maviyi kullanan arkadaş dip basık hali bu aracın + çok memnunum diyordu işte satacağı zaman bende para yoktu yay vardı alamadım. 175 65 15 mavi 205 45 17 beyaz.
o ince yay olayını anlayamadım ben acaba herşey onda mı bitiyor ki ? eğer öyleyse ta yı alayım gitsin![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Büyük ihtimal cikartmamistir çünkü lastik ebatları farklı ince yayı cikartinca öndeki 4-5 cm daha basabilirsin bence cikartinca sekme olayı nasıl olur bilemem yada basmadiysa öndeki kısa yayın aynısından gidip bı dış daha kısasını namistayndan alıp amac basmak ise yapabilirsin
C R M performance
mavideki kesin ince yayı çıkarmıştır, büyük ihtimal beyazdaki benim sattığım coiloverlardı sekme konusunda 5 lik benznli hr yumuşak sekiyor bu coilover sert sekiyor bazen arabann içinde konuşamadığımı bilirim
bu coil olayı kafama yatıyor böyle dip basabiliniyormuş demek. mali ne diyorsun bu işe ? sekme olayı aşırı olacakmış sanırsam orada biraz takıldım
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bu da mavi puntonun coillerinin açık hali. kesilmiş mi oluyor ?
bunu da paylaşayım dedim..
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bide bu coilde çift yay varken herangi bi işlem yapmadan dibe alınca amortisör uzun kalıyordu birde yayı kısaltırsan amortisörü kısaltmak gerekebilir
ince geniş yay takılı değil fotoda
anlattıklarından sonra coilden soğudum ya arkadaş aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık .. al sana bir kaya nereden dayarsan daya gibi olmuş bu durum![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
İnce yaylar kenarda duruyo onların yandan fotoları olsa anlarsın ne kadar uzun olduklarını
C R M performance
haklıymışsın. sanırım 1 yıl direnip malinin yoldan gideceğim alacağım fk 150 liraya önden bir bakla kestirip taktıracağım başka türlü olmayacak bu iş zaten nasıl bi yaysa fk harbiden doğru düzgün sekmiyordu ya da ben bindiğimde hep düzgün yolda gittik![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Fk alma madem amacın basiklik git orjinal yayını preslet namda senin için daha iyi belli bı süre sonra 5 cm alıp kestiğin yay amartisore vuracak bu sefer amartisor kacicak en güzeli paraya kiy 1 defa al coil al arabamda 3-4 defa yay değiştirdim son yayım güzeldi ama coil bambaşka
C R M performance
orjinal yaya dokundurmak istemiyorum çünkü okul bitince bu araba benden gidecek anneme kısmet olursa tek kapı makina istiyorum o zamana. amortisör kaçacak derken nasıl yani ?
ya coilde iyi değil diyor yükseltsen bile sert oluyormuş o işte kötü sonuçta coilde biraz daha konfor oluyor diye biliyordum ama değilmiş.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
FK yay alıp kargoydu press di uğraşma kanki
Corsa d, punto, mito icin HR yay - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 101712428
gel sunu alalım hazır presli.
yada bi çılgınlık yap coili al, tabiki yayla kıyaslanmaz.
yada benim yayları al janta para biriktir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)