Eibach.. Koni olabilir.
Printable View
Eibach.. Koni olabilir.
yol tutuş anlamında ikisinin arasında efsane fark var diyebilirim,direksiyon yumuşamıştı coille yaylı haline göre örnek olarak,kopma atma falan hiç yoktu fena oldu yol tutuşu yani yayla pek karşılaştırılmaz bence.. düşüklükde istediğin gibi alçaltıp yükseltirsin coille..
Valla ben duydugumu paylasiyorum... Keza ben de yakin zamanda baya arastirdim. isteyen istedigini alabilir. Araba benim degil, benim tuning dukkanim da yok. Tamamen iyi niyetle yazmaya calisiyorum.
H&R yay işini fazlasıyla görür... sertleşme gibi falanda bir durum oluşmaz... sertleşme durumu yumuşak bir arabaya yay takıldığında salınım karakterindeki değişimden olur...
H&R yayla zaten aracındaki spor amortiöstlerin çalışma mesafesi uzayacağı için konfor artma hissiyatı olacaktır.
Ceyhun bence hiç kurcalama böyle kalsın alacaksan bekle coilover alırsın ama sendeki lastikler RFT onun da etkisi var sertlik konusunda
Eski kasa Pro Ceed için konuşursam H&R 3.5 sertliği arttıyor. GT'de durum farklı değildir diye düşünüyorum. Bilginiz olsun. Zaten sert bir araba.
Pres işini unut bence yazık olur şu araca.
Bu halde bile iyi bence yüksekliği ama şöyle bi 2 cm düşse çok çok iyi olur...
Valla kafam karıştı kimse ortak bir kanıya varamıyor:D
Evet kesinlikle öyle bakalım bekleyeceğiz olmadı
Emre valla COil de yok ki kaliteli
Press i direk eledim zaten . Aynen dediğin gibi düşünüyorum bende yani COil de yay da olsa 2 cm daha düşürecem sadece
ztn spor bir araç alçaklığıda bayağı güzel görünüyor yakından incelemiştim süspansiyonun sert olmasıda o karakterli bi spor arac için çok doğal bence hiçbişey yapmayın
Şu etapta coilovera bence gerek yok Ceyhun. Eğer bulunursa 2 - 2.5 cm Eibach al illa yay düşünüyorsan. Yoksa görüntü olarak bu arabaya yapılacak birşey yok. Herşey yerli yerinde bir araba. :)
Sert olmasında rft lastiklerin de büyük etkisi var tabi
Emre yani yaya boşuna para verme diyorsun. Stock olarak binmeye devam . Eksoz olarak ne yapabiliriz?İlla yay değil aslında COil olsa COil alırım parça olmayınca böyle oluyor.
şuanlık orjinal kalmasın bencede gayet güzel şuanlık.
yanlız 1-2 soru var proceed yada ceedinki uyarmı yada illa gt içinmi farklımı üretilmiştir.ilk secenekse i30 içinde olan benzer versiyondan bakılabilir
Kw temsılcısı ft tuning ı araydın coil ıcın var yada gelecek der zaten
Coil harıcı kesınlıkle baska bırsey koymayın arabaya ..
Yazılım dp egsoz air intake kit ile 255 bg dd dynosu var yurtdışında