Merhabalar.
Bu v1 v2 v3 nedir ?
Ne gibi farkları var ?
V1de sadece indirip kaldırma, v2 de sertlik yumuşaklık ayarı, v3 te hem sertlik yumuşaklık hemde sekme ayarı var
kw da kamber olayı opsiyonel,
tabi her araca uygunu da var demek yanlış olur listeden incelemek lazım..
diğer şeyleri yazmışlar zaten,
v1 de yükseklik alçaklık ayarı var ama progressive olduğu için alçaldıkça sertleşir..
v2 de hem yükseklik alçaklık hem de sertlik ayarı var (8 kademe idi sanırım)
v3 de bunlara ek olarak rebound ve bound ayarlayabiliyosun.. yani darbeyi emiş hızı, sönümledikten sonra amortisörün eski haline dönme hızı..
Net açıklamalar olmuş.Bilmeyenler icin faydalı olmus.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
KW Türkiye Distribütörü | FT Tuning
Böyle bi adres var.
Kendi sitesinde ise başka bir firmanın bilgisi var
asfotomotiv
Fidan Plaza, E-5 Yanyol No. 2
34860 Soganlik, Kartal - Istanbul
Phone: +90 216 427 3747
Fax: +90 216 427 0070
eMail: FIRATFIDAN@renault-mais.com.tr
v2 3400 lira civarı olduğuna göre v1 de 2800 falandır heralde 1000€ civarı diyebiliriz yaklaşık olarak![]()
ufak bir soru daha weitec kw'nin yan ürünüymüş weitec 2000 civarı bir fiyat isteniyor, kw yerine weitec almak ne kadar sağlıklı ve mantıklı olur aradaki fiyat 800-900 tl değer mi ?![]()
EP3 type-r da camber plate olmadan da önlere kamber verebildiğin bir mekanizma vardı. Tabi çok aşırıya kaçamıyorsunuz. (KW V2). Sanırım çoğu araç için böyledir.
İmkan varsa tabiki v3 alın, ben EP3 te v3 olmadığı için mecburen v2 almıştım. Biraz sertti onun dışında TAŞ gibi sağlam coiloverdirV3 lü s2000 benim arabamdan çok daha konforluydu.
V1 le alakalı hiç tecrübem yok, ama yükseltme haricinde hiç bir ayar mekanizmasının olmaması pek umut vaad etmiyor.
V1 kullanan arkdaşlar tecrübelerini yazabilir mi?
Önceliğim çamurluk boşluklarını kapatacak şekilde indirdiğimde yumuşak olması![]()
Audi a5 aracımda KW v1 kullanıyorum.
inanılmaz memnunum.
standart amortisör ( sline olmayan ) + eibach prokit ile orta sertlikte hissettiğim araç, coiloverdan sonra "konforlu" diyebileceğim noktaya geldi, ki taktırdığım günden beri henüz 15 derece üzerine çıkmadı hava, yazın biraz daha yumuşaklık hissi gelir lastiklerin de yumuşaması ile.
yükseklik ayarı ise tam sizin dediğiniz çamurluk hizzasında şu anda. ilk taktırdığımda önler biraz lastik çamurluk içine girecek şekilde olmuştu , ama kullanım olarak eziyete dönüştü bütün çukurları tümsekleri kovalamaktan boynum ağrımaya başladı mecburen 1,5cm yükselttirdim. şu an hem görsel hem konfor olarak çok memnunum. verilen paranın hakkını veriyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)