Achilles atr sport marka lastik kullanmaktayım ve yaklasık olarak 2000 km civarı bi yol olmustur alalı. ilk zamanlar cok memnundum yola tutunmasından ve virajlardaki tepkilerinden. zaten kullandıgım arac 1.4 palio. cok fazla bi güc binmesine ve dirence maruz kalmıyor lastik. fakat su son 1 haftadır aracla ilk hızlanmalarda durdugum yerden kalkarken lastik cok fazla sarma yapıyor. sanki ıslak zeminde durmadan patinaj cekiyormusum hissine kapılıyorum ve ayagımı gazdan cekiyorum.(allahtan arac 1.4 yoksa gidemicezde.) hani ısınmıyordur falan diyorum da zaten okadar zorlıcakta bişi yapmıyorum. daha önceleri daha yüksek hızlarda girdigim virajlara bugün daha düşük hızda sanki arka taraf kendini komple salıcak korkusu ile ayrıldım virajdan. 1000 km öncesi mutlu mesut giderken şimdileri sanki buz üzerinde gidiyormusum hissine kapılıyorum. sanki ön tekerlekler basmıyor yere ve gaza bastıgımda hep bi patinaj durumu mevcut. Bu lastik markasından baska kullananlarda varsa onlarında bi yorumunu merak ettim. aracımda teknik bi sorun oldugunu düşünmüyorum fakat lastik karakterininde bu kadar az km de ve böyle bi aractada bukadar cabuk değişecegini düşünmüyorum... aranızda baska achilles kullanıcıları varsa onlarda da böyle bi sorun varmı?