Merhaba,
Kendi disklerimin üzerine ebc green stuff düşünüyorum amacım min maliyetle biraz daha iyi fren performansı sağlamak, bunun yanında hidrolik yağıda alıcam,
sizce ne kadar faydalı olur %10 gıbı bır fark bıle yeterli gelicektİr
teşekkürler
Merhaba,
Kendi disklerimin üzerine ebc green stuff düşünüyorum amacım min maliyetle biraz daha iyi fren performansı sağlamak, bunun yanında hidrolik yağıda alıcam,
sizce ne kadar faydalı olur %10 gıbı bır fark bıle yeterli gelicektİr
teşekkürler
Bende orjinal disklerime ebc green stuff un ön ve arka balatalarını yani spor tipinden aldım ve taktırdım daha 100 km olmamıştır taktıralı şu anda bile memlunum tutmasından...tavsiye ederim sana...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
En azından yellowstuff al. Çok kişi OEM disk ile kullanıyor. Green ne bilim işe yaramaz gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
greenstuff sakın almada ne alırsan al, çok ötüyor 1 hafta oldu alalı kuş gibi şakıyo)
yellow yada TRW al
benim araba için sanırım TR de yok yellow olanindan.
Yeşil çok mu ses yapıyor? Yada neden yeşil alma diyorsunuz
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Green stuff ses yapıyor, satın alırken yanında şimlerini de istiyorum deyin, sesi şim kesiyor fakat ben piyasaya yeni giren ferodo ds performansları tavsiye ediyorum, grren stuffları söküp taktım ferodo çok çok daha iyi tutuyor.Çelik fren hortumu da tavsiye ederim yapacağınız fren güçlendirmesi için.
O zaman yellow alalim orjinale uyumlu diyorsaniz.ferodo fiyatlari ile cok fark varmi ebc arasnda
çıkardığınız balatalar çok kötü değilse ,sadece balata değiştirerek fren performansının iyileştiğini yada kötüleştiğini hissedebiliyomusunuz gerçekten?
ferodoyu tek geçerim. bizim orjinal bremboları disk + balata sipariş ettiğimizde diskler brembo balatalar ferodo çıkıyor kutusunda brembo yazsada. ve gerçekten ferodonun çok güzel modelleri var performans için.
lakin biraz pahalı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ferodo racingin sitesinde bu çıkıyor tr için.
ACURA LTD / POWERSHOP
ATATURK OTO SAN SITESI 2 KISIM 20 SOK NO 654 MASLAK, ISTANBUL, TURKEY
Phone: 0212 3281623-24 - Fax: 0212 3281622
edit: bu linkten görebilirsin. bakmak isteyen herkes bakabilir kendi aracına göre bişiler.
http://www.fmecat.eu/selProd2.asp?ma...Ver=&engseal=0
benim gördüğüm senin araç içinde 3-4 çeşit varmış ferodo da.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ferodo balataları şu an Oto yedek parça, oto aksesuar, modifiye, tuning, fren, debriyaj, amortisör, far... | OtoSuperMarket.com Türkiye'ye getirdi.
@iynn-RS
Evet balata değiştirerek fren performansındaki farkı hissedebilirsin, tabii söktüğünle taktığın arasında hissedilecek kadar fark varsa![]()
GreenStuff bence çok gerekli değil genel olarak OEM Eq.'ın bi tık ötesindedir ancak, Ferodo'lar çok daha başarılı görevini yerine getiriyor.
Ayrıca abi balata, çelik hortumlar ile hissedilir bi iyileşme olacaktır.
green stuff 10.000km oldu hala otuyor. memnunda deilim
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Ferodo benim aracin stoklarinda yokmus maalesef simdi baktim. yellow stuffda yok,
red varmis tavsiye edermisiniz?
http://www.techturkey.com/forum/gene...vsiyesi-2.html
suradaki yorumlara bakarak red alicam sanirim almisken tam olsun, dou orjinalle kullandigini yazmis gayet memnunmus...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)