buyrun diğer videolar
EMG Astra GSi vs. FL Clio RS Part 4 - YouTube
EMG Astra GSi vs. FL Clio RS Part 5 - YouTube
EMG Astra GSi vs. FL Clio RS 6 - YouTube
hiçbirinde malesef sonu gözükmüyor sondada zaten gsi önde oluyor
buyrun diğer videolar
EMG Astra GSi vs. FL Clio RS Part 4 - YouTube
EMG Astra GSi vs. FL Clio RS Part 5 - YouTube
EMG Astra GSi vs. FL Clio RS 6 - YouTube
hiçbirinde malesef sonu gözükmüyor sondada zaten gsi önde oluyor
cunku son vıdeo gsı erken bsıyor izleyın gorun bak kardsım san karsı bı garezım yok mşşlah arcına rs ıle denyosun ve gclmıosun mşllah![]()
yok beolum bosna hersekteyım bennası gorıyım ama dun c.tesıydı ıllakı caddede 1*2 tur atmıstır kaardişim
hehe
bence soda içme zamanı gelmişte geçiyo.Bu kadar hazımsızlık iyi birşey deği.
Şimdi yavaşca elınle bastıgın ve tuttugun klavye ile mouse'u bırak ve mutfagın yolunu tut.
- K -
________
Dr.Ecu
emre kardeşim arabanın maşşalahı war41 kere....lakin istedğin dewirlerde bastık sen ayarladın hep !kornayı sen bastın kiloları esiştleyin dedin eşitledik 3.vites dedin kaçkere 3 te bastık video yapmak için teli elimize bile almadık bu kadar dostani olan biz kardeşlerine bu yorumun oldumu sence.![]()
eski bir dost...
ilk yanına geldim kornaya sen bas demedinmi şeref clionun kornası duyulmuyordu çünkü
devire gelince 2. vites 70 3. vites 100 rs ten anlayan arkadaslar yazsın kötü bi devirmi rs için
ben denemeden önce sana dedimki deneriz ama geçilirim şöyle geçtik böyle sapladık muhabbeti olmıcaksa denerim istersen videoda koy farketmez ama muhabbet çirkinleşmesin dedim yani sende video çekip koyabilirdin benim için video olayı hiç sorun değil biliyosun
ben denemeden önce sana dedimki deneriz ama geçilirim şöyle geçtik böyle sapladık muhabbeti olmıcaksa denerim istersen videoda koy farketmez ama muhabbet çirkinleşmesin dedim yani sende video çekip koyabilirdin benim için video olayı hiç sorun değil biliyosun[/QUOTE]
emre arabanın maşallahı war uzatmaya gerek duymuyuorum...ama aracın sahibine laf söyletemem bu kadar dostça olmaz kolay kolay kimse....bidahaki denemelerde görüşmek üzere![]()
eski bir dost...
Maşallah EMG ye
clio rs ın speclerı yururu nedır bılmem ama
Astra gercekten şaka yapmıs maşallah
emrecim maşşallah şampiyon kaldığı yerden devam edio. alev görüntüsüde süper olmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)