User Tag List

Sayfa 21/38 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
712 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: EMG Astra GSi vs. FL Clio RS

ProTech
    Misafir
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan gel emre ile dene kardeşim her astra aynı değil her clio aynı değil sende biliyosun..
    biliyorum ama bu denemedede aynı şey geçerli (rs için söylüyorum) bu gece deniyecek gsi da gerçekten çok iyi durumda ha emg kadar belki gitmez ama rs tede gsi dada chip yok sonuçta bu geceki denemede. maksat merakımız gitsin. gerçekten hiç denemedik ilk defa sizinle beraber görecez nolacağını bizde

yağmurdan dolayı 2 gündür deneyemiyoruz ama bugün çıkıcaz kısmetse
    ha dediğin gibi rs geçersede bütün gsi ları geçecek diye birşey yok tabikide aynı şey bu videodada geçerli gsi geçti diye her rs i geçer manasına gelmiyor

CorsaGSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ProTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs geçersede bütün gsi ları geçecek diye birşey yok tabikide aynı şey bu videodada geçerli gsi geçti diye her rs i geçer manasına gelmiyor
    aynen katılıyorum
    Araç Kiralama
    Powered CorsaTigraGarage by TigraKAAN
    Mapped by Chare

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre eski typarcılar rs almıs sanırım yenilmez armada oluyo bazıları gecemessin
    BOZBEY

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maaşallah maaşallah seviyorum bu Gsi ı ya

aslında konuyu kaçırmışım yazılacaklar yazılmış çizilecekler cizilmiş bana solıyecek pek bısı kalmamıs ama dıger konuya o kdar yazdıktan sonra bun yazmazsam olmaz

rs ve gsi ın devır bantları arasında daglar kadar fark yok.gucu verdıgı yer onemlı flan demeyın.araçlardan bırı honda olsa anlarım. gsi torku 4500 de verse rs 5000 de verır.yururde cok etkısı olacagını sanmıyorm. şanzuman gelırsek gsi daha uzun. total kıloya gelırsek gsi daha agır. bu degerlere bakarak ıkısının de yan yana yurumesı ıcın gsi ın daha guclu olması gerekır. daha gucluyse elbette yuruyecektır bundan daha dogal bısey yok.

şimdi vıdeodakı araçları kıyaslarsak rs ın speclere gore 180hp den aşagı olmaması gerekır.eger rs 180 hp ise gsi ında en kotu 185 hp gucu olması gerekır. bu bıle yetmez ama neyse

gsi a belliki baya emek harcanmıs ve bu guçlere getırılmıs.Yapanların eline saglık.Daha da hızlandırırsınız inşallah.

specleri bi belırleyeleım ona gore yazacak bırkaç cumlem daha var

GSi: filtre egzoz chip conta PPR motorsports head work
    RS: filtre egzoz chip PPR motorsports emme manifoldu gaz kelebeği p&p + sökük

1.gsi de lexmaul varmı yokmu? porları açıldımı
    2. eger RS iki kişiyse neden içi sokuk olarak yazıldı.clıoda bulunan ıkı kısının kılo toplammı gercekten 120 mı cok merak ettım.
    3.gsi ın ön lastik ebadı nedir? jant olarak ne var.
    saolasın iyi dileklerin icin

sorularına cevap vereyim

1- lexmaul var ama çokta önemi yok çünkü yazılım yok henüz lexmaula göre, egzoz portlarıda büyüdü ama headers ile egzoz portu arasında 7-8mm fark var suan orjinal headers takılı oldugu için
    2- RS 2 kişi 120kg + arkası sökük ben tek başıma 140kg yim arabamda sökülü olan hiçbir yer yok, tahminimce 40-50kg avantajı vardır ordan RS'in bununda ne kadar farkedeceğini biliyosundur
    3- lastiklerim 195 50 15 önlerde spoon arkalarda orjinal jantlarım var

GSi'ın yürümesi için piston egzantrikten önce yapılması gereken bi sürü şey var ama bunca senedir TR'de kimse yapmadı herkes ezbere egzantrik takıp bulduğu sıradan bi yazılımı takıp arabasının yürümesini bekledi..

Benim hedefim egzantrik takmadan 180 hp'leri görmekti sanırım gördük gibi gözüküyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben tek başıma 140kg yim
    biraz kilo versen araban daha da hızlanır bi 50 kg at üzerinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz kilo versen araban daha da hızlanır bi 50 kg at üzerinden
    o konuda da hedef 90 kg

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maaşallah maaşallah seviyorum bu Gsi ı ya

aslında konuyu kaçırmışım yazılacaklar yazılmış çizilecekler cizilmiş bana solıyecek pek bısı kalmamıs ama dıger konuya o kdar yazdıktan sonra bun yazmazsam olmaz

rs ve gsi ın devır bantları arasında daglar kadar fark yok.gucu verdıgı yer onemlı flan demeyın.araçlardan bırı honda olsa anlarım. gsi torku 4500 de verse rs 5000 de verır.yururde cok etkısı olacagını sanmıyorm. şanzuman gelırsek gsi daha uzun. total kıloya gelırsek gsi daha agır. bu degerlere bakarak ıkısının de yan yana yurumesı ıcın gsi ın daha guclu olması gerekır. daha gucluyse elbette yuruyecektır bundan daha dogal bısey yok.

şimdi vıdeodakı araçları kıyaslarsak rs ın speclere gore 180hp den aşagı olmaması gerekır.eger rs 180 hp ise gsi ında en kotu 185 hp gucu olması gerekır. bu bıle yetmez ama neyse

gsi a belliki baya emek harcanmıs ve bu guçlere getırılmıs.Yapanların eline saglık.Daha da hızlandırırsınız inşallah.

specleri bi belırleyeleım ona gore yazacak bırkaç cumlem daha var

GSi: filtre egzoz chip conta PPR motorsports head work
    RS: filtre egzoz chip PPR motorsports emme manifoldu gaz kelebeği p&p + sökük

1.gsi de lexmaul varmı yokmu? porları açıldımı
    2. eger RS iki kişiyse neden içi sokuk olarak yazıldı.clıoda bulunan ıkı kısının kılo toplammı gercekten 120 mı cok merak ettım.
    3.gsi ın ön lastik ebadı nedir? jant olarak ne var.
    rs ortala 120 - 130 kilo civarı pilot kiloları eşit sadce rs söküktü rs in önlerde 195 50 15 ti .

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sorularına cevap vereyim

1- lexmaul var ama çokta önemi yok çünkü yazılım yok henüz lexmaula göre, egzoz portlarıda büyüdü ama headers ile egzoz portu arasında 7-8mm fark var suan orjinal headers takılı oldugu için
    2- RS 2 kişi 120kg + arkası sökük ben tek başıma 140kg yim arabamda sökülü olan hiçbir yer yok, tahminimce 40-50kg avantajı vardır ordan RS'in bununda ne kadar farkedeceğini biliyosundur

GSi'ın yürümesi için piston egzantrikten önce yapılması gereken bi sürü şey var ama bunca senedir TR'de kimse yapmadı herkes ezbere egzantrik takıp bulduğu sıradan bi yazılımı takıp arabasının yürümesini bekledi..

Benim hedefim egzantrik takmadan 180 hp'leri görmekti sanırım gördük gibi gözüküyor
    iyi Allahtan sen erhan gibi 200 hp arabayla yuruyupte araban 145 hp demıyosun

siz ne kadar lexmaulun,açılan portların,işlenen kapagın daha tam verımlı calısmadıgını soylesenızde vıdeolara bakarsak baya işe yaramış.

speclerde portları açılmış lexmaul u ve jantıda yazmanız ve 2 kişi olan rs ı belırmenız daha ıyı olurdu.yada rs e sokük yazmasaydınız. kilo farkı eşitlenmek için 2 ye 1 basıp üstüne birde kilo farkı var demek adil olmamış.clio cu arkadaş bence iyi niyetını yanına 1 kişi alarak gostermiş. senın 140 kilo olman kımseyı ılgılendırmez sonucta. ben tek basarım denıyorsan bu sekılde dene de dıyebılırdı.

ikincisi savundugumuz konu olan rs in gsi dan performans olarak daha ustun oldugunuda bu vıdeo ıle kanıtlamış oldunuz.teşekkür ediyorum
    neymiş? gsi la rs e yetişmek için daha çok parça ve emek gerekiyormuş

rs in tam gidişini bilmiyorum ama istanbul ve cevresinde daha az parçayla daha iyi giden rs lerde mevcut
    ama bu gsi kadar giden gsi fazla yok

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

sorularına cevap vereyim

Helal len c20xe KİNG
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm o zamanda diodunuz yok şu yok bu die al işte araba istanbula gitti ne var ne yok gordu herkes .. ustune yapılan yapıldı da boyle oldu.. hacım bizde ne var ne yok sölenir biz senmiyiz olm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

siz ne kadar lexmaulun,açılan portların,işlenen kapagın daha tam verımlı calısmadıgını soylesenızde vıdeolara bakarsak baya işe yaramış.

speclerde portları açılmış lexmaul u ve jantıda yazmanız ve 2 kişi olan rs ı belırmenız daha ıyı olurdu.yada rs e sokük yazmasaydınız. kilo farkı eşitlenmek için 2 ye 1 basıp üstüne birde kilo farkı var demek adil olmamış.clio cu arkadaş bence iyi niyetını yanına 1 kişi alarak gostermiş. senın 140 kilo olman kımseyı ılgılendırmez sonucta. ben tek basarım denıyorsan bu sekılde dene de dıyebılırdı.

ikincisi savundugumuz konu olan rs in gsi dan performans olarak daha ustun oldugunuda bu vıdeo ıle kanıtlamış oldunuz.teşekkür ediyorum
    neymiş? gsi la rs e yetişmek için daha çok parça ve emek gerekiyormuş

rs in tam gidişini bilmiyorum ama istanbul ve cevresinde daha az parçayla daha iyi giden rs lerde mevcut
    ama bu gsi kadar giden gsi fazla yok
    speclere emmeyide eklerim gizli sakli is yapsaydim kapagi yazmazdim mesela dimi

Port polish ten verim aldigimiz kesinlikle asikar zaten, demek istedigim suan o verimin %100unu kullanmadigimiz..

Rs totalde 120 kg + 30 kg sokuk desek 90 kiloya duser yani 50 kg fark var arada bundan hic bahsetmiyosun

Son yazdiklarin biraz sacma olmus rs fabrika cikisi 172hp yapilan islemlerle 185 190 oluyor, gsi 150 hp ye ayni islemlerle 30 hp katabiliyor.. Fabrikasyon olarak cidden kisik bi araba astra gsi.. Soft bi egzantrikle +20 hp mumkun.

Ayni islemlerle gsi daha fazla guc alir dolayisyla daha hizlidir benim savundugum nokta bu

Boyle giden gsi pek olmadigi konusunda hemfikiriz cunku eli ayagi duzgun gsi kalmadi artik adam gibi.. Ama yuruyenide yuruyor yapcak bisey yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Helal len c20xe KİNG
    King degilim abi kingimiz birazcik daha hizli benden

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    King degilim abi kingimiz birazcik daha hizli benden
    kingle sıktınızmı hiç??
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

vtecburac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan piyasadaki araçlara bakarsak RS GSI dan daha hızlı, genellemeyi EMG ile yapamayız, istisnalar kaideyi bozmaz.

EMG tamamen ap ayrı bir dünya olmuş, aman nazarımız değmesinde tütütütüt maşallah

emg yı bu gidişiyle geçebilicek ne bir vtı nede bir gtı düşünemiyorum açıkcası:s

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kingle sıktınızmı hiç??
    Gerek varmi makarasina sikariz bi aksam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    headers ne zaman geliyor bro peki? ve 5.vitesi ne zaman yapıyorsun?
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Port polish ten verim aldigimiz kesinlikle asikar zaten, demek istedigim suan o verimin %100unu kullanmadigimiz..

Rs totalde 120 kg + 30 kg sokuk desek 90 kiloya duser yani 50 kg fark var arada bundan hic bahsetmiyosun

Son yazdiklarin biraz sacma olmus rs fabrika cikisi 172hp yapilan islemlerle 185 190 oluyor, gsi 150 hp ye ayni islemlerle 30 hp katabiliyor.. Fabrikasyon olarak cidden kisik bi araba astra gsi.. Soft bi egzantrikle +20 hp mumkun.

Ayni islemlerle gsi daha fazla guc alir dolayisyla daha hizlidir benim savundugum nokta bu

Boyle giden gsi pek olmadigi konusunda hemfikiriz cunku eli ayagi duzgun gsi kalmadi artik adam gibi.. Ama yuruyenide yuruyor yapcak bisey yok
    clıo rs de nasıl bı yazılım var ve yapılan portpolıshten ne kadar verım aldıgıda bellı degıl.tek taraflı yontmamak lazım. Rs e de kapak yapmadıkca emmelerden tam verım alamazsın.

Kılo konusuna gelınce rs dekı arkadas keske art nıyetlı davranıp tek bassaydı 2 boy atıp bıraksaydı.nasıl olsa adı sökük rs e cıktı bıkere

ıkı aracıda saglıklı bı dyo yapmadan bellı olmaz kımın nekadar parcadan ne kadar guc aldıgı.
    Gsi cıların taptıgı lexmaul emme nasıl basıte ındırgenıyo ole.hele artan sıkıstırmanın hıc onemı yok demı. Rs e kapak ıslense conta takılsa sıkıstırma artsa vıdeodakıyle aynımı gıdecek.

boss_rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ya ne gsi miş.....hadı geçiyon rs yı dıyelımde 2boy nasıl aluyo izlıyom sen heperken basıyon onaraben rs hepyanında yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan piyasadaki araçlara bakarsak RS GSI dan daha hızlı, genellemeyi EMG ile yapamayız, istisnalar kaideyi bozmaz.

EMG tamamen ap ayrı bir dünya olmuş, aman nazarımız değmesinde tütütütüt maşallah

emg yı bu gidişiyle geçebilicek ne bir vtı nede bir gtı düşünemiyorum açıkcası:s
    Haklisn haci piyasanin durumu ***** gsi larin%95i enkaz.. Yuruyen modelide boyle oluyor

Vti gti duzgun adamlar oldugu surece denerim hic sikinti degil biliyosun

Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    headers ne zaman geliyor bro peki? ve 5.vitesi ne zaman yapıyorsun?
    Tamamen duygusal bu ay icinde halletmeye caliscam insallah

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)