19'' jantlı 1700kg ''otomatik'' dizel. Otomatik demek şanzumanın kaldırabildiği torku aşmadan aracı hızlandırmaya çalışmak demek. 80bin liralık araba satılıp 50ye M5 alınıp geçilmesi de bilinirdi fakat iddia böyle bişey işte;)
Printable View
19'' jantlı 1700kg ''otomatik'' dizel. Otomatik demek şanzumanın kaldırabildiği torku aşmadan aracı hızlandırmaya çalışmak demek. 80bin liralık araba satılıp 50ye M5 alınıp geçilmesi de bilinirdi fakat iddia böyle bişey işte;)
Afedersin de sanane?
ne olursa olsun o b,r BMW ;)
Peki kardeşim.
İki aracın da sahibi benim abim. Ben ''okadar işlem var okadar mı gidebilmiş 530'' diyenlere birşey anlatmaya çalışıyorum.
Dizel POWER... :)
1800 kg lerde olması lazım bmw nin bi 100 kg atılsa neler olur :D maşallah.
diesel foreva :D
valla bu topiği başından sonuna kadar okudum. ama bu şahsa helal olsun diyorum yukarıdaki yorum için.(hemde ep3 sahibi böyle yorum :eek: mütevazilik budur)
bu ne sidik yarışıdır yahu. ya geçersin ya geçilirsin bükülmeyen bilek öpülür. deneme yapılıyor sonra şöyleydi böyleydi o yoktu bu eksikti vs vs. eksikse denenmez olur biter :icon_tup:
ciddi emek harçanmış bmw üzerinde bravo diyorum. Geçmemiş olsaydı, yanında yürüse bile yine bravo o kütleye ve ağırlığa rağmen iyi iş çıkarıyor hemde torq conv. yağlı tip kavrama ile haliyle.
Mehmet abinin dediği gibi torq converter ın çaldığıda var kuru tip kavramaya oranla.
birde kıç kıça bağlayıp kim çekecek deneseydiniz traktör yarışı gibi :hahaha:
Şanzımana yapılan herhangi bi iyileştirme var mı araçta? Yada yapılmamış olsa bile yapılabilecek bi iyileştirme?
530d deki aynı sanzıman 535d dede kullanılıyor yani 560nm ye dayanıklı stock hali .535d yi sadece chipleyince 50 hp ye yakın güc 100nm tork alınıyor yani 660 nm ye kadar dayanıklı.Yapılan islemlere karsın alınan guc az gibi gozukuyor ama iyi yurumus masallah