User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: E12 corolla yay

omersil_34cr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb E12 corolla yay

arkadaşlar aracıma spor yay almak istiyorum.aslında coilover almayı düşünüyodum ilk başta ama fiyatlara bakınca içimden dedim orda kal neden derseniz hem benim aracıma fazla kaçar hemde fiyat olarak bana fazla kaçar o yüzden spor yay almaya karar verdim ama bizim araca göre 5lik yay bulamadım yada göremedim yardımcı olursanız sevinirim.marka ve fiyat yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aracın dizel mi benzinli mi öncelikle onu soriyim,

ben maxtrac 3,5 cm kullanıyorum 3,5 luk koni veya prokit eibachtan daha çok düşürüyor.

50mm yok 60mm Tein SS var ve TR'de yok ama 45mm H&R nin yayları var sahibinden'de falan bulabilirsin, notyet Melik abi kullanıyor ki o da memnun gayet.

fikir olması açısından benim aracım şuan bu yükseklikte, önden 4,5 arka 3,5 civarı düştü dizel olduğu için kafa biraz daha ağır şöyle diyim önlere 2 parmak girmiyor, arkalara ise tam giriyor.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstersen elimde koni yay ve amortisör takımı var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    faruk konilere bi fiyat ver bakıyım sende bana pmden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim teşekkürler ama tercih etmiorum onları.
    araç benzinli.5lik olsaydı çok güzel olucaktı :s peki kullandığınız marka eibacklara göre nası sertmi yumuşakmı? bunlarıda öğrenebilirsem sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Eibach sertlik derecesinde 3/10 ise (10 u en sert kabul edelim), Maxtrac 4/10 sertliğinde diyim.

Orjinalde zaten gayet sert süspansiyonu araçlarımızın aslında o yüzden hemen hemen hiç fark etmeyecek konforun Ama viraj karakteri değişiyor arabanın sana o kadar diyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğin bilgiler için tekrardan teşekkürler.peki değişiyor derken olumlu mu olumsuz yöndenmi?

suprolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lewonun yayları çok sevdim ben hem rahat hemde etkili...45lik yaylar işini görür o zaman dizelsen zaten önler 50-53mm düşebilir o zaman....ama günlük ve çok geziyosan çok basık sorun olur bence(8-9cm basık benim aracım ve bana sorun oluyo )...e12de gözlemlediğin kadarıylada dizelde lewonun ayarı güzel tercihin o yaylardan olsun...sorunsuz 3-4 senedir biniyor diye biliyorum
    coilover neden fazla gelsin aracına ya benim kıçı kırık e11de bile ksport var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı omersil_34cr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    verdiğin bilgiler için tekrardan teşekkürler.peki değişiyor derken olumlu mu olumsuz yöndenmi?
    olumlu yönde tabiki,

şöyle diyim uzun sol viraj düşün standart halde iken 140'ı geçmeye başladığında arkayı hafif hafif yanına doğru alan cinsten, yayları taktım orayı 175 le temizce döndüm

3 sene oldu aşşa yukarı ben yayları takalı, daha sorun olmadı süspansiyonla ilgili. olacağını da zannetmem, ama karter korumanın altındaki plastik parçaya dikkat et rogar kapaklarını ortalama benden tavsiye ön tamponla zemin arası 13-14 cm civarında şuan, orası max 9-10cm dir yerden yüksekliği

ilkinde ufukla saplamalarını uçurduk, sonra babam uçurmuştu aynı saplamaları ama artık bi sorunu yok

Steam nickli Sezai abide bnm yayların aynından vardı, üye listesinden ulaşıp sorabilirsin, 150 tl gibi bi fiyata verecekti ürünleri

kanka maddi olarak coil yorar demiş arkadaş ben öyle anladım, ayrıca aracı benzinli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verdiğin bilgiler için teşekkürler ama gereken cevabı levent arkadaşım vermiş sanırım genede teşekkürler

anladım.ozaman benim alcağım yay kesin gibi H&R 45mm.çünkü aracımın 5lik yay olmasını istyordum en yakınıda H&R yay olarak gözüküo.verdiğin aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    rica ederim , H&R 45mm güzel bi seçenek bence de isteklerini karşılar en azından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)