Allah korumuş
Allah korumuş
DTi
Aaabi ama bizim bi usta var burada , amartisörcüler dededen beri bunlar çok iyiler .
Biz yayları önce ısıttık biraz , sonra hemen vurduk soğuk presse ; S kasadan konforlu , mcs'ten güzel tepkili bi araba oldu. Bildiğiniz gibi değil ya bak boşuna coilever mever aliyosunuz![]()
![]()
-Fırat
iyi okey süper ısıtılmış yay yalnız konu,soğuk press yayı deformasyona uğratıp homojenliğini vs bozuyodur,zararlıdır,blabla vs vs fakat neticede ısıl işlem görmüyo..savunuyorum yaklaşık 2yıldır sürekli uzun yol dahil yüklü yüksüz kullanıyorum birsıkıntı görmedim.He yayı çıkartmadım hiç o ayrı dava ama merak ettim lifte kaldırınca fotolarım bakıma giricek araba yakın zamanda zaten
- K -
________
Dr.Ecu
Spor yay aldım az bisey de ısittırdım uzun suredirde kullanıyorum cok memnunum bişey olmadı ama merak ettim şimdi acaba benim yaylar ne halde bi lifte kaldirayim arabayı
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
resimlerde de görülmüş ısıtılarak yapılan işlemler kusursuz ve homojen olamayacağından dolayı yayın dengesi kaçıyo. soğuk pres daha sağlıklı ama sonuçta o da risksiz değil...
Fakültede ders olarak okutulur bu anasını satayım.Yay ısıtmak nasıl bi çılgınlıktır arkadaş.Aklım gitti.
Makine Mühendisi
coilover lar hiçte 4.5 milyar fln değil, başaran 900 e yapıyomuş diye duydum forumda biyerde yazıyodu
yay ısıtmak metalin alaşımıyla oynar, ki onuda yayın her bölgesine homojen olarak eşit şekilde yapılamayacağı için bu sonuçlar çok normal , ben kırılan da gördüm, lakin soğuk press bundan biraz daha insaflı bence, he yanlışmı evet yanlış oda, lakin soğuk press yayın komplesine uygulanıyor ve nasılki siz aracınızda 2 yıl bagaj dolu bırakın, kaldırdığınızda o yaylar esnemiş oluyor, aynı mantığı daha hızlı işletiyor gibi düşünün,, tekrar söylüyorum neticede doğru bir işlem değil presletmekte, lakin ısıtmaya göre baya baya daha mantıklı bir yoldur, ben lagunada 2 sene gece gündüz tatil v.s. demeden sadece önlere 3cm presslettiğim yaylarla gittim, satmadan evvel alıcı lifte çıkarttı herşeyine baktık, orjinal yaylarım aynı şekilde ve formunda duruyordu, hatta tüve soktuğumda tüvdeki teknisyen abi bunda renonun hangi arabasının yayı var, orjinal ama önden tatlı basık duruyor demişti
bu arada not, konunun en başına dönecek olursak, arabayı alçatmak ,yani basmak da fabrikasyon üretim düşüncelerine göre bir hatadır unutmayalım
iki eg kasanın biri basık , biri normal yükseklikte bir crash testi vardı kafa kafaya bulabilirsem o videoyu eklerim.
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Arcımı yeni aldığımda hava yağmurluydu pek bişey anlamamıştım ama hava iki gün sonra düzelip aracı yıkatınca karşısına geçtim kafadan baktım sol taraf dengesiz duruyordu sanayinin yolunu tuttum aracı lifte kaldırdım birde ne göreyim
Yayları kesmişler dengesiz bir şekilde bir taraf amortisör kuvanına otururken diğer taraf boşta kalıyor ve yayda aracın yayı değil böyle yay kesme işi yay presleme işleri cidden sakat cebimde 10 kuruş fazla para kalsın diye canınızı tehlikeye atmaya değmez arkadaşlar.
1 kez kendim buna benzer hatayı yaptım PETLAS lastik alarak bir daha tövbee
sevdiklerinizi unutmayın
spor yay 500 lira ise o yayı alana kadar leylek gezerim ama alırım aracıma takarım bu tarz işlemlerle hem kendimi hem ailemi + trafikteki kimseyi riske atamam yürüyen parçalarla şaka olmaz inşallah bu konu silinmezde google taramalarınada takılır araştıran herkese ders olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)