Abi maç belçikada :D:D:D
Printable View
Özgün,
hani siyah supra nın 60-130 mph 4.87 den kısa süresi vardı, dbn koyacaktın?
siyah supra yı ölçtük, ama patinajdan iyi süre çıkartamadık desen eyvallah. haklısın derim.
çok güçlü biliyorum ama tutunma sorunu var. kabul.
tahrik edici yazmıyorum, tahrik olma, çıkart siyah supra yı deneyelim. DBN den vazgeçtim. Çıkartıver siyah supra yı yola deneyelim 100-300 km/h. tahrik mahrik olma.
konu supra ya gelince "dokunulmazlık" var. tek bir laf etmek yok. o en hızlı.
madem en hızlı (idi) koy otobana görelim.
taraf tutmasan daha doğru olur, sen bu işi profesyonel olarak icra ediyorsun.
Çarşamba günü dükkanına geldim, hayırlı olsuna. Yoktun, mesaj attım, geri dönmedin. Hayırlı olsun yapamadım, bir adet mushroom alıp ayrıldım.
Siyah supra Ülkemizdeki en hızlı supra olduğu için onunla test etmek istiyorum. Ne sahibi ne de programlayanı ile derdim yok, benim sürelerim belli. Çok güçlü bir supra olduğu için denemek isterim. Kalkıp da standard supra ile denemek istiyorum mu deseydim? Veya standard GTR35 var mı deneyelim mi deseydim?
2008 de E46 m3 e beyin taktığımız zaman bana zaman ayırıp rolanti ayarlarımı ve cold start hot startı yaptın. Allah razı olsun. Seni severim. Bana emek verdin.
M3 ler ile senin gurur duyman lazım. Made in TURKEY.
Önerim siyah supra yı otobana al, deneyelim. Tarafsız ortam = otoban.
Adam haklı Özgün kaldırmış hazır kıta bekliyor :D:D:D
Az evvel İsmail'i aradım. Bolu konusunu anlattım. İsmail Bolu'ya seve seve geleceğini söyledi.
İstanbul Ankara arasında orta nokta Bolu.
Olay bu, en kısa zamanda organize olalım dedi.
Bolu Unlimited organizasyonu için start verildi. Katılmak isteyenler özel den mesaj atabilir.
Başar Ankara grubunu sen organize etsen?
merak edilcek bir husus yok zaten çok az sayıda araç toplanıp kimsenin bilmediği zaman saat içerisinde yapılacak buraya yer zaman saat verilmeyeceğinden sessizce denemeler yapılacak artı ayrıca araçlar piraz hızlı :D...
merakla bekliyenlerdenim m3 zamanlarına bakıldığında çok güzel bir deneme olucak gibi inş herkes hazır olmuş olur ve güzel denemeler yapılır...
Araçlar yapım aşamasında olduğu için katılım yok.
Yalnız kaldım, performance box ımı takıp onunla yarışmaya devam.
..................
Abi hulk var seni kesmez ama deneriz
Hilmi,
O nasıl söz öyle?
Hem deneriz, hem de yemek.
Vize/Saray da bir lokanta buldum, tavuk ızgarası çok lezzetli bir de manda yoğurtu var. Izgara bahanesiyle giderken bol bol motorsiklet denk geliyor.
Hilmi,
V8 turbo veya V8 nitrous lu amerikan araçlarını davet ettim.
Corvette Turkiye´ye hosgeldiniz
Masvette ve Eröz teste gelirler, çok keyifli olur.