Yaşam ile ölüm arasındaki karar tamamen bizlerin elinde...![]()
Bunu izleyince şahin yolda bırakmaz diye bi video vardı o geldi aklıma![]()
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
pejo ya çarptığını düşünmek bile istemiyorum![]()
124 du sattıgıma pışman oldum
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
1991 model 190'ım vardı zamanında ondan sonra hiçbir araba onun yerini tutmadı harbiden bu başka bişey
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Bizim arkadaşlar zamanında şunu derlerdi; Eğer ki, Allah göstermesin ama bir trafik kazası yaparsam karşımdaki araba ya mersedes olsun yada mersedes olsun derlerdi.Niye diye sorardım, "Niyesimi var mersedes olursa sadece kendi arabamı yaptırırım.Ama şahin-doğan gibi bir araba olursa ocağım söner." derlerdi.![]()
doğru demiş araçta o kadar detay vardıki hayranlıkla kurcalıyordum sağını solunu hep yeni bişeyler çıkıyordu kazada kademeli katlanabilir direksiyon mili şaseler kaç arabada varki?
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
benim takıldıgım olay bilmedigimden soruyorum test öncesi arabanın lastikler niye indirmişler patlak gibi arabanın esnemesini önlemek için mi diye düşündüm.
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
bu sekılde gezen bi şahın wardı pıyasada![]()
Mercedes kadar sağlam araç bir volvo gördüm o kadar ufacık bir kazam oldu Mercedes ile sağ taraftan şeridime hızla girmek isteyen araç bana çarptı tam 2 tur döndü. araç sağa sola çarpmadı ama bana çarptığı sol arka kısımda büyük hasar vardı . Bende far bile kırılmadı sadece farın altında sağ çamurlukta bir çizik vardı
Mercedesin çok sağlam saçı var , bir o kadar da ağırlığı sayesinde daha da sağlam oluyor.
Seriyi izleyiniz de görünüz w124 ne kadar sağlam :
‪Fifth Gear's W124 Built Quality Test Part 1‬‏ - YouTube
‪Fifth Gear's W124 Built Quality Test Part 2‬‏ - YouTube
hele bu efsanevi:
‪Old Merc Destruction Test‬‏ - YouTube
biz bu testi daha once yapmistik
bknz: ‪(İlyas Salman-Sarı Mercedes) Kaza Sahnesi‬‏ - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=UGIsg...eature=related
daha uzun versiyonu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)