User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
108 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 530 d & ks typer

ensknyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Baha Güleç ks plakalı tyyarın sahibi. yarım saatte arabaya k-pro takıldığı nerde görülmüş sen bu işleri benden çok çok daha iyi bilen bir adamsın gözünlemi gördün o beyni!!! siz kendi videolarınızı koyuyorsunuz bende birazdan video koyucam. Madem ben bu 530 u bir ay bekledim buyrun bu akşam profesyonel bir çekim yapalım, arda kardeşim torpitoyu açıcam beyini sana naklen yayın yapıcam gör bakalım k-pro mu var ne var. gelin adam gibi görelim. madem bu kadar fark attınız, kafa geçtiniz siz en iyidiniz niye bu akşam gelmiyorsunuz arabayı söktüm diyipte kaçmayın, biz arabayı söktük yalanına baş vurmayın ha madem araba bu kadar ii bu kdar benle dalga geçtiniz hatta arkadan gelip geçmeler olmuş filan buyurun gelin kardeşim insanları yanlış bilgilendirmeyelim madalyonun iki yüzününüde görsün herkez. ayrıca benim arabmda sökülecek hiçbir şey yok istisnasız her akşam deniyebilirim.
    Alıntı ardacngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekledım demıssınız ben sız kımsınız bılmıorm baha sen mısın ?

burda herkes arabadan anlıyor typer ıcın konusuyorum.araba ılk benzınlıge geldi ,o2 arıza ısıgı yanıyor sadece sora denemeye gec geldıler aradım arabanın altında bıse cıktı onu takıyoruz dendi

sora araba geldi yesil anahtar ısıgı yanıp sonuyor typer da bu ne demek bana bırı acıklasın ? ben taraf tutmuyorum gerceklerden yanayım

ben Şenol Demir. 5.30d nin garip sürücüsü=) oncelikle burdan Mehmet Gazihan'a kucak dolusu sevgiler..! Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. herşey ortada. uzatmaya gerek yok. typer bilindiği gibi m3 ve m5 lerle yürüdüğü grülmüştür. tabi orjinallerleriyle. 5.30d bir ilktir. başarıyla sonuçlanmıştır. bizim işimiz sadece o kopeği susturmaktı.sustu..! aracı normale çevirdik. aracı daha çok üzmenin gereği yok. herkese sevgiler..

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k pro kac dk da takılır montaj dan bahsedıyorum bılenler yazarsa sewınırım typer sahıpleri
    kpro takınca otomatikmi ayarlanıyor arda ? bunu en iyi sen biliyorsun ha diyince yaptırabilimusun ? öle bi laf ettinki yani..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kpro takınca otomatikmi ayarlanıyor arda ? bunu en iyi sen biliyorsun ha diyince yaptırabilimusun ? öle bi laf ettinki yani..
    Abi montajdan bahsediyorum kac dk da takilir diyr ayar dan bahsetmiyorum. .
    S2000 turbo

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 vida 1 soket
    Scorpion TypeR

LUTFU CNGNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Minareyi çalan kılıfını hazırlar... o arabaya beyin taktıklarına göre
    Ayarlarını yapicak arkadaşları vardır

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende NOS'a yapılan bu saygısızlığı anlamıyorum. NOS la geçti, NOSla gitti, NOS la oldu bitti. Herkes bağlasın arabasına NOS bence çok güzel bişey.

Methanol sıkmak sevap, turbo büyütmek sevap, onu yapmak sevap bunu yapmak sevapta bi NOS mu günah yapmayın allah aşına.

Şanzumanın kaldıracağını bilsem hiç düşünmeden 200 SHOT basicam BMW ye affetmeyecem.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ensknyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben Şenol Demir. 5.30d nin garip sürücüsü=) oncelikle burdan Mehmet Gazihan'a kucak dolusu sevgiler..! Arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. herşey ortada. uzatmaya gerek yok. typer bilindiği gibi m3 ve m5 lerle yürüdüğü grülmüştür. tabi orjinallerleriyle. 5.30d bir ilktir. başarıyla sonuçlanmıştır. bizim işimiz sadece o kopeği susturmaktı.sustu..! aracı normale çevirdik. aracı daha çok üzmenin gereği yok. herkese sevgiler..
    tebrık edıyorum. sımdı yanlıs anlasılmasın kımsenın avukatı değılım tanıdığıda değilim,ne seni ne diğer arkadaşı tanırım fakat kullandığın ifade çok ağır olmamışmı ? köpek falan... bura forum ortamı .

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca ep3 biçok araçla yürüyen giderli atarlı bi araç fakat arkadaşın dediği gibi uçak değil gözde büyümesin. aracınız gidiyor gitmesine fakat kağıt üstü niye buakdar kötü ? okadar specle 65 bg çok kötü bana göre chiple alınır bu değer.

mehmet abi sana soruyorum 5.30 motoru yuklenmesı çok zor bi motormudur ? 1.9 pd motordan 50 bg en az 100 tork alınırken 3.0 dev gibi dizelden sadece chiple 65 bg alınamazmıydı?
    ustune nos+turbo buyutme+ egzoz + chip + ustune ++++ arçtamı bişey var anlamadım ama bu speclerle 300 ü çok rahat geçmeliydi hatta nos ta basınca araya tır bile girer yani ep3 te aman aman bişey yokmuş yazılan speclere göre. k-pro olup olmaması bu specte ki 5.30 a dokunmamalı

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende NOS'a yapılan bu saygısızlığı anlamıyorum. NOS la geçti, NOSla gitti, NOS la oldu bitti. Herkes bağlasın arabasına NOS bence çok güzel bişey.

Methanol sıkmak sevap, turbo büyütmek sevap, onu yapmak sevap bunu yapmak sevapta bi NOS mu günah yapmayın allah aşına.

Şanzumanın kaldıracağını bilsem hiç düşünmeden 200 SHOT basicam BMW ye affetmeyecem.
    herkes baglasın tabi de sadece arabayı nosla yurutunce o araba bana göre hızlı bi araba olmuyor ...

nos bitti kep gitti gibi bi durum söz konusu
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca ep3 biçok araçla yürüyen giderli atarlı bi araç fakat arkadaşın dediği gibi uçak değil gözde büyümesin. aracınız gidiyor gitmesine fakat kağıt üstü niye buakdar kötü ? okadar specle 65 bg çok kötü bana göre chiple alınır bu değer.

mehmet abi sana soruyorum 5.30 motoru yuklenmesı çok zor bi motormudur ? 1.9 pd motordan 50 bg en az 100 tork alınırken 3.0 dev gibi dizelden sadece chiple 65 bg alınamazmıydı?
    ustune nos+turbo buyutme+ egzoz + chip + ustune ++++ arçtamı bişey var anlamadım ama bu speclerle 300 ü çok rahat geçmeliydi hatta nos ta basınca araya tır bile girer yani ep3 te aman aman bişey yokmuş yazılan speclere göre. k-pro olup olmaması bu specte ki 5.30 a dokunmamalı

öncelikle 1.9 a turbo upgrade yapılırken bu 530 un orj. turbosu(gt2260) takılıyor piyasada zibil gibi alıp birini takıyorsun.. hoop 250 hp..

peki 530 a ne takıcaksın.. ? günlerce araştırdım ve burdaki imkanlarla oyle ha diyince takabileceğin bi turbo bulamadım.. bi turbo tasarladık daha ilk denemelerde kırıldı, soktuk daha büyük daha sağlam bi turbo taktık oda 3500 de doldurdu boyle bi sanzumanla hiçbi işe yaramadı, üzerindeki turbo piyasada bulabildiğim en büyük pervane caplarına sahip vnt turbo.. hadi bitane daha yap desen cok zor..

ben aracı taaa 6 ay once chipledim, projeye baslamadan once orj map ile bi dyno yaptım sonuc bu.. bu demek değilki bu motor bu güç de bu torkda, bir sürü etken var.. bidefa tork konvertorun ne kadar tork ve gücü havaya attığını biliorsunuz..

ben proje oncesi ve proje sonrası ne kazandığımı bilmek adına yaptım bu dynoları.. gerçektende güçler bunlar diyemem.. ama %50 gibi bi artış var bu ortada..

bana boyle bi idda var ne yapabiliriz sorusu ile gelindi ve cevaben bu oyle hazır kit halinde daha once yapılmıs bolt on bi operasyon değil denicez gorucez dedim.. ve 3. turbo da anca bunu yakalayabildik..

bu arac sadece chipli iken typer da da beyin yok iken yapılan denemede senolun demesine gore 4 boy geride kalınıyordu..sonrasında durum bu..

Araç ağır, gaz tepkileri çok gecikmeli, vites değiştirme hızı cok yavas ve gecmesi gereken bi arac var.. bütün bunlara odaklanarak SADECE bu aracı gecmek için düzenlenen bi operasyon du, geçdi ve p.tesi araca takılan herşey orj haline cevrilicek.. hatta bugün yazılımı NOS suz haline cevirdik bile..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Redbull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5.30'a kocaman maşallah köprüye gelirken açmaya başlıyor aça aça gidiyodur heralde.

Tork yeter 500nm
    oh maşallah tak pullukları tarla sür maşallah 5.30a ve yapanların ellerine sağlık

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu bmw e39 mu e60 mıdır anlayamadım.e60 bizdede vardı 218 bg 500 nm den başladı.
    demekki bmw nin yeni 218 ve devamında gelen 235-245 lik motorların ciplisi typer filan dinlemeyecek.hele ki otobanda

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzerindeki sanzuman 500Nm kapasiteli kimse geçmez zaten o rakamları..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

ensknyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu senol buyuk adam abi yillarca arkasindan sallanan geldiginde abi lutfen gotur bunu burdan diyen adamlari sevgi cicegine cevermis neyse vardir herseyde bi hayir.cennetlik adamsin pasammm BMW 530d ac vanalari kanki....

LUTFU CNGNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ensknyl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu senol buyuk adam abi yillarca arkasindan sallanan geldiginde abi lutfen gotur bunu burdan diyen adamlari sevgi cicegine cevermis neyse vardir herseyde bi hayir.cennetlik adamsin pasammm bmw 530d ac vanalari kanki....

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emeğin karşılığının alındığını görmek kadar güzel birşey yok..Tartışmaya kalp kırmaya gerek yok bmw gayet başarılı olmuş..Emeği geçenlerin eline sağlık. Maşallah.

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Şenol abime. Dizel modifiyesi manuel şanzuman için çok kapsamlıdır limit yok gibi birşeydir ancak triptonik şanzumanlı dizel belli bir torka kadar dayanır o torkun üstüne çıkamazsınız nos basıldı ancak şanzumanı kırmadan nasıl basılabildi bunu kimse sormuyor. Manuel şanzuman olsa 5-6bin dönen çatara patara giden 530d görebilirdik fakat bu şanzumanla 2.vites 70km/h ctr geçmek kolay değildir 19inç jantlı gaza bastktan 2 saniye sonra tepki veren otomatik dizelle. Tekrardan maşallah 530d'e

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onca işlem yapıp Type-R geçip bir de övüneceksin.
    Dur bakalım daha neler göreceğiz

toretto_typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    530 nos typer a maşallah
    GÜVEN TEK KULLANIMLIKTIR !!

CM MOTORSPORT

DR ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)