arkadaşlar leon 2.0 fr aracım için ContiSportContact 5 almayı düşünüyorum şimdiye kadar contınental kullanmadım ama kullanan yorumları hep olumlu yönde sizce nasıl bir lastiktir bilgisi olan yada kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
arkadaşlar leon 2.0 fr aracım için ContiSportContact 5 almayı düşünüyorum şimdiye kadar contınental kullanmadım ama kullanan yorumları hep olumlu yönde sizce nasıl bir lastiktir bilgisi olan yada kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim
Karsilastirmalar bolumunde benim bir konum var ordan az cok fikir sahibi olabilirsin ankette yokohama a048 semi slick le conti sport 5 kiyaslamasinda tavsiyelerde conti sport 5 agir basti hatta kullanici yorumu geldi pistte cok memnun kalan S2000 li bir arkadasimiz var.Ama konuyu okursan contiden vazgecebilirsinben arastirirken baska bir lastik buldum iyice arastirdim yurtdisi forumlarda cok iyiydi yorumlar aldim cok memnunum bir incele istersen
![]()
arkadaşlar sağolun cumartesi csc5 taktırdım ilk izlenim biraz sert geldi viraj fren ıslak kuru vs vs denemeleri henüz yapamadım![]()
Hayirli olsun cok iyi bir tercih bende alacaktim son anda degisiklige gittim.Yalniz sert geldi demissin biraz sasirdim cunku aslinda cokta sert hamurlu bir lastik degil daha once michelin mi kullaniyordun?Sport 5 bircok disiplinde sport 3 e gore gelistirilmis versiyon gibi continentalin iddiasina gore tabi yeni sayilacak bir lastik ilk birkac gun icinde izlenimlerinizi paylasirsaniz seviniriz..
tabikide paylaşırım önceki lastikler aracın eski sahibinin taktırdığı kumho lardı sanki kumho ya göre biraz sert geldi
Hayirli olsun. Ben de 1 seneyi askindir CSC 5p kullaniyorum ve her tur hava kosulunda (kar-buz haric tabi ki) cok memnunum. dusunene siddetle tavsiye ederim. Bu arada bana dunlop sport maxx GT lerden sonra bile daha yumusak geldi-ki dunloplar oldukca yumusaktir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)