona ii bakmak lazım? murat aydın ile kaan kurtuluşun arabalarını hatırlayan llaki vardır...
SINIF 2
1 … Mustafa Düzgit … Honda S2000
2 … Selim Sevük … Honda Civic Type R
3 … Murat Inan … Honda Civic Type R
4 … Göksel Aksoy … Honda Civic Type R
5 … Serkan Ünal … Honda Civic Type R
6 … Kaan Kurtuluş … Honda CRX
7 … Can Selçuk … Opel Astra GSI
8 … Ufuk Bulal … Opel Astra GSI
9 … Şener Loş … Opel Astra GSI
10 … Berkant Gülsevim … Opel Kadett GSI
11 … Baran Demirkan … Opel Kadett GSI
12 … Roy Hüneryan … Opel Vectra 2.0
13 … Aras Hız … Renault Megane Coupe
14 … Aykut Soran … Peugeot 206 GTI
15 … Ender Benli … Peugeot 206 GTI
16 … Gökhan Gergef … Peugeot 206 GTI
17 … Osman Hüsrevoğlu … Peugeot 306 GTI
18 … Yunus Emre Mencik … Peugeot 306 GTI
19 … Murat Sendic … Peugeot 306 GTI
20 … Kemal Soylu … Peugeot 306 GTI
21 … Kenan Karavuş … BMW 325
22 … Eray Yumsel … BMW 323
23 … Tohan Sadık Soyhan … VW 1303
24 … Veysel Çiçek … VW Golf GTI
bu kadar araba arasında ilk 3.... güzel günlerdi be
bu arada konu çok dağıldı konu sahibi arkadaşlar haklarını helal etsin...
yoo neden dusunelım, yuklemıs gecmıs derız dynoda gucune bakarım agırlıgına oranlarım kabaca,sora vıtes oranları egrilerın durumu filan derken sonuc az cok ortaya cıkar..
gecılen 206larda bakımsız sagda solda surten araçlar.. hgt lerın durumuna benzerdır 206ların durumuda az çok.. işte belli inanışlar var toplumda, zamanında yıkmıstık gene baş gosterdi![]()
rc lerin başına geldi zamanında, 306larda çok çekti.. vtilar 2001 2002lerde boyleydı vs![]()
gazetecilikte bir söz vardır bilirmisin ?
köpek adamı ısırınca haber olmaz , adam köpeği ısırınca haber olur
senın stock vtec2 yi geçmen zaten büyük bir olay değil ki
aracına maşallah parçalamışın resmen vtec2 yı , haddini bilmeden 110hp vetc2 ile pejo 206 gtı ile roll yapmaya kalkanın haali budur , bakakalırsın adamın arkasına![]()
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Herkesede honda satmamalılar aslında bazı karakterler var sözüm meclisten dışarı altındaki arabayı tanımadan bilmeden şampiyonlar ligine yazılıyorlar
konuda ilk başta yazdımki yorumlar seviyeli olsun diye sonuçta arkdş rica etti kendi aramızda denedik bu kadar basit.. olayı kan davasına çevrildi sanki. daha fazla dallanıp budaklandırmaya gerek yok arkadaşlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)