User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: w201 190E için coliover var mıdır ?

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

w201 190E için coliover var mıdır ?

Evet abilerim bahsettiğim gibi w201 için coil-over var mıdır ?

Ben açıkçası orjinal yaylarımı kestirdim fakat çok yaylanmasından dolayı çamurluklarım özellikle de 3-4 kişi binince (öğrenci olmamdan dolayı mecbur alıyoruz ) sürtüyor. Yada bunu engelleyebileceğim sert bir yay var mıdır ? Bana zararı dokunmayacak ?

snaphanar
    Misafir
    coıl deılde eıbachın yaylarını gordum ben fıyatı da vardı baya 400 500 cıvarlarındaydı coılı belkı orjınal amortısor ustune yapabılırler sanırım canturk te yapıldıgını duymustum sanırm

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Coil'i n'apacaksın? Güzel bir spor yay işini görür. Ha imkanın varsa, arabana göre marka coil de varsa al tak. Ama uygun olsun diye custom custom kasılmak mantıksız. O kadar çok denendi, tecrübe edildi ki...

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hafif bas arabayı , yeterli .çok güzel duruyor o zaman
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    coilover yok süspamsıyon sıstemı bıraz faklı cunku

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı snaphanar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    coıl deılde eıbachın yaylarını gordum ben fıyatı da vardı baya 400 500 cıvarlarındaydı coılı belkı orjınal amortısor ustune yapabılırler sanırım canturk te yapıldıgını duymustum sanırm
    eibach'ın yayları ne kadar işime yarayabilir sizce ?Dediğim gibi orjinal yaylarını kestim fakat esneme payı hala çok fazla ve çok fazla sürtme yapıyor. O yüzden 2. kişiyi bile arabama zor alıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı o.b.k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coil'i n'apacaksın? Güzel bir spor yay işini görür. Ha imkanın varsa, arabana göre marka coil de varsa al tak. Ama uygun olsun diye custom custom kasılmak mantıksız. O kadar çok denendi, tecrübe edildi ki...
    Peki tavsiye ettiğiniz bi yay var mı ? Orjinal yay gibi esnek olmasını istemiyorum açıkçası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ön 40mm, arka 30-40mm düşürme diyor. Eğer pro-kit'in düşürmesi yeterli ise senin için bence eibach bu konuda en iyisi. Kesinlikle tercih edilir. Eğer bu düşüklük yeterli değilse eibach sportline serisinden alabilirsin. O da muhtemelen min 50'şer mm düşürme sağlar. Ve daha serttir. Ama tabi yine de w201'de spor yay kullanan birisinden görüş almak daha iyi olur.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amortisör yay içinde olmadığı için coil yok diye biliyorum bizim jenerasyon mercedeslerde.Yanlışım varsa düzeltin..
    Amaç basıklıkmı , yol tutuşmu?Genelde yay kesiliyor ama yol tutuş amaçlı bi değişiklik istiyorsanız hiç dokunmadan yay.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön 40mm, arka 30-40mm düşürme diyor. Eğer pro-kit'in düşürmesi yeterli ise senin için bence eibach bu konuda en iyisi. Kesinlikle tercih edilir. Eğer bu düşüklük yeterli değilse eibach sportline serisinden alabilirsin. O da muhtemelen min 50'şer mm düşürme sağlar. Ve daha serttir. Ama tabi yine de w201'de spor yay kullanan birisinden görüş almak daha iyi olur.
    O zaman bu ürün benim için idealdir değil mi ? . Aynen kullanan birisinden yardım almak lazım yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amortisör yay içinde olmadığı için coil yok diye biliyorum bizim jenerasyon mercedeslerde.Yanlışım varsa düzeltin..
    Amaç basıklıkmı , yol tutuşmu?Genelde yay kesiliyor ama yol tutuş amaçlı bi değişiklik istiyorsanız hiç dokunmadan yay.
    Amacım aslında her ikisi .Ben yaylarımı kestim fakat hiç düşünemediğim esneme olayını hala yapıyor ki bu da benim fazla yükte aracımın sürtmesine neden oluyor (önler - özellikle direksiyonu çevirdiğimde. Ben hem bunu önlemek hemde şimdiki basıklığını da bozmamak istiyorum. Yani sanırsam sert yay istiyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerek sportline, gerekse pro-kit eibach tarafından denenmiş, boyuna göre gerekli sertlikte üretilen yaylardır. Yani sportline 50mm düşürüyor ama pro-kit ne kadar esnerse o da o kadar esner. Çünkü ona göre daha sert bir yaydır.

Genelde 50mm yaylar tercih edilir. Çünkü 30-40mm yaylar genelde oem'e çok yakın olduklarından tatmin etmez.

Ben Sportline tercih et derim. Oem haline göre 5 cm düşüş hiçbir arabada sürtme yapmaz. 5cm'nin altındaki düşüşler de genelde düşürme amaçlı yapanları tatmin etmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerek sportline, gerekse pro-kit eibach tarafından denenmiş, boyuna göre gerekli sertlikte üretilen yaylardır. Yani sportline 50mm düşürüyor ama pro-kit ne kadar esnerse o da o kadar esner. Çünkü ona göre daha sert bir yaydır.

Genelde 50mm yaylar tercih edilir. Çünkü 30-40mm yaylar genelde oem'e çok yakın olduklarından tatmin etmez.

Ben Sportline tercih et derim. Oem haline göre 5 cm düşüş hiçbir arabada sürtme yapmaz. 5cm'nin altındaki düşüşler de genelde düşürme amaçlı yapanları tatmin etmiyor.
    Anladım. Fakat benim demek istediğim şimdi. Arkalarımda sorun yok esnese bile. Ama ön taraflarım esneyince sürtme yapıyor. Çünkü orjinal yaylardan önlerden 1.5 - arkadalar 2 bakla kestirdim. Ben dediğiniz yayları alsam bu sürtmeyi engelleyebilir miyim önler için ? Ve arkalar için yine aynı basıklığı yakalayabilir miyim ?

Ve dediğiniz yaylar bu mudur acaba ??

http://www.ebay.de/itm/EIBACH-SPORTF...ht_2118wt_1139

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor yayın özelliği o zaten. Boyu kısa ama sertlik derecesi daha yüksek olduğu için aşırı esnemez.

Bahsettiğim sportline'lar o linkini verdiklerin, doğrudur. Ben eibach seviyorum. Başkası başka marka sever. Almanlarda yay seçeneği çok. Diğerlerine de bakabilirsin. Muhtemelen başka markalarda daha uygun fiyatlı alternatifler de olacaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor yayın özelliği o zaten. Boyu kısa ama sertlik derecesi daha yüksek olduğu için aşırı esnemez.

Bahsettiğim sportline'lar o linkini verdiklerin, doğrudur. Ben eibach seviyorum. Başkası başka marka sever. Almanlarda yay seçeneği çok. Diğerlerine de bakabilirsin. Muhtemelen başka markalarda daha uygun fiyatlı alternatifler de olacaktır.
    almışken iyisini almak mutlaka daha iyidir. Sizce 2 linkten hangisini almalıyım ve hangisi bana daha fayda sağlar ?

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende w201 varken bende düşünmüştüm yay almayı fkdan sipariş vermiştim 6/4 cm
    siteden olan sıkıntı yüzünden yaylar elime ulaşmadı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende w201 varken bende düşünmüştüm yay almayı fkdan sipariş vermiştim 6/4 cm
    siteden olan sıkıntı yüzünden yaylar elime ulaşmadı
    ebay.de üzerinden yengeme gönderip ( Almanya Mönchengladbach şehrinde ) elden tekrar kendime göndermeyi düşünüyorum. Bakalım bulabilirsem alacağım ürünü.

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön yaylarının işlevliği artık bozulmuş yay yumuşamış onun yerine yeni yay alırsan ve onları kestirirsen bi nebze olsa sorununu çözecektir.

He illa spor yay olsun çok dip olmasın 5-6cm bana yeter diyorsan H&R ve FK nın yayları daha tatminkar düşürür.Eibach kaç cm yazıyorsa okadar düşürür 5 cm yazıyorsa 5 3.5 cm diyorsa 3.5

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)