İlerde toplanıp gelmeyi dusunuyoruz 5-10 arkadas. belki bir sponsor destegi filanda olursa. cunku TR biraz korkukalacak yer. burda arabayı işler sekilde bırak bakkala in alıs veriş yap kimse ellemez. ama TR de çalınırmı parcayamı çekilir bilinmez :)
Printable View
İlerde toplanıp gelmeyi dusunuyoruz 5-10 arkadas. belki bir sponsor destegi filanda olursa. cunku TR biraz korkukalacak yer. burda arabayı işler sekilde bırak bakkala in alıs veriş yap kimse ellemez. ama TR de çalınırmı parcayamı çekilir bilinmez :)
bu arada bizde hafif beslemeli HULK var namı 15 kıta ya yayılmıştır oralara geldimi hiç sesi :D
duyuldu :) baya basarılı bir proje. allah nazarlardan saklasın. :)
öyle olmaz :) 2ler içinde bombaladada gorkma gomma :)
ne küfürü yaww :) aybeden haa :) gomma demek arakdas dost demek :)
hade iyi gcler allah kabul etsin :)
Roll videosu pek zevkli gelmedi bana ,
Bu şive konusuna fazla takılıp arkadaşları üzmeyin ,
Onur bizdeki "sıkalım" lafının karşılık "Bombala" diyolar demişinde peki "Sıkalım" lafı pekmi mantıklı adamlar düşünüp demezmi ne sıkıyo bunlar Limonmu :hahaha:
bide bombalanın karşılığı yapıştır var :) türkçe zengin bir dil:)
Araçlarınıza maşallah, bizim kalbimizde ki bir çok şey oralarda tutulmuyor bile :D
Yalnız ben de takıldım, roll'de siniz ( yani bombalayorsunuz) ama niye okadar redline'da gezinir bombalar arkadaşlar, keyfiyse sözüm yok, ama bu vites atış performansıyla müdavil bir rakip çok üzer :)
Osmaniye de '' YAr'' (Lastik yarmak, kafa yarmak gibi ), '' yardır'' da deniyor :D ağız farkı olsa gerek :P