İki aracada maşallah kazasız belasız
Printable View
İki aracada maşallah kazasız belasız
Her iki aracada masallah Hakan abi sana cesaretinden dolayi ayri bir tesekkur hilmiyle denemek ayri bir zevk zaten
Maşallah...
Ozaman merakını hiç bir zaman gideremiceksin maalesef
Ayrıca basıncım bu şekilde iken seninle deneyelim sen boşver ottomanı kendi aracını hiç merak etmiyormusun
Hakan abiyi geçiyordun sanırsam sen
Eger denemek istersen ben her türlü denerim beni anlıyomusun araba ile gazlamam lazım 22 sindeki yarışa kadar 1000 km gaz basarak yol yapmam lazımda kim olursa olsun gazlarım bana bir PM kadar uzaksınız
Niyeki biri HULK bu güne kadar türkiyenin efsane K20 si diğeri OTTOMAN bugünden sonra efsane olarak anılacağını belirten türkiyenin yeni K20 si. İkiside şehir efsanesi olmaktan ziyade bi deneseler bence çok güzel olur herkesde bunu eminim merak ediyordur. :)
Bu arada rolle çıkarsam ilk arayacağım kişi sensin Hilmi emin ol:D
Kanka HULK şehir efsanesi olmaz merak etme
Bak araba çıktı çıkalı hep yanında bir araba var videolarında dikkat edersen :)
hulk = reel efsane k20 b20 s50 m50 fark etmez efsaneyi efsane yapan motor değil sahibidir. motor bittikten 1 hafta sonra deneme yapmaya başlayan bu insana şehir efsanesi muamelesi yapmamak lazım saygı duymak lazım olgarcım bilmem anlatabiliyomuyum :)
Hulk vs Ottoman denemesinin olmaması gibi bir durum bence söz konusu değil 2 araçta hazır olduğunda denenir hulk un denemiyceğini sanmıyorum sen bence muharreme söyle onu :) o hazırlansın
o kemer denemesi kolay kolay yapılmaz . daha öncede yapılamamıştı şimdide zor yapılır.
muharrem basınç açtı mı ? dün yanyanaydık sormadım hiç D:
işin aslı 1 yarışla kimse efsane olmaz HULK 100lerce deneme yapmış adını kanıtlamış bir araba şimdi ottoman çıkıp geçtiği zaman oo yeni efsane ottoman mı demek oluyo bence olmaz bu tıpkı galatasaray ın bir sürü takımı eleyip uefa kupasını aldıktan sonra tr ye dönüp fb den 6 yemesine benzer uefa şampiyonunu yendık demekki kupa bizim dememiz lazım :D
Bende onu savunuyorumda bi anda galyana gelip adamlar 0.6 üstü basınç basıp istenmeyen sonuçlar olmasın diye yazdım onu. Gerçi acele iş yapacak adam değildir hilmi profesör olmuş artık. Aracını yeni bitirdi 0.6 da rodaj hesabı gazlıyor ben onu dedim aklındakileri tamamen bitirsin diye.
Kanka anlamadıgın bir olay şurda
1 aractan beklentisi olan şahıs vardır (araç sahipleri)
2 araçtan beklentileri olanlar vardır (araç sahiblerinden harici olanlar)
Mesela dikkat ediyormusun hiç kimse benim arabam hakkında şunla şunla denemesini merak ediyorum diye yazmıyor hiç bir yerde farkettin mi :)
Neden biliyormusun olgarcım
İşte Araç sahibinden kayaklanıyor o
ben benimle denemek isteyen herkesle denerim araç ayırt etmem insan ayırt etmem yeterki terbiyeli olsun delikanlı olsun adam olsun benimle denedikten sonra benle konuşsun benden sonra konuşmasın yeter
Ottomana gelince o araç ile ben inan çok denemek istiyorum ama Muharrem de yazar biz konuştuk telde kendisi sölesin ben ne demişim ona
2 araba 2 şöför gecenin sabaha yakın olan saatinde çıkar sıkarız ne başka biri ne kamera
Sebebine gelince Ben rahatım kanka anlıyomusun bak hakan abi ile kafa burun gittik videosunu koyuyorum ne bilim HPF ye geciliyorum videosunu koydurtuyorum falan anlıyomusun yani ben gecildigim zaman benim aracım kötü olmuyor benim ki hep aynı ya güçsüz yada bu kadar
esas karşımdaki araca takdir duyulması gerekir
mesela ZD cupranın böle gitmesi takdire şayandır çogu aractan çok daha üstün benim gözümde neden çünkü Stock engine :)
olay cok basit benim aracım gecilirse sorun olmaz benim açımdan
Ottoman gecilirse muharrem acısından da sorun olmaz
Ama bizim haricimizde kime ne oluyorsa herkese sorun oluyor :)
okadar basınc basıyor geciliyor nasıl oluyor okadar par harcadın neden olmadı
işte senin ne eksigin varda böle oldu
size ne laa
kendimize mi yaptık bu arabayı sizemi yaptık