Dönem ödevinde konum Kilitli diferansiyeller bu parça hakkında detaylı bilgi video animasyon ayıyorum 2 yollu felan bayağı bi çeşitleri var
sitedede araştırma yaptım Görkem abinin yazısını felan inceledim ancak görsel olarak zayıfım hala ayrıca bilmediğim tanımlar çıktı ortaya
Viscous , Locked Differential ve Limited Slip differential gibi kelimeler fikir yürütüyorum ama ne kadar doğru
Limited slip sınırlı kaymalı yani bizim %25 -%40 dediğimiz oranlılarolduğunu sınıyorum ancak Locked differantialın anlamı karışıyor %100 dediğimiz olay kaynaklı olanı Weldedmiş ama Locked differential = Kilitli diferansiyel acaba bu hepsinin genel adımı Viscousu zaten çözebilmiş değilim aklıma Viskozite geliyor sadece
HowStuffWorks "What is a Differential?"
Görkem abi şöyle bir link vermiş oraya baktım çok güzel animasyonlar var özellikle bunları kaydetmek istiyorum ayrıca oldukça güzel bilgiler mevcut yavaş yavaş çeviriye başladım
Sizden ricam bana Kilitli , Sınırlı kaymalı ve kaynaklı diferansiyeller hakkında bilgiler , açıklama-bilgilendirme-karşılaştırma içeren videolar ve şu animasyonları bilgisayarıma nasıl keydederim onu bana söylemeniz
şimdiden teşekkür ediyorum