Fiyatı neye göre veriyolar acaba? Bu herşey dahil dediğiniz kendi amortisörlerimiz bizde mi kalıyo? Ben o şekilde konuştum 750 lira dediler sadece ön için
Printable View
Fiyatı neye göre veriyolar acaba? Bu herşey dahil dediğiniz kendi amortisörlerimiz bizde mi kalıyo? Ben o şekilde konuştum 750 lira dediler sadece ön için
Bugün elime ulaştı coiller, çok iyiler hiç bir kötü yanı yok sadece yüksek ayarda piskolojik olarak bazı sesler duyuyorsunuz oda çok normal zamanla alışılır konfor kaybı yok gerçekten işlerinin erleri..
Hayır, Kendileri amortisör ve yay gönderdiler ve çok ilgililer en ufak sorunda aradım adamlar uzun uzun anlattı hep.
Coiloverlar, ay anahtar, balata spreyi 500 TL Para verdim ben.
Bende yakın zamanda gidip yaptıracağım,çevremde bir çok arkadaşım yaptırdı memnun kaldı..
cantürk için de inanılmaz iyi yorumlar duymuştum ama bir süredir inanılmaz kötü yorumlar duyuyorum gerçekten sorunsuz marka coil dedin mi fiyatlar 2000 lere çıkıyor custom işinde isim duyurmuş cantürk gibi firmalar hakkında da kötü yorumlar duyunca sekiyor vuruyor ilgilenmiyorlar vs denince vazgeçtim çünkü aracımda spor yay takımı var hatta önlerden biraz kesik ona rağmen vurmuyor ve sekmiyor şimdi hem kalite düşüp hem bu kadar para vermek saçma geldi bana. ama bu konudan sonra başarana gitmeye karar verdim bir sonraki aracım için. (artık ne zaman alırsam). yaptıranlardan araç içi video koyan olursa daha faydalı olur bizim gibi merak edenlere.
Ufak bi özet geçiyim Başaran Coilover kullanıcısı olarak ,
Şu an yüksek biçimde kullanıyorum parkede olsun toprak yolda bozuk yolda olsun ses yok
Dip halde atlama zıplama sekme gibi sorun yok.
Ve araba harika şekilde yol tutmaya başladı 195 45 15 nankang ns2 lastik kullanıyorum 150le giremediğim viraja geçen denemek maksatlı 160la girdim çıktım
ses ve zıplama yoksa yolu öyle harika ötesi tutmasını beklemiyorum normal araç kadar tutsun yeterli. çünkü isterse sarı koniler gibi yol tutsun sektikten sonra zıplaya zıplaya bariyerlere gireriz. sekme yoksa eğer başaranın yeni müşterisiyim.
Mesajım bulunsun bende bir uğrıyım fiyat alıyım.
hadi önler tamamda ben arkalarada istiyorum ön basık arka kalkık olmasın diye. onun içinde arka yayları soğuk pres yapıyolarmış ne derece güvenilir ? yayla amortisörler bağımsız birbirinden. lifte falan alınca boşa çıkıp düşmezmi ? varmı yaptıran
Arkalara da yaparlar isterseniz. Bu müşteriye bağlı bi durum. Ama piyasada custom coilover yaptıran insanların %90 ı arkaya yaptırmıyo.
benim araçta arka süspansiyon bu şekilde o yüzden sadece arka yaylara pres yapıyorlar bu da beni düşündüren kısmı...ben açıkcası yaylara pres istemiyorum.
aklıma son seçenek çıkma ön iki amötisör ve hr yay almak gibi bir çözüm geldi o da işçilikle 2000tl ye yaklaşıyor fiyat olarak..
http://www.motortrader.com.my/news/w...ic-2012-16.jpg
varmı başaranda tanıdık olan ufak indirim yaptırabilecek birileri, 2 araba gidicez 1 hafta içinde :)
Ben Kw-V2 aldım biraz tuzlu ama parasını hak ediyor dediğiniz gibi 2000tlye yaklaşıyorsa hiç uğraşmayın o işlerle bence
Başaran da adamına göre muamele yapıyor sanırım, bi aracımıza 550 bi aracımıza 650 fiyat çekiyor, ve kendi amortisörlerimizin üzerine işlem yapacağını söylüyor, benim bildiğim herkese farklı amortisöre işlem yapıyor.başka amortisöre işlem yaparsa fiyat farkı koyuyorlarmış. biz 400 e yaptıranlarıda biliyoruz, belli belli başaran da şımarmış coilci kalmadı piyasada. başaran düştü gözümden yaptığı iş iyi olabilir ama fiyatlandırma ve kişiye göre muamele hoşumuza gitmedi.
iyide kişiye göre muamele her esnafta var , her dükkanda var .Başka istanbulda mı yaşıyosun sen acaba ?