acaip özeniyorum şu adamlara ya
illa süperspor sahibi mi olmak lazım katılmak için ?
gitsek normal bi arabayla araya sızamazmıyız
turbo civic falan![]()
acaip özeniyorum şu adamlara ya
illa süperspor sahibi mi olmak lazım katılmak için ?
gitsek normal bi arabayla araya sızamazmıyız
turbo civic falan![]()
Adamlara herşey o kadar doğal geliyo ki,şuna bak ağzımız açık seyrediyoruz,özenmemek elde değil![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
en guzel goruntulerı sen gordun levent bız mılletten bısey gormeedık pek fazla egzos dumanından basım fena agrıdı .ama guzeldı .en son otobusle donerken marmara nın parkına gıren r 34 gordum gri
megane rs vardı son kasa rcz vardı fınıse gelenlrden civicle flnda girersin die tahmin ediyorum gecmıs senelerde 200sx ler flnda oluyordu.
Katılım ücreti 65.000 TL iyiymiş
Ücrete 8 gün boyunca her şehirdeki gecelik otel konaklamaları ve partiler dahil..
Adamlar 8 gün için 65.000 veriyorlar bide üstüne 3000 mile yapıcak benzin parası..
Sırf şu event için harcadıkları para ile o bindikleri arabalardan alırlar heralde![]()
bizim drfttr dekiler gitseydide daha güzel bi video izlerdik
R34 olduğunu bilseydim giderdim. Şimdi cidden üzüldüm... Şu ömrümde kaç kez daha bi R34'e dokunabilme şansı yakalayabilirim ki?
K.
güzel paylasım tessekurler..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
levent eline ayagına sağlık kardesim allah razı olsun sayende gitmis gormus kadar olduk.
otobanda 500+ herhangi bir turbo araba ile buınların pesine takılmak vardı aslında tokatlaya tokatlaya istanbula kadar gelinirdi![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Keyifle İzledik Güzel çekimler tşK
Levent harıkasın bu arada sağol![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)