Aslında bir bakıma haklısın. Sonuçta araç %50/%50 bir durumda değil. Arkanın biraz ağır olması yul tutuşu arttırabilir. Mini için emin konuşucak durumda değilim. Ama şöle söylüyeyim. Arka koltukta oturan 2 kişiden sonra ani manevralar daha kolay oluyo. Ancak aynı yük bagajda olsa daha zor olur. Arka aksa göre yükün nereye düştüğüde önemli.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Guncel Cooper S'lerin yuruyen aksami GP ile ayni degil mi ? eski kasa cabrio S de yine eski kasa ile ayni yuruyen aksama sahip degil mi ? o zaman coupe S'in daha iyi yol tutmasi gerekmez mi? tabi ben dusunerek konusuyorum sadece,pratikte karsilastirma imkanim olmadi..
ayrica, eger guncel R56 kasa Cooper S alacak olursaniz, sport tusu ve kilitli diferansiyel mutlaka isteyin.. surus keyfine cok olumlu yansiyor..![]()
Cabrioların yeni kasası çıkmadı diye biliyorum henüz.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
hiç alakası yok GP ile r56 mcs in..
r53 cabrio ile hatch s in yürüyenleri aynı. Cabrio biraz daha ağırlık dağılımı açısından zayıf.. Bu da viraj performansında birazcık pasiflik yaratıyor ama pro olmayan bir sürücünün anlayamayacağı kadar ufak bir fark olduğuna inanıyorum..
R53 diye geçen sizin bildiğiniz gibi ESKİ kasanın tüm yürüyen aksamları aynıdır.
Coupe tabiiki hem kağıt üstünde hem de pratikte daha iyi yol tutuyodur fakat bu farkı anlamak için pistlerde yırtınmak lazım.. E-5'e çıkıp da apaçilik yapıp gazlayarak farkı anlayamazsınız demek istedim ilk mesajımda, ne olursa olsun Mini'dir ve iyi yol tutar kimseyi üzmezBu kadar küçük şeylere takılmamak lazım
Bence eşinize 206 cc alın kendinize coupe mini copper s turbo![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Beyler hortlatıyorum konuyu,
Mini Cabrionun soft top tavanları , kışın sıkıntı teşkil eder mi ? Sadece yazın binelecek arabalar mıdır ??? Ne dersiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)