tayyar a helal olsun iyi ciğer miş
530 un o setup la kafa göz girmesi gerekir.
bmw nin kimse hakkını yemiyor denilen laflar yanlış, ayrıca araba da k-pro yok, yalan yanlış yere yazılması can sıkıyor. işte madem araçta emek var o kdar uğraşılmış bir daha deniyelim, bende acarım torpitomu herkez görür varmıymış k-pro? ben aracıma ek birşey yapmadım 1.5 ay bekledim.
Ks TypeR Basarılı.
Anmelden | Facebook
530d ye maşallah koskoca arabayı bögle yürüttüğü için kprolu kprosuz yanına getırmesı bıle bısey bence
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
maşallah 530 a çok iyi gidiyor
bekledım demıssınız ben sız kımsınız bılmıorm baha sen mısın ?
burda herkes arabadan anlıyor typer ıcın konusuyorum.araba ılk benzınlıge geldi ,o2 arıza ısıgı yanıyor sadece sora denemeye gec geldıler aradım arabanın altında bıse cıktı onu takıyoruz dendi
sora araba geldi yesil anahtar ısıgı yanıp sonuyor typer da bu ne demek bana bırı acıklasın ? ben taraf tutmuyorum gerceklerden yanayım
S2000 turbo
aracın eski sahibini aradım sımdı mugen beyın vardı bu arabada alındıgında ımmo ısıgı yanıyor mu dıye sordum yanmıyordu dedı
baha yazmıssın ama hersey gosterıyor ben daha fazla ugrasamıcam herkes kendı konussun arac sahıplerı yazsın
k pro kac dk da takılır montaj dan bahsedıyorum bılenler yazarsa sewınırım typer sahıpleri
S2000 turbo
egerki yesil isik varsa tum sensorler iptaldir ve k prodan ayarlanir ama o imbo isigi sonmez benide sinir ediyor hattadenemeye gelincede sonuc normal bence nedir yani bu ep3 ucak sanmaya gerek yok
530 için bas cek yabtı diyolar bencede öle olması lazım yoksa yapılan upgradelere göre cok cok iyi gitmesi lazım
BOZBEY
işin içine nos girdimi yapılan araçlar bana hiç ilginç gelmiyor nedense600hp+ araçlar hariç tabi...
şimdi typer da kpro varmı yokmu net olarak ?
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
vardır o zaman tabiki yaw tartşmaya gerek yok
ama arda ayarsız olması dezavantaj yaw.keşke oem beyınle deneselermıs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)