bisiklet aldım carbon 1 hp denermiyiz akşam kardeşim alayınıza gider 0900 850 00 11 den ulaşın bana her türlü
bisiklet aldım carbon 1 hp denermiyiz akşam kardeşim alayınıza gider 0900 850 00 11 den ulaşın bana her türlü
aradıgınız roll hattı şimdilik cevrımdısıdır diyo sekreter bayan
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
HahahhHaha Gördünüz ama Hulk denemekten kaçıyor birde her yerde herkesle denerim diyor) atmaca Hilmi niyelan aldın arabayı gazlicaktim ben bu aksam garajda bı evo kalmış oda gitmiyo
geliyimmi o tarafa gelmiyimmi canım sıkılıyor. Faruk sende asaga in ara beni hadi.
Abi ALLAH razı olsun senin arabanın nasıl yürüdüğünü biliyorum maşallah Hilmi R yapmakta sanki haklı gibi hatta bende R yapıp kullanmasam olurmu sen gel beraber binelim fena gidiyor sen daha binmedin galiba bu gece uçak var atla ben seni alırım.![]()
maşAllah zd cupra çok güzel olmuş...
hulk daha formasyon turunda...
birde hızlı camcar olsaymış süper olurmuştu...![]()
öncelikle her iki aracada maşallah hulk bu basinçta böyle ise sonrası için yorum yokzd cupra hem cesaretini hemde hakan abini maşallahı var iki arcıda ben canlı her denemelerini izledim videolarda bi jetta var oda benim
tek kişiydim kolum sakat olduğu için video çekemedim zaten tek kolla araç kullan hmde video çekersem bravo bana
)
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Öncelikle Hakan bey'i tebrik ediyorum.. aracı ciddi çok çok iyi yürüyor.. Allah nazardan saklasın..kendisiyle tanışma fırsatımız olmadı inşallah askerlik bitince tanışırrız...
Hilmi&Ahmet maşallahınız var lan.. harbiden 0.6barda bu güç ne olm .. bana sorsan zd cupra geçer derdim kafaburun gidilmiş şaşırdım itiraf edeyim..
bu hali ile 600cc motoru 200de falan yakalar diye tahmin ediyorum.. sandığımdan daha sıkı yürüyor..
Basıncı açmadan önce hpf m3le deneyin isterseniz step step farkı görür aracınızı daha iyi geliştirirsiniz diye düşünüyorum.. birbirinizi yıpratmadan roller yaparsanız hem barış hem siz kendinizi daha çok geliştirirsiniz..
Bide gariban demişki "sizin geçemediğinizi geçmek için çağırdım hpf m3 ü" daha hulk ile denemeye çıkmayan bir araba hulkdan daha hızlı bir arabayı nasıl geçecekmiş anlamadım ben.. unutmayınki barışın hayatındaki 2.roll ü falandı oaracın gücünü o gün ahmet bindiğinde kendisi söyledi zaten..
herneyse konu hızlı sensin o bu şu değilde yanına araba almadan konuşmak bana mantıklı gelmiyor..
bahsi geçen motor rollinglerinde de zaten benim fikrim sabit 1000ccyi iyi bir jokeyle geçmek gerçekten çok zor 250km/h lara kadar.. hele hele dişli olan bi 1000rr ı çok zor geliyor bana..
Allah kaza bela vermesin cümlemize..
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
Mustafam sagolasın
Ama HPF ye daha cok var kanka
1 bar altı keyif almayız HPF ile
Ben haddimi bilenlerdenim bilirsin![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)