530 d 2004 model 100 bın uzerı tabı km dyno da her araba tam hp yı cıkaramıyor zate bu sınıf araclarda kayıp ılla oluyor
Printable View
530 d 2004 model 100 bın uzerı tabı km dyno da her araba tam hp yı cıkaramıyor zate bu sınıf araclarda kayıp ılla oluyor
ya zaten 200 üstü değilmi araç turbo büyütmeylemi 285 çıktı
TYPE R'a helal olsun 500nm araca tutunabildiği için...
530a nazar değmesin,tayyarı geçtiği için :)
bende typer varken 335 d yi farklı geçmiştem kprosuz haliyle hemde 286 bg 580 tork ve daha hafifti 530 belki nos la bu kadar iyi ivmelenmiş.
Şenol inanmış.. kafayı çıkartıp roll yaptığı arabaya gel gel yapıyormuş.. Sonra gelen arabaya arkadan yetişip geçiyormuş ((: rahatsız..
geçmelisin de zaten.. farklı kategori araçları bunlar.. rakamlar bişey ifade etmiyor..
Gazi bu geçen gördüğüm 530 mu?
maşallah araçlara ...
denemeye gelmeden önce kpro taktı geldi diye bir mesaj geçti arada.. eger hakikaten öyle bir durum varsa ayarsız kpro orjinal beyinden daha kötü oluyor onu da dikkate almak lazım.. durum hakikaten öyleyse tayyar 220 hpde gelmez..
500nm olunca ne oluyorkı 700nm olsa nolucak:D devır olmadıktan sonra, neyse:)
gucu dynodakı gıbıyse 530 un cook ıyı gıtmıs, ama typer tam hakkını veremıyor bana gore, 335d denemesınden bılıyoruz az çok, ıyı bı kprolu typrla yurumesı ıcın +300hpler lazım.
ayrıca chıple 270 bg almıyormu bu makıneler turbo buyutmeyle o rakam az degılmı?
Ben Baha Güleç ks plakalı tyyarın sahibi. yarım saatte arabaya k-pro takıldığı nerde görülmüş sen bu işleri benden çok çok daha iyi bilen bir adamsın gözünlemi gördün o beyni!!! siz kendi videolarınızı koyuyorsunuz bende birazdan video koyucam. Madem ben bu 530 u bir ay bekledim buyrun bu akşam profesyonel bir çekim yapalım, arda kardeşim torpitoyu açıcam beyini sana naklen yayın yapıcam gör bakalım k-pro mu var ne var. gelin adam gibi görelim. madem bu kadar fark attınız, kafa geçtiniz siz en iyidiniz niye bu akşam gelmiyorsunuz arabayı söktüm diyipte kaçmayın, biz arabayı söktük yalanına baş vurmayın ha madem araba bu kadar ii bu kdar benle dalga geçtiniz hatta arkadan gelip geçmeler olmuş filan buyurun gelin kardeşim insanları yanlış bilgilendirmeyelim madalyonun iki yüzününüde görsün herkez. ayrıca benim arabmda sökülecek hiçbir şey yok istisnasız her akşam deniyebilirim.
Cok güzel olmuş cok da iyi olmuş =) Ama Bu konu yine uzar :D 3000 motor Turbolu Araba 2000 motor atmosferik :D
Tork yarış kazandırır :) maşallah bmw ye :)
bakın madakyonun öbür yüzüne, ama unutulmasın ben bu arabayla ve bu arabanın sahibi ile 365 gün 24 saat denerim yeterki gelsin sıkııtı yok.
masallah emek verip ugrasmıssınız ama hacim turbo buyutme nos yazılım ve o kadar torka ragmen ahım sahım bi gidisi yok bence bmwnin..