400 hp için spec'ler ne olucak acaba ?
Printable View
400 hp için spec'ler ne olucak acaba ?
yapmışken keşke 3071 yapsaydınız çok da zevkli olurdu sanırım .. hayırlı olsun şimdiden
Ozan abi tebrik ederim aracın süper gidiyor ;) iki araca da maasallah cok güzel bi deneme olmuş golf r ın da durusu bi baska ;)
sanırım powershoptan aldınız kıtı, kıtınız atp 3071r zaten yanlıs yazmışsınız, revoda gt28 ayar yok, güle güle kullanın arabanıza methanol kıtle 450-470hp gıbı guc alırsınız, artık 3de 80 yerıne(k04) 3de 100 gıbı basıcaksınız(3071) 7700kadar guc geldıgı ıcın redlıne kadar devır bandını kullanırsınız,hayırlı olsun,
REVO STAGE 3 Hayırlısı olsun güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. :)
İki aracada maşallah. Şimdi klasik bir yorum yada çoğunluğun düşüncesi gibi olabilir ama bende bi yerden sonra golf R'ın bu kadar geride değilde en azından arka tamponda yada 2 boy felan geriden gelmesini beklerdim. Tabii ki bu golf R'ın gtimesi gerektiği gibi gitmediği anlamına gelmez. Ama belkide yazılım ile devir bandı felan yazmış bir arkadaş onunla çok daha iyi olabilir belkide. İki aracada tekrardan maşallah diyorum. Gerçekten zevkli bi deneme olmuş. Kazasız belasız.
Melihcim yanlis yazmisin resit hakli kit 3071, aracla ben yakindan ilgileniyorum bizzat basindayim cok keyifli makina cupracilarin dikkatini cekmek istemem hani cuprayla hic alakasi yok ayni kategori degiller oyle soliyim, tipi gidisi ozellikle konforu cok iyi gunlukde kullanilabilecek bir arac ama hizlida, yapim asamasindaki foto videolar melihe gonderdigimde burdan paylasir kendiside guzel bisey cikacak ortaya gibi duruyor, resit tuyolari ogrenmek isteriz sendende c.tesi powershop ta laflayalim,,
Revo sitesinde golf r icin stage 3 gozukmuyor nasil olucak ?
arkadaşım serhata burdan çok ama çok teşekkur ediyorum evet biraz gizli olsun istedim bu sebeple yazmak istemedim ama doğrudur aracım şuan istanbul powershopta gt3071 kit takılıyor,metonol kit bugün takıldı bunların hepsiyle serhat arkadaşım ilgilenmektedir oda benimgibi çılgın olduğu için beni anlıyabiliyor. belkide günde 5 kez tacizime uğruyor :) ve benim için hergün maslağa gidiyor
araca tabi 3071 turbo kıt takılıyor zaten herkes öğrenmiş :)
metanol kiti takıldı zaten bugun bayçunun orda burda yaptırmakta sıkıntı duyacağıma inandığım ufak tefek urunlerde orda takıldı turbo timer turbo basınç saati falan...heycanım hatsafada umarım herşey istediği gibi olur
melih hayırlı ugurlu olsun kardes .. allah agız tadıyla tamamlayıp gazlamayı nasip etsin :icon_tup:
merakla bekliyoruz bakalım nasıl bişey çıkıcak ortaya..