pardon emre abı karıstırdum çok özür![]()
haklısın abı aynen oyle... ama stokta 30 hp sı fazla var gtı da bıde oynamıs olsa fark 40 a cıkar.. bende bu durumda turbolu olabılırm ama attıgım fark kayda deger olur dıye dusunuyorum..
ama haklısın arkadasın teklıf etmesı gerekırdı ben teklıf yaptım bıraz abes oldu sanırım neyse denk gelırsek denerız zevkıne![]()
bu vtec2 yi kullanan arkadaş hayatının hatasını yapmış.. hem arabasının torku GTi'a göre çok daha düşük, hacimsiz, hem de doğru dürüst modifiyesi yok hem de 2 ye 2 deneme yapmış.. hıdır, volan, egzantrik falan taktıktan sonra teke tek denemeliydi..
şakamısınız yoksa geyik olsun diyemi konuşuyorsunuz.turbo ile atmosverik karşılaştırıp bunu bahane olarak mı sınıflandırıyorsunuz
![]()
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
zamanında aracımda kat ıptali dandık fıltre vardı,
baska 3 tane fılan daha gtı kullanmıstım o zmanlarda barız kotu yuruyolardı bana göre,
yuk tıpı dynodada aracım 132 mı oyle bır guc vermıstı.. dıer gtıların kac hp oldugu konusunda fıkır verır sanırsam..
baska bı gtı daha vardı egsoz fıltrelı bakımdan yenı cıkmıstı çok saglıklıydı,
benım chıplı komple egsozlu caılı halıme 2 boy cıvarında yakın geldi, benım aracta 153hp 201 torktu o hali...
gene caı egsozluyken ben ss egsozlu caılı vtıla 180e kdr yanyana sora 1 boy cıvarında cıkıyordu vti , ılk rol vıdeolarından bırıdır forumların![]()
206 tekere kotu vermez %15 cıvarı kayıp varkı çok normal, 153 e 130 teker vermıstı benımkısı..
konuda ole uzadı gıdıyo
ama forumda honda gecılırse her zaman bı olay olur bu yıllardır boyle, bu deneme deıl ıcın ama pejo gecılır cok yaygara kopmaz, corsa 106 gectı gtıcılar dalmadı konuya mesela
vti gecınce bıraz karıstı..
bmw yada m3 gecılınce bızde dalarız konuya oda ayrı mevzuD:ehhe
Honda her zaman king hondası olan adam atarlı olmazsa o hondacı değildir flan diyormusum şimdi daha da karıştırıyım konuyu![]()
![]()
eee düşündüklerimizi söylemeyeceksek insanların gönlü olsun diye konuşmayacaksak ne işimiz var yıllardır forum sitelerinde,
turbo bır vtec2 nereden baksanız 180-190 hp verir stock 206 gti ıle denemesi bence hem tork hemde hp gücü açısından haksızlık olur diye yazdım ne yazdıysam
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
@denon
yanlış anlama ben ciddi ciddi söylüyorsunuz sandımtuhaf geldi.
neyse. mevzu yalan oldu.![]()
MagicPerformance
zaten ortada bir mevzu yokki, yaani ne şekilde yorum yapalım arkadaşın 206 gti ile 110 hp bır arabayı geçmiş olduğu videolara maşallah deyip övmek gtı ın sahibi arkadaşa
1- yalakalık olur
2-zaten kendınden güçsüz bir şeyi paramparça etti diye maşallah ziyanı olur murat kardeşim
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
arkadaşın dediği gibi dostane ve öylesine bir deneme. idda yok. övmeye zaten gerek yok. araçlar ortada. beklenen olmuş. neden biri çıkıp ortaya vti ı sokuşturuyor araya anlamıyorum
hiçbir konuda geçilen neden başka zaman atıyom bir 320 geçildimi bir bmw sever çıkıpda gel m3 le dene diye atlamıyor ortaya
neyse. dediğim gibi mevzu ortada.
araçlar bitince dosthane bir deneme yaparız komple kısmetse.
MagicPerformance
ulann nerden yükledim yaa yüklemez olaydımama sonu makaraya bağladndı gibi kımse kırgın dargın kalmasın zewkine herşey
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)