Typer zaten alıyodum ama kafamda mini varda yoksa aldığım fiyata Typeri daha rahat alıyodum Kirmizi. İstedim Typer o da bı tane vardı anlasamayinca mini aldım şimdi satarsam miniyi bu aylarda Typer s2000 sicirocco bakabilirim
C R M performance
yapıstır bı typer kanka beraber gezelım pazartesı salı bende alıyorum tek başıma takılmıyım bende mını aradım bulamadım bakalım bu ne olcak
Abi maşallah ies 10 numara gidiyor o gün sefa abi ile geldiğimde dediği gibi egzoz sesini duyamıcaksın binince dedi dediği gibi Westgate'den duyulmuyo Egzoz sesi maşallah 10/10 bir aracın var Fuat abi hala satmayı düşünüyorsanız yapmayın abi 10 numara bi arabanız var hem duruşu hem gidişi Maşallah![]()
Sword un bana dener misin dediği araba bu sanırım maaşallah güzel olmuş bu yurt dışında satılan t3/t4 63 ar turbo kit var sanırım üstünde doğru mudur? Denemek isterseniz herzaman varım ama sakıncası yoksa Sword sürsün bilmem samimiyetiniz var mı ama ben o sürünce heyecan yapıyorum çok zevkli oluyorBen controller ile sonuna kadar kısınca 0.8 bar a düşüyor öyle deneriz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)