User Tag List

Sayfa 6/20 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
368 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Başaran Amortisör Coilover Systems

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başaran da adamına göre muamele yapıyor sanırım, bi aracımıza 550 bi aracımıza 650 fiyat çekiyor, ve kendi amortisörlerimizin üzerine işlem yapacağını söylüyor, benim bildiğim herkese farklı amortisöre işlem yapıyor.başka amortisöre işlem yaparsa fiyat farkı koyuyorlarmış. biz 400 e yaptıranlarıda biliyoruz, belli belli başaran da şımarmış coilci kalmadı piyasada. başaran düştü gözümden yaptığı iş iyi olabilir ama fiyatlandırma ve kişiye göre muamele hoşumuza gitmedi.
    herkesin kendi amortisörüne işlem yapıyor. sen çıkma bulmadıysan yada ondan temin etmediysen.

bahsettiğin iki rakam benzer iki araca verilmişse haklısın değilse her amortisör aynı olmadığından farklı işçilik gerektirebilir.

face ten takip edersen çok fazla müşterisi olmaya başladı doğal olarak eski yaklaşımı bulamazsın. Benzer durumu forumda başka bir dalda hizmet veren üye tarafından gördüm. Dükkan açıldığında telefonda yapılacakları dakikalarca anlatırken şimdi kısaca anlatıp geçiyor.

not: benim ön amortisöre coil arka yaylara pres için 600 istedi. araba yeni amortisör bulamam o yüzden kendi parçalarını kullanmam lazım dedi.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

mert1612 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonla aramıştım banada ona benzer bişey söyledi.

benim arabada sözde iki tip amortisör varmış kendisi uğraşmak işine gelmedi diye sen sök yolla kendi amortisörlerini diyo. oldu amk 3 gün arabayı lifttemi bırakçam ? ve kendi amortsiör bulup yapsada aynı fiyatı verdi ben yollasam da aynı fiyatı verdi bende vaz geçtim yaptırmaktan.

kısaca custom amortisöre HAYIR
    FN2-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başaran da adamına göre muamele yapıyor sanırım, bi aracımıza 550 bi aracımıza 650 fiyat çekiyor, ve kendi amortisörlerimizin üzerine işlem yapacağını söylüyor, benim bildiğim herkese farklı amortisöre işlem yapıyor.başka amortisöre işlem yaparsa fiyat farkı koyuyorlarmış. biz 400 e yaptıranlarıda biliyoruz, belli belli başaran da şımarmış coilci kalmadı piyasada. başaran düştü gözümden yaptığı iş iyi olabilir ama fiyatlandırma ve kişiye göre muamele hoşumuza gitmedi.
    Valla emre sanada anlatmıştım

Burda bi abimizin S2000e 400 tlye yaptılar bende onun referansıyla aradım tahmini 350 en fazla banada 400 derler diye umarken 500den kapı açmıştı 450ye düşürmüştüm.

Tam sıfırını almaya niyetlenmişken Sercan abi saolsun arabasını sattığından coillerini sökmüştü ve çok çok çok iyi bi fiyata yolladı bana saolsun.

Bence 50sine 100üne bakma çünkü ilerde bidaha basıp kaldıracaksın ve nerdeyse aynı paraya gelcek ve uğraşmaya değmez.

Arabana taktıktan sonrada pişman olmazsın kardeşim bunuda unutma

GokhanK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidin adam akıllı marka coil alın. uğraşmayın bunlarla prim yaptırmayın. zamanında bende piyasada bilinen birini aradım herkes referans verdi. adam herkese yaptığı 300 liralık işi bana 700 lira çekti. bide üstüne utanmasa dükkanda değiştiği malzemenin parasını istiyicekti benden. iyi bilirim ki sanayide akrabasını kötüleyip bu custom coil işini yapıyolar adamları tehlikeye atıyor diyen amortisörcüler parann kokusunu alınca işe bodozlama girip bundan sağlamı yok diyip iş yapanları.

megane aracıma ta tecnix ürün aldım. sapa sağlam kafam rahat kullandım. yeri geldi garantilik işi oldu satan arkadaş halletti. en temizi budur. al markalı kurtul...

x20xev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kw-V2 kullanıyorum çok çok memnunm böyle hayati seyleri bi kere yapıp tam yapmak gerektiğini düşünüyorum sanayi işi sök tak deneme yanılma yöntemlerinden bıktığım için işi prof. markalara bırakın derim yada 3,5 yay yola devam .)

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracıma göre ne marka coil var ne spor yay, başaran defterini kapattım büyük ihtimal Aydın amortisör e gidicem, aydın hakkında kötü bi duyum almadım şuana kadar, başaran kadar popüler olmasada
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide kişiye göre muamele her esnafta var , her dükkanda var .Başka istanbulda mı yaşıyosun sen acaba ?
    bizde esnafız neyin ne olduğunu biliyoruz. kişiye göre muamele yapmıyoruz. kişiye göre muameleden anladığınız eşe dosta indirim ise başaranın yaptığı bu değil. mesela ben arıyorum 550 diyor, bi arkadaşım arıyor 500 diyor. ( aynı araca ) bu mudur sizin yaşadığınız istanbuldaki esnaflık ? eş dost indirimi farklıdır, tanımadığın iki insana keyfine göre fiyat verme farklıdır, tabi adam ın işçiliği ,istediği fiyatı verebilir ama doğru birşey değil.
    İstanbul / Kartal

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013 model (6j) kasa seat ibiza model arabam var. Kasa olarak fena bir şekilde yüksekte duruyor , alçaltmak istiyorum ancak 50 mm spor yay bile istediğim gibi düşürmez sanırım.

Başaran amortisör tavsiye eden var mı ? Ya da cidden düşürecek güzel bir yay tavsiyesi. Benim sağım solum belli olmuyor yüksek markalı coilover almak istemiyorum aracı satabilme ihtimalim olduğu için çok para dökesim yok .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya Not düşeyim artık yorumlar kaldırılamadığından

Bir yanlış anlamadan dolayı sıkıntı yaşamıştık Başaranla, Konuştuk anlaştık yanlış anlama düzeldi işimizi de hallettik, insanlıkları iyi hoş güzel, yaptıkları işe de özen gösteriyorlar, en dipte sekiyor hafif ses de var, ama az kaldırınca sorun yok
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim gene yuzumuz gulmedi, en dipte yay boşta elimle langur lungur salliyorum, ses var bayagi ve felaket sekme var. 11 diş kaldırdım az sekme var yine ve yay yine boş sayilir. Bugun ariyacagim bakalim.. Sokak arasinda anlayamadik yola cikinca al başa yine bela bıktım vallahi
    İstanbul / Kartal

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah sabır versin inşallah işlerinin arkasında dururlar

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    firmaların suçu yok bence, %100 memnun olan sayısı bir elin parmağını geçmiyor ama ağzını açan falancaya coil yaptır diyor... geçmiş olsun...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu konu heralde 50 kere konusuldu, el yapimi coilover riskli bir iş. Mutlu oldugunu iddia edenleri gorup kanmayin bence. Bu isin ciddiyetini bilen bir kişi ASLA böyle bir uygulamaya girmez.

Hatta bence arabasına bunu layık görenin arabası da alınmaz ikinci elde. Bakımlarda çıkma parça kullanır, lastiği balatayı taiwan çin 2. Kalite alır vb. Eibach 190 euro, el yapımı coilover 450 tl, yapmayın arkadaşlar can taşıyorsunuz...
    Built to fall....

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar övgüye propagandaya karşı arkadaşın yorumu bütün fikrimi değiştirdi şimdi ilk mesajları baştan sona okudum herkes memnun kalmış yapanlar siz daha 1.günden sekme lakırtı ses boşluk diyorsunuz inşallah sorununuz çözülür üzüldüm gerçekten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşlerinin arkasinda duracak bi esnaf bence, yarın arıyacağim, dipken yay çok boşta ve sekme felaket ses de cabası.Bakalım ne olacak sorunumuz hafta ici yine işi gucu birakip gidicez
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşlerinin arkasinda duracak bi esnaf bence, yarın arıyacağim, dipken yay çok boşta ve sekme felaket ses de cabası.Bakalım ne olacak sorunumuz hafta ici yine işi gucu birakip gidicez
    kanka bana kalsa amartisörün çok uzun kaldı bi yanlışlık olmalı gidip baktır, bende hiç öyle sıkıntı yok yani sanada sürekli yaptır yaptır diyen benim inşallah çözersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 diş kaldirdim araba yine dip ve ses yok, sekme var ama azaldı bu hali problem değil şuan guzel hic sekmese daha guzel olurdu ama
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7 diş kaldirdim araba yine dip ve ses yok, sekme var ama azaldı bu hali problem değil şuan guzel hic sekmese daha guzel olurdu ama
    Kanka bi incede sekecek ya yüksek süratta köprü atlamasında tepkisi nasıl asıl önemli o bence

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    H&r yada kw
    gerisi bos
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)