bu videolar alemıine cekildi. :) siz bu arabanın 0-400 metrede durarak kalkısını görmeniz gerek :)
Printable View
Mr. Susumu KOYAMA
Susumu Koyama Micrometer Photo 2
k ları b leri hiç anlamıyorum ama, ek type-r oluyor dimi şimdi bu araç, 1.6 atmosferik 185ps, sağdaki makine çok güzel yürüyor gerçekten , yapanın eline sağlık
o kadar fibere ragmen ii gidiyor..
bumbala :D , kıprıs tam bir cennet bu konuda, ünv dönemlerinde az ekmeğini yemedim. zz plaka vardı o dönemlerde.
güzeldi :D
Adamlar ingilizcemi konuşuyo. resmen şiveli türkçe nesi garip çoğu zaman ben laz arkadaşların konuşmasını da anlamıyorum, bence garip değil. renklerimiz bunlar 400 milyon dan fazla türkçe konuşan insan var bukadar şive normaldir.
araçlara da maşallah, keşke rumlarla deneyip bol video koysanız da bizde bol bol sevinsek Türk rumu geçti diye:D:D:D
Araçlar fena bumbaliyor :D şivede sempatik. Bizim askere giden arkadaşa demişler askercik naparsın s.ktirirsin kendini :D :D
ben Magosada öğrenciyken fazla yoktu gazlayan kıbrıslı arkadaşlar, bizbize gazlıyorduk (1999-2005) Lefkosa da belki vardır. Kıbrıs Türkünün dili güzeldir, ben severim Kıbrısı da Kıbrıs Türkünü de,
KIBRISTA esas modifiye 2003 yılında basladı. Hatta TR TUNING dergisinin ilk sayısındaki butun araclar KIBRISTANDI. kapak konusu beyaz FD3S RX7 beyaz supra beyaz EK9 kırmızı GLANZA. sonra 2.3. sayı gene kıbrıstan dewam eeedi. daha sonra ambargo uygulamaya basladı.
askercik yardırırdı heralde :)
hepimiz kardeşiz :)
kapılar acılınca rum tarafıyla gelısme gosterdı sektor