aracımın öndeki yaylarını presletip 3-4 cm düşürmeyi hedefliyorum.ne dersiniz yapmalımıyım.spor yay fiyatları çok yüksek![]()
aracımın öndeki yaylarını presletip 3-4 cm düşürmeyi hedefliyorum.ne dersiniz yapmalımıyım.spor yay fiyatları çok yüksek![]()
Türlü türlü söylenen var karar senin çok iyi hiç bir sorun yaşamadım bi sıkıntı yok diyende var uzak dur diyende
sanırım yaptırılan yerle alakalı
sokmesı takması preslenmesı nerdeyse sımdıkı ustalar yaya parası ıstıyo ve o ıslemle hıc saglıklı deıl yay ozelllıgını ve ıslevsellıgını kaybedıyoo sonra amartısor arzaları baslıyo salıncaklar burclar derken puff en az 300 400 on duzen yaptırıyosun felan fıstık yayını al keyfıne bak
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
arabamı alalı 20 ay falan oldu 17 aydır H&R yay üstüne pressli kullanıyorum
hiç bir sorun yaşamadım , ön takımdan hiç bişey değişmedi hiç yoldan çıkmadım kıçı başı oynamadı , bi yere gircekken hiç bi yeri atarmı diye düşünmeden hızım ne olursa olsun girdim o kadar diyim gerisini siz bilirsiniz
Livestrong
Pres te sıkıntı yaşamazsınız ancak Isıtma sakın yaptırmayın...
Ayrıca presletilmiş yay ile arabada çok yük varken flan yüksek hızlara çıkmayın..
Arkadaşların dediği gibi presletme de çok ucuz değil, yakın fiyatlara yay da bulabilirsiniz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
her araba bır deıl kardesım özellıkle almanlar bu konu uzerınde baya bı gelıskın alman harıcı bı arabayı bastıgın zaman gelen seslerden tıkırtılardan bozulan on duzunden hepsının canlı sahıdıyım almada kullandım seat leon aynı senınd edıgın gıbı hem preslı hemde kesıktı tık demıyodu ama tipo oyle deıldı![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)