kanka denemedim daha çıkmadım e5 e falan :D ama bozuk yolda inceden bi zıplatıyor yani :D yol tutuş temiz asfaltta güzel ama yılann :D :D
Printable View
bildiğin dejavu oldum.aynı cantürkün övülüp nama sıkılan konu gibi :) bu adamlarda havalanmadan yaptıran yaptırsın harbiden :)
valla ne yalan söyliyeyim övüldüğü kadar 10 üzerinden 10 değil bence :) herkesde benimki gibiyse eyvallah ama ben 6 7 diş yukardayken şu plastik kasislerden yavaş geçiyim deli gibi sekiyor araba yalan değil :) aradığım seker ama rahatsız etmez dediler ama nedense ben rahatsız oluyorum :D ama esnaflıkları güzel insanlar gitsem açar bakar ilgilenir yani eminim mesela bu şekilde sıkmaya yemez, 80 90 orta dan giderim, Basıklıkta dediğim gibi 6 7 diş yukardayken pek net olmasada şu şekil;
http://i60.tinypic.com/2dkjzox.jpg
bu kadar basıpda sekmeyen araba varmı? paspas olmuş araba kardeşim normal bence
bende coilover yapıyorum megane 1 yaptım bundan daha basık ama sekme cok değil bunun yüksekliginde normal konforunda kangoodada aynı şekilde
Vtec 2 için coil sordum 600 dedi şaşırdım 400 450 ye yaptiniz diyorum bu yeni fiyat yaptırırsan diyor biraz doymuşlar gibi geldi bana
Dayı lastikten dolayıda sekiyor olabilir, Bence o kadar sekme gayet normal araba yere 1 parmak kalmış :)
Birde yay kesip top gibi seken arabaya binsen, senin aracının sektiğini bile hissetmezsn :)
Dipte sekme normaldir.
Emre ben dip basıkken bile o plastik kasislerden geçerken sekmiyordu esniyordu yüksekmiş gibi.
Valla sen bana özelden bi video atsana :D
ben konuştum pazartesi gidicem, yapamasa bile canı sağolsun ilgilenmeleri gel bakalım vs demeleri yeterli işinin arkasında adamlar.
O değilde araç efsane duruyor kardeşim :D maşallah
R19 lar cok basıldığı zaman viraj demiri şaşeye oturur ona baktırdınmı?
şaseyi kes emre :D :D