kamera açısını beğenmedim kanka, s2000 kadran gözükmedikten sonra ne anlamı kaldı??
Printable View
kamera açısını beğenmedim kanka, s2000 kadran gözükmedikten sonra ne anlamı kaldı??
büyük bi heyecanla girdim konuya :D dedim aha bizim hulk çatara patara yapmıştır :D alayı mal mal bakmıştır ama :D
Başar, GTX42 ile pistte tutunamazsın. Basınç bir anda vurduğunda yol tutuş zayıflar.
Aslında dene ve gör en doğrusu. Beğenmezsen ufaltırsın.
Gtx42 ile basınç vurduğu anda arka tekerlekler olduğu yerde döner.
Rekabeti seven biri olarak, tüm aşırı beslemeli bmw leri toplayıp drag/roll organizasyonu yapsan? gazlayacak turbo/supercharger/nitrous lu m3 bulamıyorum. Sen organize etsen? Maşallah İstanbul'da her tür M3 var. Bir de deneyebilsek?
birisi pembe M3 mü dedi :)
çok hızlı atıyorDU. turboladıktan sonra aynı hızda vites atmaya devam ederse......yedek şanzuman gerekecek.
Başar, aşırı beslemeli bmw leri sen bir araya toplasan roll yapsak?
Seni seviyorlar ve senin düzenleyeceğin organizasyona katılım yüksek olur.
Performance box a bak bak sıkılıyorum. performance box a gider yapmak istemiyorum. aksiyona geçelim.
bmw arasında teste başlayalım. turbo/supercharged.... önce kendi aramızda deneyelim.
yapım aşamasında olan farklı marka araçları beklemeyelim. kim hazırsa onunla deneyelim.
henüz 20 li yaşların başlarında olup, bmw leri çok iyi bildiğini iddia eden, ve aynı zamanda bilen :rolleyes:, genç super/turbocharged m3 sahipleri ile tanışmak, onların engin bilgilerinden faydalanmak ve araçlarımı onlarla test etmek isterim.
afr gibi konularda, turbo seçimi, motor parçaları gibi konularda engin bilgileri var. Onlardan el almak isterim. Yanında bonus olarak da test etmek....
Başar sen istersen bu organizasyonu yapabilirsin.
abi ruf e30 s50 turbo hazır git onla dene hemen vakit kaybetme :) hatta angara ya gittiğinde onun yanına bir sürü araba eklenir ankara turu iyi gelir sana
Mert abi yemi veriyo:D
İlker Yılmaz'ı tenzih ederim. Sevdiğim bir arkadaşım. Bu nedenle İlker'i konuya bulaştırmayalım.
Başar,
yıl sonuna kim öle kim kala.
2 adet E46 M3 supercharged var, 1 adet single turbo M3 var. Nitrous kullanan var. Senin MZ4 var. Bende E36 M3 TT / E46 M3 TT.
bu aralar organize etsen, yıl sonuna dek kim ölür kim kalır belli olmaz.
Yıl sonunda diğer araçlar bitince tekrar deneriz.
Başar, kısmet tabi ki. Cenabı Mevlam nasip etmeden olmaz.
ama kısmet deyip de organizasyonu dondurmayalım. Haydi sen organizatör ol, buluştur kaynaştır birleştir bizleri :)
Hatta S1000RR motor bulabilirmisin? S1000RR ile hem denemek hem de vbox takıp ölçmek isterim.
Abi ona bakarsan bir sürü de supra var yapılmış yada supra motorlu araç var vs vs
bunlarda kendi aralarındamı yarışcaklar
Yada bir sürü honda turbo var bizde kendi aramızda mı yarışıcaz
ben bu konuda başara hak veriyorum bence karışıkm olarak bir organizasyon yapılmalı
ama sizin gibi bir üst kategori araçların denemesi cok daha fazla ilgi toplar :D
Hilmiciğim,
Honda turbolar da teste katılsın, seve seve.
Yürekli Servis'te GTR 35 yapılıyor, AMS kitli, hızlı bir GTR olacak. Onu da davet edelim.
En son supra dediğim zaman sorun çıktı. Supra kelimesini dikkatli kullanıyorum.
Şu an itibariyle E36 M3, siyah supra dan hızlı. Denemek istemezler, süreler ortada.
İnşallah denerler de çok keyifli bir test yaşarız.
Diğer konu Ankara: Ankara'da hızlı araçlar var.
Duyduğum kadarıyla Ankara'da yürüyen bir supra varmış. Onu da Bolu'ya davet edelim.
Ankara grubu ile İstanbul grubu orta nokta Bolu'da buluşabilir. Güzel bir organizasyon olur. Bolu orta nokta.
Bu arada AVK Masvetti de davet edelim.
Yürekli Garage ın hazırladığı 4200 cc stroker 997 Turbo, Salih de çok hızlı olacak. Salih'i de davet edelim.
Armağan'ın Camaro sunu davet edelim.
Bolu UNLIMITED organizasyonu....
Bolu Unlimeted
harika ben bunu sevdim işte
4 silindir hondam ile ninja halimle aranızda olurum bende