örnek için seni tebrik ediyorum :D
Printable View
aslında bı efsane var ama kımse bılmıyo YY typer :D
Kanka sen merak etme onun Gel gel oldugunu herkes bilyordu da sen tufaya düşmedin :D
Yani ben arttırdım ama sen görmedin
poker biliyomusun ?
Birde ben sana söledigim zaman daha araban yeni çıkmıştı sen daha gazlamya yeni başlamıştın
Ama Tafa ile denedigin gece olan olayı anlattım ben yani senin garajında Hayabusa ile geldigim zaman söledigimin üzerinden 2 ay falan gecmişti heralde :)
Artık sen düşün ben neden o vakit sırtını sıvazlamışım :D
kanka kıvırma ben sna deneyelim dedim sen denemedin bilal ve herkes şahittir o gece o konuşmalara ben ne eksik nede fazla yazıyorum. pokerde gayet iyibilirim ben resti çektim sen görmedin o gün rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:)
bu tartısmalardan anlasıldıgı gıbı kımse gecılmeyı SEVMİYİ.....yanı ben bunu spor olsun dıye yapıyorum demeye gerek yok
Kanka be senin ne yalancı adam oldugunu herkes biliyor zaten
Ben o gün hayabusa ile geldim dükkana Eray da vardı muhabbette ve bilal falan da yoktu dükkanda
ben sana dükkandakileri de söliim
Eray - savaş abi S3 - ben - ahmet - sen - sebo
Eray yazsın dogruları hatırlarsa
sen bana orda deneyelim demedin zaten diyemezdin okadar yalancısın ki mevzuları bile unutoyorsun
ulan senin aksın bozuktu araban liftteydi ben sana HULK un yedek akslarından biini getirdim al kullan arabanı öçıkart diye
sen liftteki araba ile mi bana deneyelim diye atar yaptın süpersin kanka yandaki lifte HYULK u alıp mı denicektik
Muhabbet şöle herkes ögresninde
kanka tamamen bitsin deneriz ondan önce denemem dedin
bende dedim ki sen ben istedigim zaman benimle denemedin ama ota boka sıktın bir kere benle denemedin bende senin aracın tamamen bittigi zaman kendimi sana gecirtmem kardeşim bende motorum yapıldıktan sonra deneriz dedim
1 nokta yalan yok bak muhabbeti aynen yazdım eray hatırlarsa onaylar
sonra zaten biz motorlalrla sıkmaya çıktık
öptüm yavrım kendine iyi bak yeni projelerde denemek şerefini bana nail et bebegim :)
hakan abicim, güzel insan, allahım gönlüne göre versin maşallah süphanallah arabana...HULK ada kocaman maşallah daha şimdiden böyle ilerleyen dönemlerde nasıl olacak ALLAH bilir..
en güzeli de dostluk içinde bir müsabaka olması olmuş..
her zaman bu şekilde dostluk çerçevesinde , böyle makineleri izlemek ümidiyle...
Abicim bir alt mesajı okurmusun
Ben geçilmeyi de severim abi hep geçersem kendimi nasıl hızlandırıcam ?
Ama bu araba camiasında nedense hep yalan dolan baki
Yani şu götan a delikanlı arabası dedik typer aldırdık azcık feyz almadı adam ya
kısa kullandı ondan heralde
öle tabi abicim . ama herşey hırsda bi yere kadar tabi yaşlarımızda ilerledi artık daha dikkatli ve daha sakin olmakta fayda var mühim olan denemelerin arkasından muhabbet edip -gülüp -dost kalabilmektir .zaman zaman çok gerilmeler olabiliyo ben bununda yazıyla net ortamından kaynaklandığını düşünüyorum .
bu yalancılık falan nedemek istedin anlayamadım saçmalamışsın damarına basılınca
eray sende geçen konuşmaları delikanlı gibi buraya yazarsan sevinirim
her konuda allaha sığınıp damardan dilekler de bulunuyorsunuz elinizi vicdanınıza koyup buraya doğruları yazıcaksınız ozaman
sırf hasetten arabanın ne gittiğini anlamak için benim denediğim 1000 lik motoru kullandın motora *** attın
o yetmedi motorla o gece başka motorları denedin
sonra gittin basınç açtın ama
malesef kırıldı olay böle canım ben seni öptüm
eray bi açıklamada sen yazarmısın lütfen
konuda daha fazla uzamasın rica edicem:icon_tup: